Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه «میدل ایست آی»، یک شرکت فعال در زمینه دفاعی در کانادا در پی تحریم ترکیه از سوی کانادا به ورشکستگی کشیده شد.

بر اساس گزارشی که از سوی شرکت «KMPG»، از بزرگترین شرکت‌های خدماتی جهان تهیه شده است، شرکت کانادایی «Telemus Systems» در ماه اوت اعلام ورشکستگی کرد؛ چرا که مشتری اصلی خود یعنی «صنایع هوافضای ترکیه» (TAI) را در پی تحریم تسلیحاتی که از سوی دولت کانادا در سال ۲۰۲۰ وضع شده بود، از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت «Telemus Systems» طیفی از داد‌های الکترونیکی و نیز پشتیبانی‌های الکترونیکی را به طرف ترکیه‌ای خود برای پهپاد نظامی موسوم به «TAI Anka» ارائه می‌داد.

در گزارش شرکت «KMPG» با اشاره به ورشکستگی این شرکت کانادایی در نتیجه تحریم‌های دولت کانادا آمده است: با وجود تلاش‌های مکرر این شرکت برای دستیابی به راه حلی با وزارت امور خارجه کانادا از جمله توضیح تأثیر نامطلوب مادی این اقدام بر اوضاع مالی این شرکت؛ اما مجوز شرکت برای صادرات به ترکیه معلق ماند.» بر اساس اعلام این گزارش، این شرکت دیگر قادر به کسب درآمدی نیست.
این در حالی است که بر اساس گزارش میدل ایست آی، یک مقام ترکیه‌ای گفته است که آن‌ها به اتاوا در خصوص پیامد‌های این تحریم هشدار داده بودند. او گفت: ما به آن‌ها گفتیم این کار به هردو شرکت ترکیه‌ای و کانادایی آسیب می‌رساند. ما امیدواریم دولت جدید کانادا دوراندیش‌تر باشد.

گفتنی است دولت کانادا در آوریل ۲۰۲۱ تصمیم به لغو مجور صادرات شرکت کانادایی «Telemus Systems» به ترکیه را به عنوان بخشی از تحریم‌های تسلیحاتی علیه آنکارا گرفت؛ اقدامی که در واقع ضربه‌ای به این شرکت دفاعی کانادایی بود. کانادا این تحریم را در پاسخ به آن‌ها عملیات نظامی ترکیه در سوریه و آذربایجان خوانده شده بود، علیه ترکیه وضع کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحریم تسلیحاتی دولت کانادا دولت ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۴۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مهرداد اقلیمی در این خصوص توضیح داد: بیش از یک دهه پیش قراردادی بین شرکت توانیر از ایران و شرکت خصوصی ترکیه‌ای گنت منعقد شد که در سال‌های منتهی به ٢٠١٦ میلادی به دلیل امتناع شرکت مذکور در پرداخت بدهی بابت واردات برق از ایران، صادرات به این کشور قطع و متوقف شد.

وی افزود: بر این اساس شرکت توانیر مطالباتی حدود ٢٦٣ میلیون دلار از شرکت یاد شده بابت بهای برق فروخته شده دارد که به رغم تمام پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده از جمله مذاکرات طرفین و تلاش‌های دیپلماتیک از مجاری مختلف، همچنان بلا وصول مانده است.

به گفته اقلیمی، شرکت توانیر به منظور وصول مطالبات خود، قصد طرح اختلاف در مرجع داوری پیش بینی شده در توافقنامه فی مابین را دارد که مطابق آن مؤسسه داوری سوئیس به عنوان مرجع داوری انتخاب شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق توانیر در پایان خاطرنشان کرد: براساس اصل ١٣٩ قانون اساسی و با هماهنگی معاونت حقوقی ریاست جمهوری لایحه دولت برای ارجاع موضوع به داوری تنظیم و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شده بود که به دنبال طرح موضوع در جلسه مورخ ١٩ فروردین امسال مجلس، ارجاع موضوع به داوری بین المللی به تصویب نمایندگان مجلس رسید.

کد خبر 6080741 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وقتی داشتن تشک تمرینی برای یک ملی‌پوش آرزو شد!+فیلم
  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • تحریم‌های جدید آمریکا و بریتانیا علیه ایران | کدام شرکت هدف قرار گرفت؟
  • روایت کارشناس کانادایی از حمله ایران به اسرائیل
  • طرح ممنوعیت تجارت با رژیم صهیونیستی در مجلس ترکیه
  • آخرین فرصت خرید نهال گردوی اصلاح شده فقط با 40 هزار تومان
  • مصدومان ما در حال رقصند!
  • انفجار در بزرگترین کارخانه تسلیحاتی انگلیس
  • مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه
  • پیکاپ نظامی جدید کانادا با کمک دانشمندان ایرانی به میدان آمد (+ عکس)