Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@15:32:16 GMT

آمریکای بایدن ضعیف‌ترین آمریکای تاریخ است

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۵۱۸۲

آمریکای بایدن ضعیف‌ترین آمریکای تاریخ است

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، حمیدرضا غلامزاده کارشناس مطالعات آمریکا در نشست با پژوهشگران حوزه اقتصاد تحریم مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه آمریکای بایدن ضعیف‌ترین آمریکای تاریخ است، گفت: خروج از برجام در شرایط فعلی به صلاح ما نیست.

این کارشناس روابط بین الملل افزود: یکی از دلایل مشکلات ما با ایالات متحده آن است که آمریکایی ها خودشان را استثنا می‌بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی معتقدند که حقوقی دارند که سایرین فاقد آن هستند. از طرفی دیگر با مهم ترین متحد راهبردی آمریکا یعنی اسرائیل مشکل داریم.

غلامزاده گفت: ذکر این نکته ضروری است که یکی از ارکان اثرگذار در مسئله سیاست خارجی آمریکا مجلس سنا است. ماهیت سنا به نحوی است که در مقابله با ایران از دولت آمریکا هم رادیکال تر هستند. به همین معتقدم که اوباما کار بزرگی کرد که توانست مذاکره با ایران را پیش برده و به برجام برسد.

وی تصریح کرد: آمریکا قائل به دیپلماسی فشار در مقابله ایران است. دیپلماسی فشار به دو بخش مهار نظامی و اعمال تحریم تقسیم می شود. در شرایط فعلی، آمریکای دوره بایدن دیگر نمی تواند دیپلماسی فشار را پیش ببرد. زیرا شاهد دوران فشار حداکثری ترامپ بوده ایم و تحریم های اعمال شده تکراری هستند.

غلامزاده خاطر نشان کرد: در چنین شرایطی نیاز به مذاکره و برجام نداریم. بنابر این آمریکا سعی می کند با استفاده از بلوف نظامی ایران را تهدید کند.

وی افزود: خروج از برجام در شرایط فعلی به نفع ما نیست. زیرا در صورت خروج از برجام روسیه و چین به سمت اروپایی ها و آمریکایی ها تمایل پیدا می کنند که این به نفع ما نیست. از طرفی دیگر به صورت اسمی در برجام مانده ایم و فعالیت های مورد نیازمان را انجام می دهیم.

این کارشناس روابط بین الملل خاطر نشان کرد: مسیری که عراقچی در مذاکرات وین دنبال کرد مسیری اشتباه بود. شرایط سال 2021 مثل شرایط سال 2015 نیست. بازگشت به برجام در شرایط فعلی برای ما نفعی ندارد. نکته اساسی آنجاست در مذاکرات وین متن پیشنهادی از جانب آمریکایی ها بود و این به نفع ما نبود.

غلامزاده گفت: راهبرد مناسب آن است که برداشته شدن تحریم ها هدف نهایی ما نباشد، بلکه آنچه ضرورت دارد اعطای تضمین های اجرایی و انتفاع اقتصادی است. منافع ما باید به صورت جداگانه مشخص شده و در مقابل از هر کدام ما به ازاء بخواهیم. تمرکز کار هم باید خروجی این فرآیند باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا روابط بین الملل تحریم دانشگاه امام صادق شرایط فعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۵۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس

منبعی فلسطینی از فشارهای آمریکا و رژیم اسرائیل به قطر در قضیه مذاکرات اخیر برای دست یابی به آتش بس و توافق خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین المللل خبرگزاری تسنیم، منبعی فلسطینی امروز سه شنبه به شبکه المیادین لبنان گفت که دولت قطر مدتی پیش تحت فشارهای شدید آمریکا و اسرائیل قرار گرفت تا در ارتباط با مذاکرات، عین این فشارها را بر حماس اعمال کند.

این منبع گفت که «اینکه اخیرا وزیر خارجه قطر گفته است که کشورش درصدد ارزیابی وساطت خود است، پشت پرده واقعی این قضیه است.»

به گفته این منبع، حماس به همه طرف‌های مرتبط با مذاکرات آتش بس اعلام کرده است که بر وساطت قطر در این پرونده اصرار دارد و هیچ جایگزینی در این خصوص را قبول نمی‌‌کند.»

این منبع همچنین گفت که آمریکا از ترکیه خواسته در روند مذاکرات به‌ بن بست رسیده ورود کند و بر جنبش حماس برای تلطیف موضعش فشار بیاورد. به گفته این منبع، حماس از مداخله ترکیه و حضورش در پرونده مسئله فلسطین استقبال می‌کند ولی این حضور به معنای جایگزین کردن آن با قطر نیست.

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر ساعتی پیش اعلام کرد که ما نیاز به این داریم که در تلاش‌های میانجی‌گرانه خود در این مرحله از مذاکرات بازبینی کنیم و دوحه به این تلاش‌های خود در بحران غزه پایبند است.

انصاری همچنین گفت که وزیرانی در کابینه نتانیاهو اظهارات منفی درباره نقش قطر به زبان آورده‌اند و هیچ طرفی در جامعه جهانی نمی‌تواند حمله به رفح را که از اساس درگیری مشکلات است، بپذیرد. او گفت که ما همه باید با جدیت برای ممانعت از حمله احتمالی اسرائیل به رفح (در جنوب غزه) تلاش کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین در واکنش به ادعای‌های منتشر شده مبنی بر درخواست قطر از حماس برای تعطیلی دفاترش در این کشور گفت: هیچ توجیهی برای پایان دادن به فعالیت دفتر حماس در دوحه تا زمانی که تلاش‌های میانجی‌گرانه قطر ادامه دارد، وجود ندارد.

تاکید امیر قطر و بن سلمان بر لزوم آتش‌بس در غزهگفتگوی رئیسی با امیر قطر: اقدام علیه ایران پاسخ سهمگین دارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • پاسخ محکم ایران نشان داد اسرائیل بسیار ضعیف است
  • حزب‌الله لبنان: پاسخ محکم ایران نشان داد اسرائیل بسیار ضعیف است
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم