Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان آئین پایانی رویداد استارتاپی کارآفرینی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان با همکاری مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان با محوریت صنایع دستی برگزار شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان در این آئین با بیان اینکه هم افزایی ایجاد شده در بحث توسعه اشتغال با همکاری جهاد دانشگاهی هرمزگان امری ارزشمند و مطلوب است،تصریح کرد: در این رویکرد علمی و استارتاپی به سراغ موضوعی رفتیم که خلأ آن در جامعه احساس می شود و بارها بر توجه به صنایع دستی و آداب و سنن کشور تأکید شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیل تراهی با اشاره به اینکه برگزاری نشست های عالمانه با محور دانشگاه باید توسعه یابد، اظهار کرد: هدف ما حمایت از ایده هایی است که در مسیر تبدیل به تجاری سازی و ایجاد کسب و کار و در نتیجه توسعه اشتغال گام برمی دارند و خیلی خوشحالم امروز با طرح هایی مواجه شدم که اکثرأ زمینه این موضوع را دارند.

وی با بیان اینکه باید ایده های خود را به سمتی توسعه دهیم که توجیه اقتصادی داشته و بتواند علاوه بر ایجاد اشتغال و به افزایش درآمد کمک کند، اضافه کرد: شهر بندرعباس به عنوان شهر خلاق صنایع دستی در یونسکو معرفی شد و این موضوع افتخاری برای استان هرمزگان است و باید بیش از پیش از این موقعیت بهره ببریم.

تراهی با اشاره به اینکه جهاد دانشکاهی هرمزگان همواره در مسیر آموزش، پژوهش و کمک به پردازش ایده ها در استان هرمزگان سرآمد بوده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با کمک این نهاد دانشگاهی بتوانیم رویدادها و کارگاه های بیشتری را در این زمینه برگزار کنیم و ایده های موجود را به یک ظرفیت و نقطه قوت تبدیل کنیم.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تمامی ظرفیت های حمایتی خود را از شرکت کنندگان به پای کار بیاوریم، عنوان کرد: بسته های تشویقی مناسب و مطلوبی تدارک دیده ایم که صاحبان ایده در این رویداد می توانند از این فرصت بدست آمده نهایت استفاده را ببرند.

همچنین رئیس جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان با بیان اینکه برگزاری چنین رویدادهایی علاوه بر فرصتی برای ارائه ایده و شناخت بیشتر و مطرح شدن آن ایده، سبب هم افزایی و پیوند ایده ها در کنار یکدیگر می شود، افزود: باید ایده ها را کنار یکدگیر قرار داد تا با ایجاد یک یا چند ایده تعالی و برتر بتوانیم محصولی را ارائه دهیم که علاوه بر رقابت در سطح کشور توانایی رقابت در سطح بین المللی را داشته باشد.

محمد دل پسند با اشاره به اینکه نباید کسی ایده اش را کوچک بشمارد، اظهار کرد: باید هر ایده ای را ارج نهیم و برای پخته تر شدن و قابلیت اجرایی شدنش علاوه بر افزایش دانش علمی و مهارتی با شرکت در چنین رویدادهایی بتوانیم بستر مناسب برای پرورش ایده ها را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه بیش از دو ماه از آغاز این استارتاپ می گذرد و در این سه روز شاهد برگزاری مرحله نهایی آن هستیم، اظهار کرد: از شهریورماه مجموعه کارگاه‌های و رویدادهای توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) با همکاری جهاد دانشگاهی هرمزگان برنامه ریزی و برگزار شد.

دل پسند با اشاره به اینکه در این رویداد چالش‌ها و فرصت‌های صنایع دستی در استان هرمزگان مطرح و با برگزاری کارگاه‌ها و استفاده از کارآفرینان برتر سعی بر پرورش ایده‌ها و کمک به بهبود روند ایده‌پردازی داشتیم، عنوان کرد: ۱۵۰ ایده در ابتدای رویداد به ثبت رسید که توسط هیات داوران ۳۵ ایده در مرحله نخست انتخاب و ۲۸ ایده راهی مرحله بعد شد و سپس ۱۰ ایده برتر جهت ارائه نهایی پذیرفته شدند که امروز شاهد معرفی تیم های برتر هستیم.

وی با بیان اینکه برگزاری این رویدادها کمک می کند که فرد با استفاده از شبکه سازی و تیم سازی ایده خود را معرفی کند و با ایجاد یک شبکه هدفمند آن ایده را بهتر پرورش دهد، اضافه کرد: جهاد دانشگاهی همواره به دنبال عملی کردن ایده‌ها و کمک به نتیجه نشستن آن ایده برای حضور در بازار هدف بوده است و همواره دغدغه‌مان حضوری تأثیرگذار در کنار دستگاه‌های اجرایی ذی ربط برای به بار نشستن این هدف و معیار است.

به گزارش ایسنا، در پایان این رویداد استارتاپی نیز "زینب خوشبخت، آذر خسروانی فر و صفیه کارگر" به عنوان ایده های برتر معرفی و از آن ها تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد دانشگاهی هرمزگان استان هرمزگان صنایع دستی ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۹۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد از اراضی موقوفه تثبیت و مستند سازی شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست مشترک با رئیس سازمان جهاد دانشگاهی که با حضور اعضای هیأت مدیره جهاد دانشگاهی و معاونان سازمان ثبت با محوریت تعاملات فی‌مابین دو سازمان برگزار شد، با اشاره به اینکه سال جدید سال مردمی سازی تولید است و سال گذشته تجربیات خوبی در بحث همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری داشتیم، گفت: سازمان ثبت در زمینه تثبیت مالکیت و صدور اسناد حد نگار، نیازمند افراد متعهد با دانش تخصصی بالاست و تعامل با مجموعه جهاد دانشگاهی راهگشای سازمان ثبت در تسریع و تسهیل صدور اسناد حد نگار است.

وی افزود: خرید ماهواره با هدف به روز رسانی تصاویر ماهواره‌ای در تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی در سال آینده و همچنین گسترش تعاملات با جهاد دانشگاهی در اجرای این طرح چهره جدیدی از سازمان ثبت را ارائه خواهد کرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: جهاد دانشگاهی مجموعه‌ای متشکل از پژوهشگران و نخبگان در حوزه‌های مختلف است و سازمان ثبت اسناد نیز در دوران تحول و تعالی قوه قضائیه علاوه بر کار میدانی و فعالیت‌های تحقیقی و پژوهشی اقدامات عظیمی را در خدمت رسانی به مردم خلق کرده است.

بابایی در ادامه با اشاره به دستاوردهای سازمان ثبت در ۳۰ ماه گذشته، عنوان کرد: ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی، ۵۱ درصد از پهنه‌های کشاورزی، ۸۰ درصد از اراضی موقوفه و صددرصد اماکن نظامی تثبیت و مستندسازی شده که این نتایج حاصل ۱۱۰ سفر استانی و تشکیل قرارگاه‌های حدنگاری "شهید سلیمانی" در تمامی واحدهای ثبتی سراسر کشور است.

صدور اسناد الکترونیک و همچنین الکترونیکی کردن فرآیندهای ثبت شرکت‌ها در تیرماه سال جاری و رونمایی از سامانه کاتب در هفته قوه قضائیه و الکترونیکی نمودن بسیاری از خدمات تا پایان سال از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به آن اشاره کرد و گفت: این اقدامات نقش مؤثری در کاهش مراجعات مردمی و افزایش رضایتمندی مردم دارد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه بر انعقاد تفاهم نامه مشترک فی‌مابین دو سازمان در تمامی حوزه‌ها بالاخص در حوزه حدنگاری و مالکیت معنوی و همکاری در برداشت‌های ماهواره‌ای در حوزه نقشه برداری، بهره گیری از ظرفیت نخبگان حوزه جهاد دانشگاهی، تشکیل کارگروه مشترک به جهت تسهیل در صدور اسناد تاکید کرد.

مسلمی نایینی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی نیز در ادامه ضمن تشریح فعالیت‌های این سازمان در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خواستار تعاملات روزافزون دو سازمان شد و افزود: تثبیت مالکیت املاک و اراضی جهاد دانشگاهی و اراضی و املاکی که سالهاست مورد اختلاف و محل دعوا بوده نیازمند تعامل جدی با سازمان ثبت است.

در این نشست معاون امور املاک و کاداستر، معاون فن آوری و خدمات الکترونیک ثبت، سرپرست مرکز مالکیت معنوی و مدیر کل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیر تجاری سازمان ثبت نیز آمادگی این سازمان را در زمینه تثبیت مالکیت و ساماندهی املاک جهاد دانشگاهی، ایجاد فضای پژوهشی و تحقیقاتی در صدور اسناد حد نگار، ثبت برند و علائم تجاری، تعریف مسیر سبز برای جهاد دانشگاهی اعلام کردند.

کد خبر 6084567

دیگر خبرها

  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • نرم افزار لرستان سفر مترجم چند زبانه در سفر
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه
  • بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جهاد دانشگاهی برای تسهیل در صدور اسناد
  • ۸۰ درصد از اراضی موقوفه تثبیت و مستند سازی شده است
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • آغاز ثبت‌نام ترم تابستان دوره‌های مرکز آموزش هنر جهاد دانشگاهی تهران