برای جلوگیری از یک درصد هدررفت آب، ۴ هزار میلیارد تومان هزینه لازم است
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۵۷۸۹
محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به میزان هدر رفت آب در تهران گفت: در حال حاضر هدر رفت آب به حساب نیامده، ۲۳ درصد و میزان هدر رفت آب واقعی، ۱۱ درصد است.
او ادامه داد: به طور کلی هدررفت آب سالانه هزینههای سنگینی برای تصفیه و توزیع آب شرب در شبکههای شهری و روستایی به همراه دارد، حتی قیمت پایین آب مصرفی مشترکان نیز مانع رفتار غیرقانونی و خلاف شرع و عرف استفادهکنندگان غیرمجاز از آب شرب نشده است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
بختیاری در ادامه با اشاره به اقدامات اخیر انجام شده در راستای شناسایی انشعابات غیرمجاز گفت: در سه ماه ابتدایی امسال یک هزار و ۶۵۸ رشته انشعاب غیرمجاز در محدودههای خدماترسانی آبفای جنوب غربی و شرقی استان تهران شناسایی شده است که این روند همچنان ادامه دارد.
او گفت: مطابق آمار آبفای جنوب غربی استان تهران، در ماه های اخیر فقط ۷۰ رشته انشعاب غیرمجاز در شهر پرند شناسایی و جمعآوری شده به گونهای که با قطع این انشعابها، ۳۵ لیتر بر ثانیه به دبی آب شرب پرند افزوده شده است. در بین انشعابهای غیرمجاز شهر پرند دو مجتمع مسکونی ۶۰۰ و ۳۶۰ واحدی به چشم میخورد که هر کدام با استفاده از لوله ۶۳ میلیمتری به صورت غیرمجاز از آب شرب استفاده میکردند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پایان تصریح کرد: در حال حاضر برای برای جلوگیری از هدررفت یک درصد آب، ۴ هزار میلیارد تومان هزینه نیاز است.
انتهای پیام/
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: وزارت نیرو آب و فاضلاب صنعت آب آب شرب
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
۳۴۵ فقره انشعاب غیرمجاز آب در ایلام شناسایی شد
پرویز ناصری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با اشاره به اینکه استفاده قانونی شهروندان از آب شرب بهداشتی، امکان خدمات رسانی بیشتر برای تأمین و توزیع عادلانه آب برای سایرین را فراهم میسازد، اظهار کرد: تمامی انشعابات غیرمجاز شناسایی شده پس از طی مراحل قانونی تعیین تکلیف شده و به انشعاب مجاز تبدیل خواهند شد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری با اقدام این شرکت تعداد ۳۴۵ رشته انشعاب غیرمجاز شناسایی و یا قطع شده که از این تعداد، ۱۶۸ رشته به انشعاب مجاز تبدیل و ۲۸ مورد به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
ناصری یادآور شد: برای جلوگیری از این نوع اقدامات و مقابله با استفادهکنندگان غیرمجاز گروههای نظارتی با هدف گشتزنی در محدودههای تعیین شده و شناسایی انشعابهای غیرمجاز تشکیل میشوند تا ضمن قطع این انشعابها و یا تبدیل آنها به انشعاب مجاز، امکان استفادههای غیرمجاز را کاهش دهند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام مطرح کرد: مشترکان در صورت مشاهده انشعابات غیرمجاز آب و فاضلاب از طریق تماس با مرکز ارتباطات مردمی و رسیدگی به شکایت (۱۲۲) و افراد سایر شهرستانها با تلفن گویای حراست آبفای ایلام (۲۲۳۰۱۴۱) و یا تماس با آبفای شهرستان خود، مانع تضییع حقوق همه مردم و تحقق عدالت اجتماعی در محدوده شهر و روستای خود شوند.
به گفته ناصری، استفاده از انشعاب آب غیر مجاز علاوه بر افزایش بی رویه مصرف آب، سبب بروز خسارتهایی به شبکه توزیع و تأسیسات خواهد شد.
باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام