Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@00:47:39 GMT

فرشبافی در خلخال رونق گرفت

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۸۱۵۷

فرشبافی در خلخال رونق گرفت

به گزارش ایرنا ، سیدغنی نظری روز پنجشنبه در آئین قیچی‌زنی تعدادی از فرش‌های دستبافت تولید فرشبافان شرکت فرش رنگین کمان خلخال افزود: با ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به توسعه صنعت فرش دستبافت علاوه بر رونق اقتصادی منطقه در این بخش از صنعت ریشه‌دار منطقه ، زمینه اشتغال علاقه‌مندان به فرشبافی بصورت کارگاهی و یا انفرادی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهارکرد: ۲ کارگاه متمرکز فرشبافی در ۲ نقطه از شهر خلخال توسط این شرکت راه‌اندازی شده که علاقه‌مندان به فعالیت در رشته فرشبافی دستی پس از گذراندن یک دوره یک ماهه آموزشی بصورت کارگاهی در این ۲ مرکز مشغول بکار شدند.

وی گفت: برای علاقه‌مندان به فعالیت در رشته فرشبافی بصورت تک‌بافت در خانه نیز در صورت نیاز دار قالی و امکانات اولیه تولید فرش دستبافت توسط این شرکت در خانه و محل زندگی آنها فراهم و فرشبافان می‌توانند در کنار کار خانه به فعالیت تولید فرش ادامه دهند.

نظری افزود: این شرکت هم‌اکنون زمینه اشتغال ۵۰ نفر از بانوان فرشباف را در این ۲ مرکز کارگاهی فراهم کرده و همچنین ۵۰ فرشباف در خانه‌های خود با استفاده از امکانات و مواد اولیه این شرکت مشغول فعالیت هستند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس با اعلام حمایت از سرمایه‌گذارانی که زمینه اشتغال افراد بیکار و رونق اقتصادی مردم این منطقه را فراهم می‌کنند، اظهارکرد: سرمایه‌گذاران شرکت رنگین کمان خلخال برای راه‌اندازی ۲ کارگاه متمرکز بافت فرش‌های نفیس ابریشمی و تابلو فرش بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

او گفت: در حالی که پیش از این فرش‌های دستباف نفیس تولیدی خلخال توسط واسطه‌های فرش به قیمت ناچیزی از تولیدکنندگان خریداری و به نرخ بسیار بالایی در کشورهای اروپایی به فروش می‌رسید ، با پشتکار این شرکت تولیدات فرش منطقه به کشورهای چین ،امارت متحده عربی و کشورهای آسیای میانه صادر می‌شود.

وی از خلخال به عنوان یکی از قطب‌های بزرگ تولید فرش دستبافت بویژه فرش‌های ابریشمی نفیس در کشور یاد کرد و افزود: بیش از ۲ هزار بافنده شناسنامه‌دار بصورت تک‌بافت و یا کار در کارگاه‌های متمرکز فرش بافی  دراین شهرستان فعالیت دارند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: فرش دستبافت ابریشمی تولیدی خلخال متفاوت از فرش‌های تولیدی سایر مناطق استان اردبیل بوده و جایگاه ویژه‌ای در بازارهای داخلی کشور و کشورهای اروپایی دارد.

تظری افزود: با توجه به راه‌اندازی چندین کارگاه متمرکز فرش‌بافی در مناطق مختلف خلخال از سوی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تحول بزرگی در صنعت فرش و توسعه اقتصادی ایجاد شده است.

خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها فرش خلخال استان اردبیل اشتغال زایی نماینده مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرش خلخال استان اردبیل فرش خلخال استان اردبیل اشتغال زایی نماینده مجلس شورای اسلامی فرش دستبافت تولید فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۸۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)

ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان روز چهارشنبه با اشاره به مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) گفت: این منطقه مزیت‌های فراوانی به لحاظ زیرساخت‌ها و روساخت‌های مهیا برای فعالیت‌های بازرگانی، کوتاهی مسافت با مرز‌های ترانزیتی در غرب و شمال غرب کشور، استقبال روزافزون بازرگانان از مزیت‌های آن و استفاده کم‌نظیر سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی جهت سرمایه‌گذاری در این منطقه ویژه بندری در چارچوب مقررات مربوطه دارد.

وی ادامه داد: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش هشت میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: براساس این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند.

وی اظهار امیدواری کرد انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های تزانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری شود.

وی افزود: با اتخاذ تمهیدات مناسبت به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که ۲۸۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • باید به سهمیه المپیک برسیم
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • استقبال کشورهای غرب آسیا از اکسپو ۲۰۲۴
  • فعالیت شبانه‌روزی در پروژه پارک آبی و آکواریوم