Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، علائم کمبود منیزیم که به هیپومنیزیمی نیز معروف است معمولا پدیدار نمی‌شوند تا زمانی که سطح این عنصر در بدن شما به شدت پایین بیاید. علل کمبود منیزیم از رژیم غذایی نامناسب تا از دست دادن منیزیم از بدن متغیر است.

مشکلات مربوط به کاهش منیزیم شامل دیابت، جذب پایین، اسهال مزمن، بیماری سلیاک و سندرم استخوان گرسنه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که مشروبات الکلی مصرف می‌کنند نیز در معرض خطر بالاتر ابتلا به کمبود منیزیم هستند. در این مطلب با ۷ نشانه کمبود منیزیم آشنا می‌شویم. با ما همراه باشید.

۱. گرفتگی عضلات

گرفتگی و گرفتگی عضلات از علائم کمبود منیزیم است. در بدترین حالت، این کمبود حتی ممکن است باعث تشنج شود. دانشمندان معتقدند این علائم ناشی از جریان بیشتر کلسیم در سلول‌های عصبی است که باعث تحریک بیش از حد اعصاب ماهیچه می‌شود.

در حالی که مکمل‌ها ممکن است به تسکین گرفتگی و گرفتگی عضلات در افراد مبتلا به کمبود منیزیم کمک کنند، یک مطالعه به این نتیجه رسید که مکمل منیزیم یک درمان موثر برای گرفتگی عضلات در افراد مسن نیست. مطالعات بیشتر در گروه‌های دیگر مورد نیاز است.

همچنین به خاطر داشته باشید که گرفتگی‌های غیر ارادی ماهیچه‌ها ممکن است دلایل دیگری نیز داشته باشد. به عنوان مثال، استرس یا کافئین زیاد ممکن است باعث ایجاد آن‌ها شود. این حالت همچنین ممکن است عوارض جانبی برخی داروها یا علامت بیماری عصبی مانند بیماری نورون حرکتی باشد.

۲. اختلالات سلامت روان

اختلالات سلامت روان یکی دیگر از پیامدهای احتمالی کمبود منیزیم است. این اختلالات شامل بی توجهی و فقدان احساسات است که با بی حسی ذهنی یا عدم احساس مشخص می‌شود. کمبود شدید حتی ممکن است منجر به هذیان و کما شود.

علاوه بر این، مطالعات مشاهده‌ای سطح پایین منیزیم را با افزایش خطر ابتلا به افسردگی ارتباط داده‌اند.

دانشمندان همچنین حدس می‌زنند که کمبود منیزیم ممکن است باعث ایجاد اضطراب شود، اما شواهد مستقیم به دست نیامده‌ است.

به طور خلاصه، به نظر می‌رسد که کمبود منیزیم ممکن است باعث اختلال عملکرد عصبی شود و اختلالات سلامت روان را در برخی افراد افزایش دهد.

۳. علائم کمبود منیزیم؛ پوکی استخوان

پوکی استخوان اختلال زاست که با ضعف استخوان‌ها و افزایش خطر شکستگی استخوان مشخص می‌شود.

عوامل متعددی بر افزایش ریسک ابتلا به پوکی استخوان تاثیر می‌گذارد. این موارد عبارتند از:

سالخوردگی ورزش نکردن دریافت کمِ ویتامین D و K از طریق رژیم غذایی

جالب اینجاست که کمبود منیزیم نیز یک عامل خطر برای پوکی استخوان است. این کمبود ممکن است به طور مستقیم استخوان‌ها را تضعیف کند، اما سطح کلسیم خون را که اصلی‌ترین ساختار استخوان است، کاهش می‌دهد. بد نیست بدانید این مواد غذایی نیز عامل پوکی استخوان هستند.

۴. علائم کمبود منیزیم؛ خستگی و ضعف عضلانی

خستگی، اختلالی که با خستگی یا ضعف جسمی یا روحی مشخص می‌شود، یکی دیگر از علائم کمبود منیزیم است.

به خاطر داشته باشید که همه گاهی خسته می‌شود. به طور معمول، این بدان معناست که شما نیاز به استراحت دارید. با این حال، خستگی شدید یا مداوم ممکن است نشانه یک مشکل باشد. به علاوه، خستگی می‌تواند به این ۹ دلیل نیز رخ بدهد.

یکی دیگر از علائم مشخص کمبود منیزیم ضعف عضلانی است که به عنوان میاستنی نیز شناخته می‌شود.

دانشمندان بر این باورند که این ضعف در اثر از دست دادن پتاسیم در سلول‌های ماهیچه‌ای ایجاد می‌شود، وضعیتی که با کمبود منیزیم همراه است.

۵. فشار خون بالا

مطالعات روی حیوانات نشان می‌دهد که کمبود منیزیم ممکن است فشار خون را افزایش دهد؛ و چنانچه احتمالا می‌دانید فشار خون بالا یک عامل خطر مهم برای بیماری قلبی است.

در حالی که شواهد مستقیم در انسان وجود ندارد، چندین مطالعه مشاهده‌ای نشان می‌دهد که سطوح پایین منیزیم یا رژیم غذایی ضعیف ممکن است فشار خون را افزایش دهد.

چندین مطالعه به این نتیجه رسیده اند که مکمل‌های منیزیم ممکن است فشار خون را کاهش دهد، به ویژه در بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا.

به بیان ساده، کمبود منیزیم ممکن است فشار خون را افزایش دهد، که به نوبه خود خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. با این وجود، قبل از اینکه نقش آن کاملاً مشخص شود، مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

۶. علائم کمبود منیزیم؛ آسم

گاهی اوقات کمبود منیزیم در افراد مبتلا به آسم شدید مشاهده می‌شود. علاوه بر این، سطح منیزیم در افراد مبتلا به آسم کمتر از افرادی است که این بیماری را ندارند.

محققان معتقدند کمبود منیزیم ممکن است باعث تجمع کلسیم در عضلات پوشاننده مجاری هوایی ریه‌ها شود. این امر باعث تنگ شدن مجاری تنفسی شده، تنفس را دشوارتر می‌کند.

به طور خلاصه، دانشمندان معتقدند آسم شدید ممکن است علامت کمبود منیزیم در برخی افراد باشد، اما برای بررسی نقش آن به مطالعات بیشتری نیاز است.

۷. ضربان قلب نامنظم

آریتمی قلب یا نامنظم شدن ضربان قلب یکی از جدی‌ترین علائم کمبود منیزیم است.

علائم آریتمی در اکثر موارد خفیف است. اغلب، هیچ نشانه‌ای ندارد. با این حال، در برخی افراد، ممکن است باعث تپش قلب شود، که مکث بین ضربان قلب است.

سایر علائم احتمالی آریتمی عبارتند از:

سبکی سر تنگی نفس درد قفسه سینه غش کردن در شدیدترین موارد، آریتمی ممکن است خطر سکته مغزی یا نارسایی قلبی را افزایش دهد.

دانشمندان معتقدند که عدم تعادل سطح پتاسیم داخل و خارج از سلول‌های عضله قلب می‌تواند مقصر باشد، یک وضعیت مرتبط با کمبود منیزیم. افرادی که تزریق منیزیم انجام داده‌اند، بهبود عملکرد قلب را تجربه کرده‌اند. مکمل منیزیم همچنین ممکن است به کاهش علائم در برخی از افراد مبتلا به آریتمی کمک کند.

کد خبر 634330 برچسب‌ها مواد غذایی مواد معدنی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی مواد معدنی کمبود منیزیم ممکن ممکن است فشار خون علائم کمبود منیزیم کمبود منیزیم کمبود منیزیم افراد مبتلا ممکن است باعث افزایش دهد گرفتگی عضلات پوکی استخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی با کمبود نیروی کار مواجه شد

دفتر مرکزی آمار رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که این رژیم در سایه هفت ماه جنگ خود علیه نوار غزه با کمبود کارگر در بخش های مختلف اقتصادی مواجه شده است.

به گزارش مشرق، داده های اداره مرکزی آمار رژیم اسرائیل نشان می دهد که در ماه مارس گذشته به علت کمبود نیروی انسانی و کارگر مشاغل زیادی درخواست نیرو کرده اند. بیشتر این مشاغل در زمینه های مختلف غذایی، تجارت، ساختمان سازی و نیز سرگرمی فعالیت دارند.

بر اساس این گزارش، تعداد مشاغل نیازمند به کارگر در سرزمین های اشغالی فلسطین ۶ درصد افزایش یافته و از ۱۲۵ هزار فرصت شغلی در فوریه به ۱۳۳ هزار فرصت شغلی در ماه مارس رسیده است.

این آمار نسبت به ۱۱ هزار فرصت شغلی در ماه دسامبر ۲۰ درصد افزایش یافته است و نسبت مشاغل خالی در بین تمام مشاغل در اقتصاد رژیم صهیونیستی از ۴.۱ درصد در ماه فوریه به ۴.۳۳ درصد در ماه مارس افزایش یافته است.

بر اساس گزارش اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی، این در حالی است که در دوره پسا کرونا با آغاز سال ۲۰۲۲، جهش بزرگی در تعداد مشاغل خالی به بیش از ۱۵۰ هزار فرصت شغلی وجود داشت و کاهش ۲ درصدی ظرفیت های خالی برای توسعه دهندگان نرم افزار و کاهش ۵ درصدی در تعداد مشاغل خالی برای مهندسان بود.

در مقابل، ۲۸ درصد افزایش تقاضا برای کارگران خدمات رستوران ها، ۱۸ درصد افزایش تقاضا برای کارگران فروشگاه ها، ۱۱ درصد افزایش تقاضا برای کارگران ساختمانی و ۱۹ درصد افزایش تقاضا برای رانندگان وجود دارد.

در همین راستا، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی سه‌شنبه نسبت در نامه‌ای به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و مقامات بلندپایه صهیونیست در آن نسبت به وخامت اوضاع اقتصادی این رژیم ابراز نگرانی کرد.

رژیم صهیونیستی در حالی با کمبود نیروی کارگر مواجه شده است که پیشتر نهادهای جمعیتی و مهاجرتی این رژیم اشغالگر اعلام کرده اند که عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) علیه اشغالگران باعث فرار هزاران صهیونیست از سرزمین های اشغالی و بازگشت آنها به کشورهای اصلی خودشان شده است.

براساس اطلاعات نهادهای اقتصادی رژیم صهیونیستی که در پایگاه صهیونیستی «زمان اسرائیل» منتشر شده است، از هفتم اکتبر تا ابتدای نوامبر گذشته حدود ۳۷۰ هزار صهیونیست سرزمین های اشغالی را ترک کرده اند. این در حالی است که از سپتامبر تا هفته اول اکتبر گذشته حدود یک میلیون نفر سرزمین های اشغالی را ترک کرده اند و شماری از آنها به طور طبیعی و مانند هر تعطیلات دیگری به سرزمین های اشغالی برگشته اند، اما شماری نیز از بازگشت خودداری کرده اند.

این رسانه صهیونیستی گزارش داده بود که حدود ۶۰۰ هزار صهیونیست که به تعطیلات آخر تابستان رفته بودند و تعطیلاتشان را در سایر مناطق دنیا گذرانده اند تاکنون به دلیل جنگ به سرزمین های اشغالی بازنگشته اند.

این پایگاه همچنین تأکید کرده بود در مجموع تعداد صهیونیست هایی که به هر دلیلی سرزمین های اشغالی را ترک کرده اند، به بیش از ۹۷۰ هزار نفر رسیده است.

به نوشته پایگاه «زمان اسرائیل»، براساس آمار در ماه اکتبر گذشته، فقط یکهزار و ۹۶ نفر مهاجر جدید وارد سرزمین های اشغالی شده اند که تقریبا نیمی از آنها قبل از آغاز جنگ در هفتم اکتبر به این منطقه رسیده بودند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • این نشانه های بدنی می گوید سلامت تان به خطر افتاده است
  • دلایل افزایش وزن که از آن بی خبر هستید
  • روز آگاهی از اوتیسم بزرگسالان ۱۴۰۳+ تاریخچه و پوستر Adult Autism Awareness Day 2024
  • رژیم صهیونیستی با کمبود نیروی کار مواجه شد
  • علت سنگ کیسه صفرا چیست؟ + علائم
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • مواد غذایی مفید برای تسکین درد مزمن
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش اشتها می‌شود
  • کمبود این ویتامین سبب خواب رفتن پا می‌شود!
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است