Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم رئیس جامعه مدرسین گفت: جریان معرفی و تکریم امامزادگان، حرکتی مقدس از سوی سازمان اوقاف و باقیات الصالحات برای دست اندرکاران این کنگره‌هاست.

آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری در جمع معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و دست اندرکاران کنگره بین‌المللی بزرگداشت یحیی بن زید(ع) اظهار کرد: شیوه قرآن علاوه بر برنامه‌های تبلیغی مربوط به دین اسلام، معرفی الگوهای شایسته از بین اولیاءالله است زیرا این امر تاثیر فراوانی بر تهذیب و خودسازی انسان‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: قرآن کتاب قصه نیست ولی داستان زندگی و دعوت انبیای الهی را ذکر کرده و درس زندگی از لابلای این قصه‌ها به بندگان می‌دهد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه معرفی الگوهای موفق تاثیرگذاری بالایی دارد گفت: امام صادق(ع) در روایتی می‌فرمایند همواره عالمان با عمل خود نقش‌آفرین بوده‌اند نه صرف عالم بودن، که این امر نشان‌دهنده اهمیت الگوپردازی از کسانی است که نه تنها سخن خوب می‌گویند، بلکه عمل و کردار آنها مبیّن گفتارشان است.
وی ادامه داد: بعد عملی رفتار پیامبر اسلام(ص) را در یک طرف و 23 سال تبلیغ کلامی ایشان را هم می‌توان در سوی دیگر قرار داد و این امر نشان‌دهنده اهمیت و تاثیرگذاری رفتارها بر انسان‌هاست.
حسینی بوشهری با بیان اینکه لازم است سازمان‌هایی مانند اوقاف و امور خیریه، سیره انبیای الهی را از دل آیات قرآن استخراج و به صورت موضوعی و دسته‌بندی شده در اختیار عموم جامعه قرار دهند گفت: برگزاری همایشی مانند بزرگداشت امامزاده یحیی بن زید(ع) در راستای همین فرهنگ قرآنی یعنی معرفی الگوهای برتر است.
عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: قرآن کریم الگوهای مختلفی را از ادیان و اقوام مختلف و از بین زنان و مردان معرفی می‌کند و هدف از این کار، نشان دادن الگوهای رفتاری شایسته در هر موقعیت زمانی و مکانی است.
وی تصریح کرد: منش و رفتار عالمان سازنده است و حرکت سازمان اوقاف در معرفی امامزادگانی که هر یک جزو نوادر و عالمان دوران خود بوده‌اند، قابل تقدیر است.
حسینی بوشهری جریان تکریم و معرفی امامزادگان را حرکتی مقدس دانست که توسط سازمان اوقاف پی‌ریزی شده و افزود: برگزاری کنگره‌های مشابه در مورد سایر امامزادگان هم باید در دستور کار قرار بگیرد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به شخصیت و اقدامات گسترده امامزاده یحیی بن زید(ع) گفت: صحیفه سجادیه به عنوان کتابی جامع از ادعیه، همواره مورد توجه و علاقه مسلمانان اعم از شیعه و اهل سنت و سایر فرق بوده و در کنار نهج البلاغه و بعد از قرآن کریم، جزو سه کتاب مهم دنیای اسلام محسوب می‌شوند.
وی ادامه داد: یحیی بن زید که خود شهید راه حق بوده و اجداد او نیز همگی شهید شده‌اند شخصیتی بزرگوار و تاثیرگذار بوده و برگزاری همایشی برای گرامیداشت او، باقیات الصالحاتی برای دست اندرکاران و سازمان اوقاف خواهد بود.
حسینی بوشهری تاکید کرد: لازم است مقالات و کتاب‌هایی که در حاشیه این همایش منتشر می‌شوند با محوریت شخصیت امامزاده یحیی بن زید(ع) و مبتنی بر معرفی سیره اهل بیت عصمت و طهارت باشند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حسینی بوشهری سازمان اوقاف یحیی بن زید ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • رونمایی از کتاب «آب، حیات‌بخش مقدس» در کاشان