Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@09:24:17 GMT

صدور ۱۵۶۱ مجوز شناسه شیما و مالکیت معنوی

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۶۸۵۲

صدور ۱۵۶۱ مجوز شناسه شیما و مالکیت معنوی

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، ۱۲۱۲ طرح شناسه شیما و تعداد ۸۹ طرح حائز دریافت مالکیت معنوی شده اند؛ از ۸۹ اثری که مالکیت معنوی را دریافت کرده اند، ۵۸ طرح مربوط به لباس اجتماعی بانوان و ۱۱ طرح نیز در بخش لباس مجلسی صادر شده است.

هم چنین در بخش های زیورآلات ۷ اثر، ۵ اثر طراحی پارچه و شال و روسری (ملزومات حجاب) ۹ اثر توانستند مالکیت معنوی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اسا ماده ۲ قانون حمایت از مولفان، مصنفان و هنرمندان و منظور تحقق اهداف مندج در ماده ۴ قانون مصوب ۱۲/۱۰/۸۵ مبنی بر حمایت طرح و الگوی ارائه شده، مبتنی بر نمادهای ایرانی و اسلامی برای تعدادی از طراحان واجد شرایط گواهی مالکیت معنوی صادر می شود.

کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور شناسه یکپارچه مد و لباس ایرانی با عنوان نشان شیما، را به استناد وظایف و آئین نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس در راستای ترویج الگوهای ملی و بومی و هدایت بازار تولید و نیز ترغیب مردم در پرهیز از انتخاب الگوهای بیگانه صادر می­نماید.

طرح های حائز دریافت نشان شیما از سوی هنرمندان، طراحان و تولیدکنندگان مد و لباس ایرانی ارائه شده و با شرایط بهره‌­گیری آثار از نمادها و شاخص های هنری طراحی و تولید لباس، این نشان به ثبت نام کنندگان و متقاضیان اعطا می شود.

طراحان با دریافت ۱۰ نشان شیما و ۵ مالکیت معنوی می‌­توانند با درخواست از کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور به صندوق هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت بیمه هنرمندان معرفی و بیمه شوند. همچنین از تسهیلات این صندوق نیز استفاده کنند.

برچسب‌ها لباس فرم مد و لباس کارگروه ساماندهی مد و لباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لباس فرم مد و لباس کارگروه ساماندهی مد و لباس لباس فرم مد و لباس کارگروه ساماندهی مد و لباس کارگروه ساماندهی مد و لباس مالکیت معنوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۶۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 ۲۰ اردیبهشت‌ماه آخرین‌ مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی

به گزارش قدس خراسان، سید حامد حسینی اظهار کرد: بعد از پایان این مهلت قانونی، اصنافی که شناسه یکتا دریافت نکرده باشند، از دریافت خدمات دولتی محروم خواهند شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی افزود: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، تمام مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تبدیل به مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) شوند.

وی تصریح کرد: کسب‌وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب شده و با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، چنانچه نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور (http://qr.mojavez.ir) نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد.

حسینی عنوان کرد: از ۲۳۰ هزار پروانه صنفی در استان، تنها ۲۸ هزار پروانه، معادل ۱۲ درصد، شناسه یکتا دریافت کرده‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: در مدت باقی‌مانده، صاحبان مشاغل می‌توانند از طریق گوشی‌های هوشمند و یا مراجعه به اتحادیه‌ها، اتاق اصناف شهرستان و کافی‌نت‌ها نسبت به تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اقدام کنند.

وی اضافه کرد: همچنین متقاضیان می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (http://mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری، مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • حذف کسب وکارهای غیرقانونی از گردونه رقابت با مجوز الکترونیکی
  •  ۲۰ اردیبهشت‌ماه آخرین‌ مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی
  • قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا
  • صدور بیش از ۱۵ هزار مجوز الکترونیکی کسب و کار در استان گلستان
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • ١٠٠ هزار واحد صنفی در استان كرمان باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • لزوم دریافت شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی
  • همه فعالان اقتصادی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • صدور شناسه یکتا از ۴۰۰ هزار فقره عبور کرد
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند