Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@01:03:52 GMT

تعریض جاده اشترینان به نهاوند ضروری است

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۰۹۴۵

تعریض جاده اشترینان به نهاوند ضروری است

به گزارش ایرنا، این جاده به دلیل متصل کردن ۲ استان لرستان و همدان و ترانزیتی بودن از نقاط پر تردد شهرستان محسوب شده و نیازمند تعریض و چهارخطه شدن است.

بسیاری از رانندگان  ضمن انتقاد از وضعیت جاده اشترینان به سمت نهاوند از مسیر روستای دهریز بروجرد خواستار توجه جدی مسوولان و جلوگیری از تصادفات منجر به فوت در سه راهی اشترینان نهاوند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک شهروند اشترینانی در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: جاده اشترینان به سمت بروجرد چهارخطه است و مشکل چندانی در تردد نیست همچنین جاده نهاوند تا قبل از سه راهی در سال ۹۵ تعریض شده تنها محدوده کمی از مسیر اشترینان تاکنون تعریض نشده و از نقاط حادثه خیز به شمار می رود.

محمد روزبهانی افزود: بیشترین میزان تصادف در جاده‌ اشترینان به سمت سه راهی نهاوند در سطح جاده های شهرستان رخ داده که باید اصلاح شود. 

وی افزایش وسایط نقلیه و گسترش جمعیت شهرنشینی را مهمترین دلایل افزایش تصادفات دانست. 

بیشتر رانندگانی که از این جاده عبور می کنند معتقدند همه جاده‌های غرب کشور تعریض و کم خطر هستند و زمانی که از سمت همدان به بروجرد نزدیک می شویم بعد از سه راهی نهاوند به سمت اشترینان به خصوص درشب بسیاری از رانندگان با مشکل جدی مواجه می شوتد.

معاون مدیرکل و رییس اداره راه و شهرسازی بروحرد گفت: جاده اشترینان بروحرد به سمت نهاوند از نقاط حادثه خیز و پرتردد می باشد که هر هفته شاهد تصادف منجر به فوت هستیم.

احمد پارسا مجموع جاده‌های اصلی حوزه شهرستان بروجرد چهارخطه است و تنها حدود ۱۱ کیلومتر از سه راهی روستای دهریز به سمت نهاوند که پروژه ملی محسوب می شود تاکنون تعریض نشده است.

وی بیان کرد: طرح تعریض این جاده تاکنون حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل و بهره برداری به حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی تاخیر در بهره برداری از تعریض و چهارخطه شدن جاده اشترینان به سمت نهاوند را اعتبارات قطره چکانی پروژه عنوان کرد.

رییس اداره راه و شهرسازی بروجرد اضافه کرد: چهارخطه شدن جاده نهاوند سال ۹۵ بهره برداری شده و جاده اشترینان، نهاوند که مسیر شریانی غرب به شرق است و بسیار پر ترافیک با عبور ماشین آلات سنگین ترانزیتی  می‌باشد تاکنون تعریض آن تکمیل نشده است.

پارسا افزود: جاده اشترینان به سمت استان همدان بسیار پر حادثه و بیش از ۵۰ درصد حوادث جاده ای شهرستان در این محدوده رخ می دهد.

برچسب‌ها بروجرد تردد جاده ای تصادفات جاده ای لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد تردد جاده ای تصادفات جاده ای بروجرد تردد جاده ای تصادفات جاده ای لرستان جاده اشترینان سمت نهاوند سه راهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حبیب نادیان افزود: استان همدان ۱.۲ مساحت کشور را دارد؛ اما طول راه‌های ارتباطی آن ۲.۱ درصد از راه‌های ارتباطی کشور و تراکم راه‌های آن ۲ برابر تراکم مساحت است و این موضوع علاوه بر یک امتیاز یک پاشنه آشیل نیز هست چراکه نگهداری همین راه‌ها سرمایه هنگفتی نیاز دارد.

او با اشاره به اینکه در هر شهرستان استان دست‌کم یک طرح راهسازی فعال داریم، تصریح کرد: گرفتن مجوز ماده ۲۳ و استفاده از اعتبارات ملی مهم‌ترین مرحله راهسازی است که در طول ۱۰ سال گذشته تنها طرح راهسازی (نهاوند-آورزمان- ملایر) و (همدان-گل‌تپه-علیصدر) موفق به گرفتن ردیف اعتبارات ملی شده اند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: راه‌های ارتباطی مرکز استان به همه شهرستان‌ها چهار خطه است و تنها قسمتی از جاده همدان-نهاوند چهار خطه نیست.

حبیب نادیان افزود: هشت کیلومتر از این محور سال گذشته در محدوده ملایر-آورزمان-نهاوند چهار خطه شد و باقیمانده آن نیز در حال تکمیل است تا جاده همه شهرستان‌ها به صورت چهار خطه به مرکز استان شود.

او با بیان اینکه طرح نهاوند-آورزمان- ملایر یکی از حادثه‌خیزترین راه‌های استان همدان محسوب می‌شود افزود: ۴۲ کیلومتر طول دارد که هشت کیلومتر آن بهره‌برداری شده و ۲۰ کیلومتر دیگر در حال ساخت است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: ۲۰ کیلومتر دیگر از این طرح با پیشرفت ۳۵ درصدی، در حال اجرا است و با تامین اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی از محل سفر رییس جمهور، قسمت خطرناک و حادثه آفرین آن تا ۲ سال آینده، چهار خطه و بهره برداری می‌شود.

در سفر هیات دولت و رییس جمهور در سال ۱۴۰۱ به استان همدان ۳۴ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های راهسازی استان اختصاص یافت که در طول سه سال تخصیص می‌یابد.

دیگر خبرها

  • سرشاخه کاری درختان گردو در نهاوند
  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • اصلاح هندسی و تعریض باند جنوبی خیابان میرزاطاهر شرقی
  • آغاز عملیات تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • آغاز اجرای پروژه تعریض محور دهگلان_ بلبان آباد
  • تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • مسیر نهاوند فیروزان زیر ذره بین مسئولان
  • افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان
  • ضرب الاجل دستگاه قضایی به متولیان ساماندهی جاده های نهاوند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد