Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ت نماینده بناب با گلایه شدید از کشت محصولات پر مصرف آب در شهرستان بناب گفت: متاسفانه با وجود اینکه بناب درگیر بحران کم آبی است اما کشت پیاز، هندوانه و سایر محصولات پر مصرف آب در بناب دیده می شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بناب‌، حجت‌الاسلام محمد باقری‌بنابی ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات شهرستان بناب با بیان اینکه امروز بحث آب به یک بحران تبدیل شده است اظهار داشت: در بخش تامین آب کشاورزی و آب شرب تمام شهرهای ایران از جمله شهرستان‌ بناب دچار بحران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه تا به امروز تنها 2 میلی متر بارندگی در شهرستان بناب رخ داده است که این نشان می‌دهد با خشک سالی و کمبود بارش های الهی مواجه هستیم و به گفته مسئولان مربوطه میزان بارندگی ها سال های اخیر نسبت به دهه هشتاد به نصف کاهش پیدا کرده است که می بایست در این راستا برنامه‌ریزی‌های جدید داشته باشیم.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی با گلایه شدید از کشت محصولات پر مصرف آب در شهرستان بناب خاطر نشان کرد: متاسفانه با وجود اینکه بناب درگیر بحران کم آبی است اما کشت پیاز، هندوانه و سایر محصولات پر مصرف آب در بناب دیده می شود و این قطعاً منابع آبی را به خطر خواهد انداخت.

باقری بنابی با بیان اینکه در کل 100 لیتر در ثانیه برای صنایع فولاد شهرستان بناب تخصیص داده می‌شود گفت: در اجرای این مقدار آب برای بیش از 6000 نفر در این حوزه اشتغالزایی ایجاد شده است و قطعا اگر همین مقدار آب در حوزه کشاورزی تخصیص بدهیم شاید برای 5 نفر هم اشتغال ایجاد نشود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال احداث مخزن 10000 مترمکعبی در منطقه قره قشون هستیم گفت: سعی خواهیم کرد تا شعاع 2 کیلومتری آب شرب به روستاهای شهرستان و شهر بناب را در این منطقه تجمیع کنیم.

وی در خصوص مشکلات فاضلاب برخی از روستا گفت: خوشبختانه بررسی مشکلات 11 روستای شهرستان بناب در حال انجام و طرح مطالعاتی آن با اعتبار بیش از دو میلیارد تومان در حال انجام است تا از این طریق بتوانیم فاضلاب این روستاها را به فاضلاب شبکه شهری متصل کنیم.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه اعتباری بیش از 8 میلیارد تومان برای حل مشکل برق چندین روستای شهرستان بناب جذب شده است گفت: توتاخانه، صور، تازه کند زوارق، آخوند قشلاق و غیره در اولویت اصلی هستند.

شهریار فتحی نیز در این جلسه اقدامات خوب صورت گرفته در روستاهای شهرستان را حاصل مشارکت اهالی روستاها و تلاش دهیاران و شوراها دانست و اظهار داشت: بسیاری از دهیاران ما در روستا ها باید به عنوان الگوهای موفقیت مطرح شوند.

وی با بیان اینکه دهیاران باید عامل وحدت در روستاها و در بین مردم باشند گفت: در ارزیابی عملکرد دهیاران توجه خود را معطوف به میزان وفاقی خواهیم کرد که یک دهیار توانسته در روستا ایجاد کند و خود را متعهد به حمایت از این دهیاران می دانیم.

فرماندار بناب با تاکید بر ضرورت آشنایی دهیاران با قوانین و مقررات و تسلط آن‌ها بر بخش نامه ها و آئین نامه ها گفت:  از بخشداری می‌خواهیم کلاس ها و کارگاه های آموزشی را به صورت مرتب برای دهیاران برگزار کند.

وی ضمن انتقاد از وجود برخی ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح روستاهای شهرستان ابراز کرد:جلوی هرگونه تخلف در هر سطحی گرفته شود و در این زمینه ملاک فقط قانون باشد.

خرید محصولات کشاورزی مانند سیب در شاهین‌دژ به درستی انجام نمی‌شود30 هزار متر از اراضی کشاورزی پاکدشت به چرخه تولید بازگشت + تصاویردهمین نمایشگاه تخصصی ادوات و ماشین‌‌های کشاورزی در زنجان افتتاح شددهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در محل نمایشگاه بین‌المللی کاسپین زنجان برگزار می‌شود

فرماندار بناب با اشاره به بحران آب و کاهش میزان نزولات آسمانی گفت: هیچ چاره ای جز تغییر در الگوی کشت و کشت محصولات کم آب‌بر که دارای ارزش ریالی بالایی می باشند نداریم.

وی در همین راستا از جهاد کشاورزی خواست تا کلاس ها و کارگاه های آموزشی و توجیهی برای کشاورزان به منظور کشت محصولات متناسب با وضعیت آب و هوای منطقه برگزار کند.

انتهای پیام/111/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی محصولات پر مصرف آب شهرستان بناب کشت محصولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دخانیات در سال چند ایرانی را به کشتن می‌دهد؟

آفتاب‌‌نیوز :

مهندس بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه «مالیات» به‌عنوان مهم‌ترین راهکار کاهش مصرف دخانیات در جهان شناخته می‌شود، اظهار کرد: «نرخ ۷۵ درصدی مالیات بر خرده‌فروشی سیگار به‌عنوان موثرترین نرخ بازدارنده و کاهشی برای مصرف دخانیات معرفی شده است.»

مالیات ۷۵درصدی بر خرده‌فروشی؛ راهکاری موثر برای کنترل مصرف سیگار
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اگرچه نرخ مالیات ۷۵ درصدی بر خرده‌فروشی به عنوان یک راهکار موثر برای کنترل مصرف دخانیات معرفی شده، اما این نرخ در کشور اجرا نمی‌شود، افزود: میزان نرخ مالیات بر دخانیات کشور ۲۵ درصد قیمت خرده فروشی از سوی سازمان جهانی بهداشت اعلام شده است. آمار و ارقام بیانگر این است میزان نرخ مالیات بر دخانیات کشور با نرم جهانی حدود ۵۰ درصد فاصله دارد.

قیمت پایین دخانیات در ایران
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: قیمت محصولات دخانی کشور بسیار ارزان و مصرف‌کنندگان در هر سطح درآمدی می‌توانند یک محصول دخانی را به راحتی تهیه کنند. صرف نظر از قیمت نازل روی پاکت محصولات دخانی، سیگار در مراکز عرضه محصولات دخانی به صورت نخی فروخته می‌شود که بر توانایی افراد در خرید این محصولات نقش دارد.

جرائم فروش نخی سیگار و قوانینی که بازدارنده نیست
وی با بیان اینکه فروش سیگار به صورت نخی یک اقدام غیرقانونی است، خاطرنشان کرد: جرائمی برای فروش سیگار به صورت نخی تعریف شده و متخلفان باید به مراجع قضایی معرفی شوند. اگرچه قوانینی در حوزه دخانیات وضع شده، اما بازدارنده نیستند و جوانان به راحتی و با کمترین هزینه می‌توانند سیگار تهیه کنند. اگر سیگار به صورت نخی فروخته نشود، مصرف‌کنندگان برای تهیه محصولات دخانی می‌بایست قیمت بیشتری پرداخت کنند. علاوه بر افزایش هزینه مصرف محصولات دخانی به صورت بسته‌ای، این احتمال وجود دارد که جوانان و نوجوان برای پنهان کردن بسته سیگار با محدودیت‌هایی مواجه شوند که باعث منصرف شدن افراد از خرید محصولات دخانی می‌شود.

سود هنگفت شرکت‌های دخانی در شرایط مالیاتی فعلی
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه مالیات بر دخانیات در کشور دارای یک ایراد ساختاری است، افزود: اگرچه علاوه بر مالیات بر ارزش افزوده که از سال اجرای این قانون هر ساله پنج واحد درصد افزایش یافته است و در حال حاضر برای محصولات تولید داخل با نشان ایرانی به ۴۰ درصد و نشان بین‌المللی به ۵۵ درصد رسیده است، تلاش شد نرخ‌های مالیاتی قانون بودجه ۱۴۰۲ بر محصولات دخانی نیز در برنامه پنج ساله هفتم توسعه در نظر گرفته شود، اما در نهایت میزان این مالیات نسبت به قانون بودجه ۱۴۰۲ بسیار کمتر مصوب شد.

لزوم اجرای پوز‌های اختصاصی فروش سیگار و محاسبه مالیات بر خرده‌فروشی
وی ادامه داد: برای اثر بخشی قانون مالیات ارزش افزوده بر محصولات دخانی نیاز است مراکز فروش محصولات دخانی به پوز‌های اختصاصی مجهز شوند؛ به نحوی که نرخ‌های مصوب مالیات محصولات دخانی به صورت خرده‌فروشی محاسبه و اخذ شود. به طور قطع، اجرای پوز‌های اختصاصی مراکز عرضه محصولات دخانی و محاسبه مالیات بر مبنای خرده‌فروشی می‌تواند تا حدودی بر کاهش میزان مصرف اثرگذار باشد. شرایط کنونی مالیاتی سود هنگفتی را نصیب شرکت‌های دخانیات می‌کنند و راه‌های فرار مالیاتی فراهم است.

ولی زاده گفت: همچنین لازم است سازمان امور مالیاتی کشور نیز میزان درآمد وصولی از محل مالیات بر دخانیات را اعلام کند و مشخصا درآمد حاصل از قانون ارزش افزوده مالیات محصولات دخانی که مستقیما به حساب وزارت کشور واریز می‌شود را بصورت ستاره دار مشخص کند تا در اجرای سیاست‌های اعلام شده شورای عالی سلامت کاملا هزینه شود و وزارت کشور، گزارشی درباره هزینه‌کرد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده محصولات دخانی به ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ارائه دهد.

مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی در پی مصرف دخانیات.
ولی زاده با بیان اینکه امیدواریم با اجرای صحیح قوانین مالیاتی و سایر راهکار‌های کاهش عرضه و تقاضای محصولات دخانی بتوانیم معضل مصرف دخانیات را حل کنیم، گفت: آمار و ارقام بیانگر این است که سالانه ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در جهان در پی مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند. میزان مرگ و میر ناشی از مصرف دخانیات در کشور ما نیز معادل ۵۰ هزار نفر در هر سال است.

دیگر خبرها

  • گلایه‌مندی مردم گلپایگان از افزایش قیمت اجاره مسکن
  • توصیه نماینده ولی فقیه در هرمزگان در رابطه با مدیریت مصرف
  • فروش نخی سیگار، ممنوع
  • روایت حسن روحانی از گلایه سید احمد خمینی از رأی مخالف ۹۹ نماینده به میرحسین موسوی
  • دخانیات در سال چند ایرانی را به کشتن می‌دهد؟
  • گلایه شهروند جهرمی از وضعیت روکش آسفالت در برخی از معابر
  • تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • عدم دفع آب‌های سطحی و کلافگی ساکنان کوی جانبازان بناب + فیلم
  • بازدید نماینده مردم بروجرد از مجتمع فرآوری خاک‌های صنعتی