Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی گفت: بر اساس برنامه‌ ریزی‌های انجام‌ شده از نیمه آبان ماه کلاس‌های درس مقطع متوسطه دوم و از ابتدای آذر ماه متوسطه اول به‌ صورت حضوری برگزار خواهد شد.

قاسمعلی خدابنده ظهر امروز در مراسم بهره‌برداری از پروژه خیرساز آموزشگاه قاضی شهرستان قوچان با اشاره به شرایط کرونایی در ۲۰ ماه گذشته عنوان کرد: طی این مدت دانش‌آموزان از محیط آموزشی حضوری به دور بودند و این مساله کار را کمی سخت کرده بود اما  در این شرایط تمام کادر آموزشی و معلمان به‌ صورت ۲۴ ساعته در اختیار دانش‌آموزان قرار داشتند و همین موضوع باعث شده انرژی آن‌ها تحلیل رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمار دانش‌آموزان ترک تحصیل کرده در استان نسبت به گذشته افزایش یافته و در شهرستان قوچان، فرماندار با کمک دهیاران و بخشداران می‌توانند در زمینه بازگرداندن دانش‌آموزان به مدرسه بسیار کمک کنند تا آمار ترک تحصیل دانش‌آموزان به حداقل برسد.

خدابنده از واکسیناسیون ۷۰ درصدی دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال استان خراسان رضوی در برابر کرونا خبر داد و تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده از نیمه آبان ماه کلاس‌های درس برای مقطع متوسطه دوم و از ابتدای آذر ماه برای مقطع متوسطه اول به‌ صورت حضوری برگزار خواهد شد که باید خانواده‌ها در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

فعالیت ۴۶۰۰ خیر مدرسه ساز در استان

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: استان خراسان رضوی زیربنای تشکیل مجامع خیران مدرسه‌ساز در سطح کشور را در دهه ۷۰ بنیان نهاد و امروز خیران زیادی در سراسر کشور در امر مدرسه‌سازی مشارکت دارند.

وی افزود: برخی شهرستان‌های خراسان رضوی همچون گناباد و نیشابور دارای مجمع خیرین مدرسه‌ساز بوده که برای مدیریت و مشارکت خیرین در این زمینه دیگر شهرستان‌های استان نیز می‌توانند این مجمع را تشکیل دهند.

خدابنده میانگین سرانه آموزشی استان خراسان رضوی را معادل ۴.۲ متر مربع برشمرد و ضمن تاکید بر این نکته که این میزان در مقایسه با میانگین کشوری یک متر مربع کمتر است، گفت:  در سند تحول بنیادین سرانه آموزشی ۸.۳ متر مربع تعریف‌ شده که با جمعیت یک‌ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر دانش‌آموز این استان باید بیش از پنج میلیون متر مربع فضا ایجاد شود تا به این آمار دست پیدا کنیم.

وی بیان کرد: افزایش سرانه مدارس کار ساده‌ای نبوده زیرا هم‌زمان با ساخت‌ و ساز واحدهای آموزشی از گردونه خارج می‌شوند اما با تمام مشکلات در ابتدای سال تحصیلی جاری ۱۰۳۵ کلاس درس در قالب ۲۷۶ پروژه توسط اداره کل نوسازی و خیران در این استان تحویل‌ شده است.

مدیر کل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی با تأکید بر لزوم فعالیت بیشتر در حوزه ساخت و ساز برای ایجاد عدالت آموزشی تصریح کرد: ایجاد این عدالت اولویت نظام بوده و پذیرفته نیست دانش‌آموزی به دلیل نبود معلم، کلاس، مدرسه و... ترک تحصیل کند بنابراین آموزش‌ و پرورش تمام همت خود را برای رفع کمبودها و کسری‌ها به کار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در حال حاضر ۴۳.۲ درصد دانش‌آموزان مقطع متوسطه استان خراسان رضوی در هنرستان‌ها مشغول به تحصیل هستند، توسعه متوازن به‌ ویژه در رشته‌های شاخه فنی‌وحرفه‌ای و کار و دانش یکی دیگر از اقداماتی است که باید مورد توجه بیشترقرار گیرد.

خدابنده تاکید کرد: برای سال جاری حدود ۲۳ میلیارد تومان به‌ منظور تهیه تجهیزات مورد نیاز هنرستان‌های استان اختصاص پیدا کرده است تا دانش‌آموزان این مدارس آموزش‌های لازم را پیش از ورود به بازار کار ببینند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها واکسیناسیون دانش آموزان قوچان استان خراسان رضوی مقطع متوسطه دانش آموزان مدرسه ساز متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۰۰۰ کلاس درس در اردبیل پیش بینی شده است

بهزاد محمدی خلفلو در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به مسئولیت اجتماعی صنایع و دستگاه ها و سهم آنها در قالب مشارکت های مردمی و اقدامات مدرسه سازی در اردبیل اظهار کرد: هرچند استان اردبیل استان صنعتی نیست اما ما تلاش زیادی را انجام دادیم تا با مجموعه های صنعتی بزرگ استان و شرکت ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی توافقی را برای انجام مسئولیت اجتماعی خود انجام دهیم تا از این محل پروژه های مدرسه سازی تعریف و در مناطق باجمعیت دانش آموزی بالا ساخت مدرسه را نظیر دارالفنون یا حمایت های بنیاد برکت و سایر نهادها انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نرخ رشد جمعیت دانش آموزی و پائین بودن سرانه آموزشی در استان اردبیل احداث ۲ هزار کلاس درس در سال های آینده پیش بینی شده تا بخشی از این واحدهای آموزشی از محل اعتبارات ملی و استانی و بخشی نیز به همت خیرین و مشارکت اجتماعی کارخانه ها و نهادهای عمومی غیردولتی اجرایی شود.

مدیرکل نوسازی مدارس اردبیل بهره وری منابع انسانی و پشتیبانی های اداری و رفاهی کارکنان را یادآور شد و بیان کرد: نیروی انسانی برای هر سازمان با ارزش ترین منبع کارآمدی است که در کنار بهره گیری از توان نیروی انسانی متخصص و متعهد برای نوسازی مدارس ما سعی کردیم تا در حد امکان دغدغه های رفاهی و معیشتی همکاران را برطرف و با تدارک فضای اقامتی در خراسان رضوی و مازندران زمینه حضور همکاران با خانواده هایشان را در این فضاهای تفریحی مهیا کنیم.

محمدی خلفلو بیان کرد: در کنار تدارک این امکانات در حوزه ورزشی امسال در چند نوبت و رشته های ورزشی مختلف توانسته ایم مدال قهرمانی و نایب قهرمانی را به دست آورده و اسباب افتخاری برای سازمان نوسازی باشیم.

وی با اشاره به روند اجرای طرح «شهید عجمیان» در استان اردبیل تصریح کرد: طرح «شهید عجمیان» هم راستا با سایر مناطق کشور در استان اردبیل نیز برگزار و موفق شدیم با هزینه ۳ میلیارد تومانی در ۳۵۰ مدرسه با همکاری آموزش و پرورش و همت جهادی همکاران فضای پرشور و نشاطی را برای دانش آموزان مهیا کنیم.

مدیرکل نوسازی مدارس اردبیل بیان کرد: در این طرح فضاهای آموزشی رنگ آمیزی و زیباسازی شده تا دانش آموزان در این فضا تحصیل شایسته و همراه با آرامشی را تجربه کنند و قطعا در سال جدید این طرح با گستردگی بیشتر در سطح استان اردبیل اجرا خواهد شد.

محمدی خلفلو اولویت و برنامه های راهبردی سال جاری نوسازی مدارس اردبیل را یادآور شد و اظهار کرد: امسال تلاش می کنیم تا دو رویکرد جدی را در سازمان دنبال تا بتوانیم به افزایش سرانه فضای آموزشی و تربیتی استان کمک کنیم.

وی اضافه کرد: رویکرد اول ما در سال ۱۴۰۳ تکمیل و تحویل پروژه های نیمه تمام دولتی و خیرین است که تا حد امکان با جذب اعتبارات در این کار اهتمامی جدی خواهیم داشت و در وهله دوم با تامین اعتبار ملی و استانی شاهد شروع پروژه های جدید در مناطق با تراکم دانش آموزی بالا خواهیم بود که در این راستا در تلاش برای جلب مشارکت دستگاه های مختلف در قالب مسئولیت اجتماعی هستیم تا براساس این تفاهمنامه ها بتوانیم ماموریت خود را انجام دهیم.

مدیرکل نوسازی مدارس اردبیل اظهار امیدواری کرد؛ در کنار تکمیل و بهبود پیشرفت پروژه های مدرسه سازی در استان در شهرهای پرجمعیت نظیر اردبیل، پارس آباد و مشگین شهر بتوان کمبود فضای آموزشی و ناایمن بودن مدارس را در ابعاد فیزیکی و یا سیستم گرمایشی به صفر رسانده و اقدام عملیاتی در این شهرستان ها به ثمر نشیند.

کد خبر 6064185

دیگر خبرها

  • احداث ۲۰۰۰ کلاس درس در اردبیل پیش بینی شده است
  • توانمندسازی ۱۸۳ آموزگار ابتدایی در طرح افق شاهد
  • اعتکاف علمی در مدارس آذربایجان شرقی برگزار می‌شود
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • جزئیات جدید ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳
  • کلنگ زنی ۳ مدرسه در شهرستان کهگیلویه انجام شد
  • تعطیلی عید فطر برای دانش‌آموزان مسلمان ایتالیا
  • مدارس و ادارات ۱۴ فروردین تعطیل است؟
  • افتتاح فضای آموزشی و پرورشی در نقطه صفر مرزی شهرستان دشتیاری
  • برگزاری اعتکاف علمی در ۴ مدرسه ملایر