Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، «حجت الله عبدالملکی» اظهار داشت: نخستین جلسه شورای عالی اشتغال کشور به ریاست سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری در دولت سیزدهم برگزار شد.

وی با بیان اینکه بالاترین مرجع تصمیم گیری درباره سیاست اشتغال کشور این شورا است، تصریح کرد: وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی به عنوان دبیر آن شناخته می شود و مسئولیت برنامه‌ریزی‌ها را نیز برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هدف این شورا چاره اندیشی برای مسئله بیکاری به عنوان دو مشکل اصلی کشور در کنار گرانی است، خاطرنشان کرد: در این جلسه برای نخستین بار زیست بوم ملی اشتغال جمهوری اسلامی ایران را رونمایی شد که دو بخش روش های ایجاد اشتغال و هماهنگی میان دستگاهی را تضمین می کند.

وی با تاکید بر اینکه ۲۰ مصوبه برای ایجاد هماهنگی لازم میان دستگاه ها تصویب شد، اظهار داشت: همچنین ۱۶ توافقنامه نیز مورد تایید برای امضا اعلام شد تا بیش یک میلیون ۸۵۰ هزار فرصت شغلی با هماهنگی دستگاه های مختلف و همکاری بخش خصوصی کارسازی شود.

عبدالملکی با اشاره به اینکه این تعداد اشتغال برای نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۱ برنامه ریزی شده است، تاکید کرد: رییس جمهوری در این جلسه بر تسریع این روند تاکید داشتند به همین دلیل امکان ایجاد اشتغال بیشتر در این مدت نیز ممکن خواهد بود.

وی افزود: بر همین اساس مقرر شد تا به جای هر سه ماه یکبار شاهد برگزاری این جلسه در هر ماه باشیم تا ایجاد اشتغال که از مطالبات مردمی است در سریعترین زمان ممکن به ثمر برسد.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ایجاد اشتغال مسئولیت وزارتخانه نیست بلکه هماهنگی اشتغال زا میان دستگاهی در دستور کار این نهاد قرار دارد، تصریح کرد: همدلی، هماهنگی و نگاه مشترک برای حل مشکل بیکاری موجب ایجاد هم افزایی در دولت شده است.

وی همچنین با بیان اینکه مسئله رفع مسائل بروکراتیک و حل مشکلات فعالان کسب و کار در این جلسه مطرح شده است، خاطرنشان کرد: موانع ۲۲ رسته اشتغال کشور به صورت فوری مورد بررسی قرار بگیرد که پیش از این نیز مورد توجه قرار داشته است.

عبدالملکی با تاکید بر اینکه با برداشته شدن موانع بروکراتیک، بخش خصوصی توانایی ایجاد شغل خواهد داشت، گفت: در الگوی زیست بوم اشتغال جمهوری اسلامی دستگاه های دولتی مباشرت کار تولید و اشتغال انجام نمی دهند بلکه زمینه را برای بخش خصوصی تسهیل می کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت وظیفه مانع زدایی و پشتیبانی را برعهده دارد، اظهار داشت: آمار دقیقی از وضعیت اشتغال و بیکاری وجود ندارد و از این پس همه دستگاه ها در تلاش خواهند بود تا با کمک یکدیگر بانک اطلاعاتی جامعی از بیکاری و اشتغال تهیه شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1116617 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز ایجاد اشتغال دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۲۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی

مدیرکل کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌جنوبی، گفت: در سال گذشته ۴ هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان استان ایجاد شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد عرب امروز در حاشیه بازدید از طرح‌های خوداشتغالی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، اظهار داشت: 4 هزار و 12 طرح خوداشتغالی، مشاغل خانگی و پیمانکاری ویژه نیازمندان اجرا شده که برای 4 هزار و 235 نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

وی افزود: در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت و مشارکت این افراد در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها، طرح‌های مشاغل خانگی و خود اشتغالی در استان اجرا شد که در این راستا 4 هزار و 761 میلیارد ریال از منابع امدادی و بانکی پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: از این تعداد یک هزار و 892 طرح در روستا و 2 هزار و 120 طرح در شهر اجرا شده است.

عرب با بیان اینکه توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های تحت‌ حمایت یکی از مهمترین رویکردهای این نهاد است افزود: یک هزار و 496 طرح توسط زنان و 2 هزار و 516 طرح توسط آقایان در سطح استان اجرا شده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی در استان سمنان/ ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان سمنان
  • ایجاد چهار هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۵۰۰ فرصت شغلی در استان سمنان
  • جشن احیای واحد‌های راکد استان سمنان برگزار شد /ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • ایجاد ۱۲ هزار و ۵۸۵ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال