Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@20:22:07 GMT

لغو اجازه فعالیت چاینا تلکام در آمریکا

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۵۴۹۱

لغو اجازه فعالیت چاینا تلکام در آمریکا

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در راستای تلاش‌ها برای پاکسازی بازار آمریکا از شرکت‌های فناوری چین تحت لوای امنیت ملی، به لغو مجوزهای شرکت چاینا تلکام امریکاس رای داد.

به گزارش ایسنا، این سازمان در نشست ماهانه خود با چهار رای موافق و بدون هیچ رای مخالفی تصمیم گرفت اجازه فعالیت چاینا تلکام امریکاس که از سال ۲۰۲۰ در اختیار این واحد چاینا تلکام بوده است را لغو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا اظهار کرد مالکیت چاینا تلکام امریکاس ریسک‌های امنیت ملی و اجرایی قابل توجهی را برانگیخته است.

این کمیسیون از سال ۲۰۱۹ علیه شرکت سازنده تجهیزات مخابراتی هواوی اقدام کرد. فعالیت چاینا موبایل را در بازار آمریکا ممنوع کرد و برای خاتمه دادن به مجوزهای فعالیت چاینا یونیکام امریکاس، پسیفیک کورپ و زیرمجموعه اش کام نت اقدام کرد. این سازمان در ژوئن ممنوعیت محصولات پنج شرکت چینی شامل هواوی و شرکت‌های سازنده دوربین مراقبتی شامل هانگژو هایک ویژن دیجیتال تکنولوژی و داهوا تکنولوژی را پیشنهاد کرد.

این اقدامات منعکس کننده تنشهایی است که در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ بین دو کشور به وجود آمد و در دوران ریاست جمهوری جو بایدن همچنان ادامه پیدا کرده است. منازعات بر سر تجارت، امنیت سایبری، حقوق بشر، رقابت نظامی و سرنوشت تایوان و هنگ کنگ افزایش پیدا کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرد که حضور چاینا تلکام در آمریکا فرصت‌هایی را برای افزایش فعالیت‌های سایبری تحت حمایت دولت چین شامل جاسوسی اقتصادی و اختلال و تغییر مسیر ترافیک ارتباطات فراهم می کند. چاینا تلکام اعلام کرده که این شرکت یک کسب و کار مستقل در آمریکاست و تحت کنترل دولت چین قرار نمی گیرد.

طبق اطلاعات چاینا تلکام، این شرکت به ۳۷۰ میلیون مشترک موبایل خدمات رسانی کرده و ۱۶۸ میلیون مشترک پهنای باند داشته است. بر اساس گزارش سال گذشته سنای آمریکا، این شرکت به همراه چاینا موبایل و چاینا یونیکام بازار مخابرات چین را تحت اختیار دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم های آمریکا جنگ تجاری آمریکا و چین فعالیت چاینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۵۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟

به گزارش خبرآنلاین، چند سالی است که از مطرح شدن موضوع تولید گوشی ایرانی می‌گذرد و پیش از آن تنها یک شرکت به‌عنوان تولیدکننده محدود گوشی شناخته می‌شد؛ تولیدکننده‌ای که البته به‌زعم برخی از کارشناسان این حوزه، بیش‌تر مونتاژ کننده قطعات وارداتی گوشی بوده تا این‌ که بخواهند صفر تا صد گوشی را در داخل کشور تولید کند.

به نقل از ایسنا، درباره مزیت تولید گوشی داخلی گفته شده که با تولید گوشی باکیفیت ایرانی با قیمت مناسب، به قدرت خرید مردم، تحول دیجیتال و اشتغال کمک خواهد شد. اگرچه ویژگی‌ها و خدماتی که برای گوشی داخلی در نظر گرفته شده، هنوز اعلام نشده اما استفاده از سیستم عامل بومی ظاهرا یکی از این ویژگی‌ها است.

اگرچه تولید گوشی ایرانی مورد توجه دولت‌های گذشته قرار دارد اما دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای نسبت به این موضوع نشان داده چراکه همزمان با آغاز به کار این دولت، وزیر ارتباطات درباره برنامه برای تولید موبایل ایرانی اعلام کرد که ظرفیت‌های خوبی برای تولید موبایل در کشور وجود دارد اما باید بازار آن در کشور ایجاد شود و مردم به این موبایل ها اطمینان کنند.

بر این اساس اعلام شد که در ابتدا ممکن است نواقصی وجود داشته باشد که باید به این مسئله توجه کرد، همچنین در ساخت گوشی‌های ایرانی از ظرفیت جوانان که سبب اشتغال‌زایی می‌شود، استفاده خواهد شد؛ علاوه بر آن در مردم و جامعه خود باوری ایجاد می‌کند و نسبت به گوشی‌های خارجی ارزان‌تر است.

در نهایت پس از طرح اولیه تابستان سال گذشته - مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام- اعلام کرد تولید گوشی تلفن همراه یکی از پروژه‌های است که از دولت گذشته آغاز شده، ۱۳ شرکت خصوصی برای احداث خط تولید خود در این منطقه به آنها مراجعه کردند که از این تعداد دو مجموعه به بهره‌برداری رسیده‌اند و پیش‌بینی آنها این است که تا پایان سال ۱۴۰۲ حداقل یک میلیون گوشی تولید شود که یک سوم آن گوشی هوشمند و باقی به صورت دکمه‌ای خواهد بود.

طبق گفته وزیر ارتباطات، حوزه تبدیل موبایل حوزه مشترک وزارت ارتباطات و وزارت صمت است که مسئولیت اصلی آن برعهده وزارت صمت بوده بنابراین برنامه‌ریزی مشترکی انجام و کمک می‌شود به شرکت‌هایی که می‌توانند گوشی تولید کنند و زیرساخت‌های لازم را در اختیارشان قرار می‌گیرد.

موضوعی که وی در اظهارات اخیر خود در یکی از رسانه‌ها به آن اشاره کرد و گفت: از شرکت‌های مختلف در منطقه ویژه اقتصادی پیام حمایت کردیم و با واگذاری زمین و تسهیلات، زیرساختی را فراهم کردیم تا مقدمات برای تولید گوشی فراهم شود.

او تأکید کرد که در این حوزه ظرفیت خوبی وجود دارد و جوانان ما از جوانان دیگر کشورها کمتر نیستند و اگر مردم و مسئولان به محصول ایرانی اعتماد کنند، می‌توانیم هم نیاز خودمان را برطرف کنیم و هم به سمت صادرات گام برداریم.

زارع‌پور با بیان اینکه بازار گوشی همراه بازار بسیار بزرگی است، یادآور شد که اکنون سالیانه بیش از سه میلیارد دلار صرف واردات ۱۰ تا ۱۴ میلیون دستگاه گوشی می‌شود اما این امکان برای ما وجود دارد که بتوانیم تولیداتی در این بخش داشته باشیم.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: البته لازم است که این تولیدات در فضای رقابتی انجام شود تا محصول بهتر و متناسب با سلیقه مردم تولید و عرضه شود. اگر برنامه‌ریزی خوبی در این زمینه انجام شود حتماً می‌توانیم با گوشی‌های خارجی نیز رقابت کنیم البته هنوز در ابتدای راه هستیم.

البته حمایت دولت فقط به موارد گفته شده محدود نمی شود و در بخش دوم لایحه بودجه امسال دولت ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از تولید گوشی‌های هوشمند داخلی در نظر گرفته است.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897010

دیگر خبرها

  • ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟
  • ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب خواهد شد | پوشش فیبر نوری؛ بیش از ۷ میلیون خانوار
  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • آمریکا به بهانه حمایت از مخالفان مادورو تحریم‌های نفتی ونزوئلا را تمدید می‌کند
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید در گلستان
  • درخواست آمریکا از ایران: اجازه بدهید اسرائیل «یک حمله نمادین» انجام دهد + سند
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورای پیش رود
  • واکنش ایران به درخواست عجیب آمریکا برای حمله اسرائیل