Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-19@10:48:30 GMT

اعلام کد جايگاه‌هاي فعال عرضه سوخت کشور

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۶۵۰۲

خبرگزاری آریا- شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اسامی و کد جایگاه‌های فعال عرضه سوخت در سراسر کشور را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، آخرین فهرست جایگاه‌های فعال در سراسر کشور به این شرح است:
 
منطقه تهران
ناحیه مرکزی: 110 - 232 -میدان شهدا -155
ناحیه شمال: 148-206- 276 - لواسان
ناحیه جنوب: 166 - 138
ناحیه شرق: کمند - 154- بخششی - پردیسان _پردیس - کوثر - 224 - 194
ناحیه غرب: 136 - 230 - 236 - 177
ناحیه اسلامشهر: نماز
ناحیه پاکدشت: انقلاب -کوروش
ناحیه رباط‌کریم: مهستان - تختی- رباط‌کریم- پرند-دهقانی - چمران- پادنا-نگارستان-سالور
ناحیه ورامین: پوینیک
ناحیه فیروزکوه: فیروزکوه جایگاه داخل شهر - زیتون
ناحیه دماوند: چنارغرب - فیروزان
ناحیه شهریار: مروارید
ناحیه ری: 175
 
ناحیه غرب:
230 - بزرگراه همت بعد از جنت آباد
136_ میدان صادقیه اول آیت اله کاشانی
241_ خیابان وحدت اسلامی پارک شهر
202_ بزرگراه هجرت روبروی ورزشگاه تختی
115_ میدان فردوسی
229_ اتوبان صالح آباد - روبروی بازار گل
240 کارگر شمالی - نبش شیراز
280_ اتوبان آزادگان شمال نرسیده به اتوبان حکیم
209_ جاده مخصوص کرج شهرک آزادی
208_ جاده مخصوص کرج
161_خیابان شریعتی نرسیده به پل صدر
265_ دهکده المپیک زیبا دشت
268_ شهرک گلستان خیابان یاسمن
حافظیه - اتوبان تهران قم کیلومتر 53
تعداد 33 خودروی P2 (سوخترسانی سیار) در سطح شهر تهران فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجموع جایگاه‌های فعال عرضه سوخت کشور به تفکیک استانها:
تهران 70
آذربایجان شرقی 60
کرمانشاه 33
تربت حیدریه 12
هرمزگان 35
مرکزی 17
کهکیلویه 15
چابهار 8
زاهدان13
مازندران 15
خراسان رضوی 16
همدان 15
چالوس 11
اصفهان 70
کرمان 50
گیلان 15
قزوین 19
البرز 15
خراسان شمالی 12
ایلام 14
اردبیل 21
اهواز 20
خراسان جنوبی 22
سبزوار 12
قم 10
آذربایجان غربی 27
کردستان 23
لرستان 22
یزد 20
آبادان 10
زنجان 35
میاندواب 18

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جایگاه سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۶۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دولت میخواهد کارت‌های سوخت را حذف کند؟

طی روز‌های های گذشته خبر‌هایی مبنی بر جمع آوری کارت‌های سوخت در جایگاه‌ها در رسانه‌ها منتشر شد، مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورد‌های نفتی با تکذیب این خبر اعلام کرد: تا زمانی که دولت تصمیم خاصی در زمینه مصارفی که بیشتر از سهمیه کارت وجود دارد؛ اتخاذ نکند، کارت‌های جایگاه‌داران کلا جمع‌آوری نمی‌شود.

علی‌اکبر عرب‌عامری اظهار کرد: ما در اسفند به ازای هر دو نازل یک کارت تعبیه کرده بودیم که در جایگاه‌های پرتردد در اختیار جایگاه قرار داده می‌شد و در جایگاه‌های خلوت نیمی از کارت‌ها در اختیار جایگاه‌دار قرار می‌گرفت در ایام تعطیلات باتوجه به اینکه حجم مسافرت‌ها افزایش پیدا می‌کند ما تعداد کارت‌های آزاد جایگاه را اضافه کردیم یعنی مخصوصا در مسیر‌های پرتردد تعداد کارت جایگاه را از ۲ برابر تا ۴ برابر افزایش دادیم این شرایط مربوط به شرایط سفر بود و بنا داریم بعد از تعطیلات عید فطر و یا ابتدای اردیبهشت ماه تعداد کارت‌ها را به حالت عادی برگردانیم، یعنی کارت‌های مازاد زمان سفر را جمع‌آوری می‌کنیم.

نحوه درخواست صدور کارت سوخت

مهدی سید هاشمی، مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا در این خصوص اظهار کرد: ارائه خدمات به مردم باید از درگاه‌های مختلف انجام شود یعنی خدمات به مردم هم باید از طریق اینترنت باشد و هم مراجعه حضوری تا مخاطب برای انجام شدن کارش قدرت انتخاب داشته باشد. شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند؛ یعنی چه خودرو‌های نوشماره و چه خودرو‌های دیگر (المثنی) برای درخواست کارت سوخت به صورت اینترنتی درخواست‌های مردم را ثبت کنند. مسئله امنیت درخواست صدور کارت سوخت تا زمانی که در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود، مشکلی وجود ندارد چرا که از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

وی با اشاره به همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیده‌ایم و در نهایت تا نیمه اردیبهشت ماه این سامانه آماده و معرفی می‌شود. این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفاً اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ و برای ما ارسال می‌شود و فراجا این اطلاعات را بررسی (صحت‌سنجی) و تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

 صدور کارت سوخت چقدر زمان می‌برد؟

جعفر سالاری‌نسب، درباره اعلام نظر شرکت پژوهش توسعه ناجی در رابطه با تحویل ۱۰ روزه کارت سوخت خودرو، گفت: به دلیل جزیره‌ای بودن اطلاعات مورد نیاز تولید کارت سوخت (شرکت پژوهش و توسعه ناجی، نفت و پست) زمان صدور و تولید کارت سوخت زمان‌بر بوده است؛ لذا شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصمیم گرفته است که برای کوتاه کردن فرآیند تولید کارت هوشمند سوخت با ایجاد زیر ساخت‌های لازم نسبت به راه اندازی سامانه ثبت درخواست کارت سوخت در بستر اینترنت با همکاری شرکت‌های فوق اقدام کند.

این امر مستلزم همکاری بی قید و شرط جهت ارائه اطلاعات خودرو‌های مورد نیاز برای ثبت درخواست و تولید کارت سوخت از طریق شرکت پژوهش و توسعه ناجی است که در صورت حصول نتیجه امکان راه اندازی درخواست اینترنتی صدور کارت سوخت در بستر اینترنت در کمترین زمان امکان پذیر خواهد بود.

وی با بیان اینکه در صورت پیاده سازی و حذف فرآیند‌های سنتی و یکپارچه کردن فرآیند‌ها کارت سوخت مردم و ارسال به موقع مرسولات توسط شرکت پست قطعا کمتر از ۱۰ روز کارت سوخت به دست متقاضیان خواهد رسید چرا که زمان تولید کارت سوخت توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیشتر از ۴۸ ساعت زمان نمی‌برد و از طرفی با سیستمی شدن فرآیند‌ها باجه معطله پست صفر خواهد شد و خود متقاضی نیز می‌تواند هر لحظه فرآیند درخواست، تولید و ارسال کارت سوخت را از طریق همان سامانه رصد و پیگیری کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

tags # بنزین سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • کاهش بار ترافیکی میدان آزادی با تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام
  • بنر جدید اتوبان همت؛ تیترزنی وسط خیابان به نقل از آمریکایی‌ها | تصویر
  • کاهش بار ترافیکی میدان آزادی با تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره)/ شمال تهران نیاز به کمربندی دارد
  • بالگرد اورژانس استان تهران جان دو نفر را در اتوبان تهران-قم نجات داد
  • چرا دولت میخواهد کارت‌های سوخت را حذف کند؟
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل بزرگراه یادگار امام
  • گشت فوریت‌های اجتماعی در منطقه ۷ تهران
  • الگوی حکمرانی تولید تدوین شود/ اگر به مردم میدان داده شود جهش تولید اتفاق می‌افتد
  • صرفه جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتر بنزین در ایلام
  • اسماعیلی: سکوی دائمی عرضه لباس عفیفانه در میدان هفت تیر افتتاح می‌شود