Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@01:59:27 GMT

هزینه درمان بیماران کرونایی ۹۰ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۲۱۱۲۱

هزینه درمان بیماران کرونایی ۹۰ درصد کاهش یافت

ایسنا/لرستان مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: هزینه درمان بیماران کرونایی ۹۰ درصد کاهش یافت.

شاهدخت فتحی امروز ششم آبان‌ماه با اشاره به نام‌گذاری سوم تا نهم آبان‌ماه به‌عنوان هفته بیمه سلامت، اظهار کرد: رضایت‌مندی بیمه شدگان سرلوحه کارها و فعالیت‌های بیمه سلامت بوده است.

وی به روزشمار هفته بیمه سلامت اشاره کرد و افزود: یکی از روزهای این هفته با عنوان عدالت در سلامت و دسترسی به خدمات تشخیص سلامتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ادامه داد: یکی از اولویت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران دسترسی آسان و سریع مردم به مراکز درمانی بود که این مهم تحقق پیدا کرده است.

فتحی‌بیرانوند بیان کرد: بیمه سلامت بیش از چهل میلیون نفر تحت پوشش دارد و ۶۰ درصد مردم لرستان تخت پوشش بیمه سلامت هستند.

وی تصریح کرد: هر کسی که دفترچه بیمه ندارد و در هیچ سارمانی مشغول کار نیست با مراجعه به سامانه بیمه سلامت یا دفاتر پیشخوان می‌تواند از خدمات بیمه سلامت استفاده کند.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان اضافه کرد: در مراکز دولتی اگر کسی بیمه نداشت باید هزینه را آزاد پرداخت می‌کرد اما با این شرایط ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر روزشمارهای هفته بیمه سلامت، «کرونا و خدمات بیمه‌ای» است که بیمه سلامت در کرونا پشتیبان سلامت بود به طوری‌که هزینه بیمار کرونانی ده‌ها میلیون تمام می‌شد ولی با در تعهد قرار گرفتن داروهای کرونایی در پوشش بیمه، هزینه درمان بیماران کرونایی ۹۰ درصد کاهش یافت.

این مقام مسئول به حذف ارزیابی آزمون وسع در شرایط کرونا اشاره کرد و با اشاره به اینکه در راستای حمایت از اقشار محروم انجام pcr در مراکز دولتی رایگان شد، اضافه کرد: از دیگر روزشمارهای هفته بیمه سلامت هوشمندسازی خدمات بود که طی دو سال ۸۰ درصد خدمات بیمه سلامت لرستان به سمت الکترونیکی و تهدید کرونا به فرصت تبدیل شد.

فتحی‌بیرانوند با اشاره به اینکه بیمه سلامت لرستان در بخش نسخه‌پیچی الکترونیکی جز سه استان برتر کشور است، افزود: از دیگر خدمات بیمه سلامت اجرای طرح پزشک خانواده است.

وی گفت: این طرح موجب پیشگیری از بروز بیماری‌های شایع مانند دیابت و فشارخون می‌شود چراکه پزشکان خانواده ملزم به بررسی و پیگیری این دو بیماری در افراد تحت پوشش خود هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جمهوری اسلامی ایران دیابت فشار خون لرستان بيمه سلامت بیمه سلامت لرستان هفته بیمه سلامت خدمات بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند

 رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ضمن برشمردن راهکار‌هایی برای محافظت مالی از خانواده‌ها در برابر مخارج کمرشکن سلامت، گفت: در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایرانی به میزان ۲.۴۲ درصد با این هزینه‌ها مواجه شده‌اند.

به گزارش ایلنا؛ بابک نگاهداری در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. 

وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود؛ بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. 

نگاهداری گفت: براساس آمار منتشر شده، در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایران به میزان ۲.۴۲ درصد با هزینه‌های کمرشکن سلامت مواجه شده اند که این میزان با هدف تعیین شده در برنامه ششم توسعه یک درصد فاصله دارد بنابراین، با وجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. 

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. 

وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختلال در سامانه بیمه‌های سلامت و روستایی بیماران کاشمر را به دردسر انداخت
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رفع اختلال سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت تا پایان هفته جاری
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت
  • راهکارهای کاهش هزینه‌های سلامت در ایران
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • سهم بالای خانوار از هزینه‌های سلامت، مانع تحقق سیاست‌گذاری‌ها