Web Analytics Made Easy - Statcounter

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در دیدار با همتای فرانسوی خود در رم پذیرفت که کشورش در جریان اعلام اتحاد جدید در منطقه اقیانوس هند-آرام «کج سلیقگی» کرده بود.

به نقل از یورونیوز،اعلام اتحاد جدید بین آمریکا، بریتانیا و استرالیا باعث شد تا کانبرا قرارداد خرید زیردریایی از فرانسه را فسخ کند. پاریس در واکنش به این لغو قرارداد خرید زیردریایی‌هایش که به «قرارداد قرن» مشهور شده بود سفرای خود را از آمریکا و استرالیا فراخواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن طی هفته‌های گذشته تلاش کرده بود که تنش در رابطه با پاریس را کاهش دهد. جو بایدن در دیدار با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه از این کشور به عنوان شریکی «بسیار با ارزش» یاد کرد.

وی افزود که ایالات متحده «متحدی بهتر از فرانسه ندارد.» او در مورد اعلام اتحاد جدید در منطقه اقیانوس هند-آرام نیز گفت: «آنچه ما انجام دادیم کج سلیقگی بود و با ظرافت زیادی هم انجام نشد.»

جو بایدن در توجیه رویکردش در اعلام اتحاد جدید در منطقه اقیانوس هند-آرام گفت که تصور می‌کرده است فرانسه از مدتها قبل از به سرانجام نرسیدن این قرارداد مطلع شده بود.

رئیس‌جمهوری فرانسه نیز ضمن استقبال از «تصمیم‌های مشخص» واشنگتن در پی «بحران زیردریایی‌ها» در روابط دو کشور گفت که این امر «سرآغاز روند اعتمادسازی» مجدد بین آمریکا و فرانسه است.

امانوئل ماکرون افزود که از حالا نگاه دو کشور باید «به آینده» باشد. وی اظهار داشت که آنچه اکنون اهمیت دارد همکاری‌های فرانسه و آمریکا طی «هفته‌ها و ماه‌ها و سال‌های آینده» است.

ماکرون گفت: "اعتماد مانند عشق است: اظهارات خوب هستند، اما اثبات بهتر است."

روسای جمهوری ایالات متحده و فرانسه برای شرکت در نشست سران گروه بیست در رم، پایتخت ایتالیا به سر می‌برند.

دو کشور پس از این دیدار بیانیه مشترک مفصلی صادر کردند و خود را به عنوان شرکای دموکراتیک جهانی در مبارزه با طیفی از چالش‌ها از جمله همه‌گیری ویروس کرونا، بحران آب‌وهوایی و تضمین «امنیت غیرقابل تقسیم» ائتلاف ناتو معرفی کردند.

واشنگتن از زمان شکاف ماه گذشته چندین گام برای اصلاح روابط با پاریس برداشته است. بایدن و ماکرون هفته گذشته با یکدیگر صحبت کردند. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه امریکا، همچنین از پاریس دیدن کرد و در آنجا اذعان کرد که ایالات متحده می توانست "ارتباطات بهتری" داشته باشد. کامالا هریس معاون رئیس جمهور نیز اعلام کرد که در ماه نوامبر به پاریس سفر  کرده و با مکرون دیدار خواهد کرد.

بایدن و ماکرون در ویلا بناپارت، سفارت فرانسه در واتیکان، دیدار کردند که به گفته یک دیپلمات فرانسوی، نشانه حسن نیت بایدن بود. این دیپلمات فرانسوی گفت: «این یک ژست مهم است» و افزود که ایالات متحده متوجه شده است که تأثیر اقدامات خود را دست کم گرفته است. فرانسه اکنون می‌خواهد ببیند که آیا بایدن سخنان خود را با عمل دنبال کند یا خیر.

این دیپلمات گفت: "اعتماد در حال بازسازی است. این یک مرحله است. نشانه های حسن نیت داده شد، خواهیم دید که آیا آنها در درازمدت ادامه خواهند داشت."/ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اعلام اتحاد جدید ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۱۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت

به گزارش قدس آنلاین، دیوید کامرون این موضوع را در یک نشست توجیهی پس از دیدار با جنبیک کولوبایف، وزیر امور خارجه جمهوری قرقیزستان مطرح کرد.

کامرون خاطرنشان کرد که قرقیزستان شرکای تحت رهبری چین در حوزه اقتصادی دارد و این کشور باید حق انتخاب شرکا را داشته باشد. وی افزود: در دیدار امروز با رئیس جمهوری قرقیزستان، همکاری های دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و فرصت هایی برای توسعه آن وجود دارد.

کامرون با تاکید بر اینکه قرقیزستان از نظر منابع آبی غنی است، تصریح کرد: حمایت از پروژه های زیست محیطی در مواجهه با تغییرات اقلیمی ضروری است و در این راستا انگلیس صندوق سرمایه‌گذاری برای حمایت از مشاغل متوسط و کوچک ایجاد خواهد کرد.

وی همچنین به همکاری با قرقیزستان در زمینه سرمایه‌گذاری خصوصی اشاره کرد و گفت که شرکت های انگلیسی در ساخت ورزشگاه بیشکک مشارکت دارند.

در این سفر دیوید کامرون با صادیر جپاروف رئیس جمهوری قرقیزستان نیز دیدار کرد.

به گفته تارنمای ریاست‌جمهوری قرقیزستان، گفت‌وگو بین طرفین در مورد چشم‌انداز همکاری‌های دوجانبه قرقیزستان و انگلیس از جمله در حوزه های سیاسی، تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری، انرژی و حمل و نقل صورت گرفت.

علاوه بر این، امکان گسترش تعاملات دو کشور در زمینه مسائل آموزشی و مهاجرت کاری فصلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. صادیر جپاروف و دیوید کامرون موضوعات جاری در دستور کار منطقه ای و بین المللی را نادیده نگرفتند.

این اولین سفر وزیر خارجه انگلیس به قرقیزستان است.

کامرون این هفته از پنج کشور آسیای مرکزی و مغولستان بازدید خواهد کرد. وی دیروز از تاجیکستان دیدن کرد و شامگاه ۲۲ آوریل (سوم اردیبهشت) وارد بیشکک شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آیت‌الله رئیسی وارد قلب اقتصادی پاکستان شد
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • کره شمالی رزمایش شبیه‌سازی ضدحمله هسته‌ای برگزار کرد
  • زمایش شبیه‌سازی ضدحمله هسته‌ای در کره شمالی
  • تماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه
  • رایزنی تلفنی «ماکرون» و «السیسی» درباره تحولات منطقه
  • اولین گام سقوط روشنفکری
  • پلتفرم جامع خدمات به‌زودی راه‌اندازی می‌شود!
  • اولین عکس دیدار جمعی از فرماندهان با رهبر انقلاب
  • اولین تصویر از دیدار جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح با رهبر انقلاب