Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس به نقل از یورونیوز، نخستین تمبر پستی جهان قرار است تا چند هفته دیگر در یک حراجی لندن به فروش گذاشته شود.

یک نسخه استفاده نشده از نخستین تمبر پستی جهان موسوم به «پنی سیاه» بخشی از سندی است که انتظار می‌رود بین ۴ تا ۷ میلیون یورو(حدود ۲۱۰ میلیارد تومان) به فروش برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پنی سیاه» نخستین بار یکم مه ۱۸۴۰ در بریتانیا چاپ و در ششم مه همان سال منتشر شد. این تمبر منقش به تصویر ملکه ویکتوریا بود و چون اولین مجموعه از آن دارای رنگ پیش‌زمینهٔ سیاه بود به پنی سیاه شهرت یافت.

تمبر استفاده نشده «پنی سیاه» که قرار است هفتم دسامبر به حراج گذاشته شود بخشی از یک مجموعه است که به عنوان «سند والاس» شناخته می‌شود.

مجموعه یاد شده در واقع حاوی چند پاکت‌ تمبر شده و برگی از آلبوم لوازم تحریر متعلق به رابرت والاس، نماینده پیشین پارلمان و اصلاح‌گر برجسته پستی در بریتانیا است.

این برگ تمبر استفاده نشده از «پنی سیاه» به رغم آنکه در سال ۱۸۴۰ چاپ و منتشر شده اما هنوز در شرایط کاملا سالم و دست نخورده قرار دارد.

اعتقاد بر این است که تنها دو نمونه دیگر از «پنی سیاه» پس از نخستین چاپ به صورت کاملا دست نخورده و بی‌نقص موجود است که در حال حاضر در مجموعه موزه پست بریتانیا نگهداری می‌شوند.

سند والاس به یک تمبرشناس و تاجر بریتانیایی به نام آلن هولیوک تعلق دارد. او به عنوان یکی از کلکسیونرهای برجسته تمبر جهان در زمان خود اشیای کمیاب بسیاری را دیده است.

برای کلکسیونر بزرگ بریتانیایی، تمبر استفاده نشده «پنی سیاه» و مجموعه سند والاس فوق العاده خاص است و آن را یک نماد جهانی می‌داند که از اولین برگه تمبرهای چاپ شده در جهان بدست آمده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تمبر 210 میلیارد تومان اولین تمبر جهان پنی سیاه حراجی لندن استفاده نشده پنی سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام رئیسی به اقبال لاهوری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  سید ابراهیم رئیسی که برای انجام سفر رسمی دو روزه در پاکستان به سر می‌برد، در نخستین برنامه از دومین روز سفر خود به شهر بزرگ و تاریخی لاهور در ایالت پنجاب سفر کرد و در مجموعه تاریخی و فرهنگی قلعه شاهی واقع در این شهر که مجموعه‌ای از بنا‌های ملی، مذهبی و فرهنگی را شامل می‌شود، حضور یافت.
رئیس جمهور با همراهی سروزیر و جمعی از مقامات محلی و با استقبال یگان تشریفات بر سر مزار مرحوم محمد اقبال معروف به لاهوری حضور یافت و ضمن ادای احترام با اهدای تاج گل، برای ایشان فاتحه قرائت کرد و دفتر یادبود این محموعه را نیز امضا کرد.
آرامگاه اقبال لاهوری شاعر، فیلسوف و سیاستمدار پاکستانی یکی از بنا‌های ملی و فرهنگی مجموعه قلعه شاهی است. اقبال لاهوری در ایران بیشتر با اشعارش به زبان فارسی شناخته می‌شود. فلسفه، سبک شعر و زندگی اقبال لاهوری بیشتر بر مبنای عشق به دین، قرآن و محبت پیغمبر اسلام (ص) قرار گرفته است.
اقبال در سال ۱۸۷۷ در شهر سایلکوت ایالت پنجاب متولد شد. وی پس از پایان تحصیلات دانشگاهی به تدریس اشتغال یافت و در سال ۱۹۲۷ به اصرار دوستان و نزدیکان اولین حضور جدی‌اش را در صحنه سیاست با حضور در مجلس شورای ایالتی تجربه کرد و در سال ۱۹۳۰ به ریاست حزب «مسلم لیگ» منصوب شد.
اقبال در زمانی که پاکستان جزو شبه‌قاره هند بود، به‌عنوان یکی از اولین افرادی که خواهان استقلال پاکستان بود، مورد توجه قرار گرفت و به‌عنوان رهبر مسلمانان هند، در حالی که با «محمدعلی جناح» نیز همکاری داشت، در راه تحقق این ایده تلاش کرد.
اقبال لاهوری نهایتا در سال ۱۹۳۸ در اثر شدت یافتن بیماری در سن ۶۶ سالگی از دنیا رفت و پیکرش در جوار «مسجد پادشاهی لاهور» به خاک سپرده شد.

دیگر خبرها

  • لیگ ملت‌ها: ۲۹ ستاره منتخب پرافتخارترین تیم جهان
  • سیاه‌چاله چیست و چگونه نور را می‌بلعد؟!
  • مجموعۀ ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۵ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • همه چیز درباره موزه تمبر یکتا کرج
  • نخستین مجموعه خبری ۳۰۰ ثانیه
  • ادای احترام رئیسی به اقبال لاهوری
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۴ ارديبهشت
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۳ ارديبهشت