Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،علی خبردوست مدیرعامل شرکت نورا موج شریف گفت : محصول دانش بنیانی که ما تولید کرده­‌ایم، یک فرستنده تصویری است که کار انتقال تصویر و انتقال دیتا را انجام می دهد.عمده کاربرد این محصول، در ارتباطات ماهواره ای است هر چند که کاربرد ارتباطات زمینی را هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در خدمت صداوسیما و پرنده های بدون سرنشین

موارد مصرف این محصول علاوه بر صداوسیما، مجموعه هایی است که روی انتقال تصویر از طریق پرنده های بدون سرنشین فعالیت می‌کنند.

سیستم تولید این محصول به ترتیبی است که ابتدا از طرف مشتری تعریف می شود، سپس متناسب با این تعریف و بررسی جزییات، طراحی و تولید می‌شود؛  پس از آزمایش و کیفیت‌سنجی، محصول نهایی به مشتری ارائه می‌شود.

 

قابل رقابت با نمونه های خارجی

این محصول ایران ساخت، به لحاظ کیفی و ساختار، هم‌تراز نمونه های باکیفیت خارجی است.از نظر قیمت نیز بسیار کمتر از آن نمونه ها تعریف می شود چون که آن محصولات خارجی، برای مالکیت معنوی کارشان، هزینه های گزافی را دریافت می کنند.

با این حال در شرایط حاضر و با راه افتادن تولید این محصول ایران‌ساخت، از حجم واردات محصولاتی از این دست بسیار کاسته شده و به دلیل نیاز داخل که با محصول بومی جبران شده، تنها تعداد اندکی از نمونه های خارجی آن وارد می شود.

 

تا ۲۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی

تعداد افراد شاغل برای تولید و عرضه این محصول، ۸ متخصص به صورت مستقیم و ۲۰ نیروی انسانی نیز به صوت غیرمستقیم است؛ ضمن آن که  با تولید بومی این محصول، چیزی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار دلار در سال، صرفه جویی ارزی برای کشور رقم خورده است.

خبردوست، حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری را در بازار سازی برای محصولات دانش‌بنیان اثرگذار دانست و گفت: حمایت های مالی خوبی از ما به عمل آمده ست و در زمینه مالیاتی نیز معافیت هایی برای ما در نظر گرفته شد، ضمن این‌که در بحث صادرات هوشمند نیز کمک های قابل قبولی از این معاونت دریافت کردیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرستنده ماهواره خبرخوب صرفه جویی ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر و سخنگوی صنعت برق در نشست خبری امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) با اشاره به تدوین ۱۸۰ برنامه عملیاتی برای آمادگی تأمین برق تابستانی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۸ هزار و ۵۳۸ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده که بخش عمده این‌ها مربوط به نیروگاه‌های جدیدالاحداث و نیروگاه‌های صنایع است و بخش دیگر، به ارتقاء ظرفیت نیروگاه‌های موجود مربوط می‌شود.

وی افزود: در بخش صنعت هزار و ۳۶۹ مگاوات نیروگاه جدید ساخته و به شبکه سراسری متصل شده است؛ این عدد تا اوج بار امسال به هزار و ۸۷۱ مگاوات افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به الزامی بودن ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه در بخش صنعت در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق، گفت: تاکنون موافقت اصولی احداث ۱۷ هزار مگاوات نیروگاه صنایع صادر شده و عملیات اجرای ۶ هزار مگاوات اغاز شده است.

وی ادامه داد: اگر صنایع برق مازادی داشته باشند، می‌توانند آن را به صنایع دیگر عرضه کنند که وزارت نیرو مکلف به جا به جایی و ترانزیت این برق است و اگر موفق به فروش به صنایع دیگر نشدند، وزارت نیرو این برق را با قیمت جذابی خریداری خواهد کرد.

آقای رجبی مشهدی تأکید کرد: صنایعی که تاکنون اقدامی به ساخت نیروگاه نکرده اند، در اولویت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف قرار خواهند گرفت.

تخصیص جوایز غیرنقدی برای صرفه جویی برق در بخش خانگی

وی با اشاره به آغاز برنامه‌های عملیاتی برای افزایش ظرفیت انتقال برق، در خصوص مدیریت مصرف برق در بخش خانگی گفت: پاداش صرفه جویی بخش خانگی مطابق قبل است و هموطنان ضمن این که با مشارکت در این طرح می‌توانند قبض رایگان دریافت کنند، جایزه هم می‌گیرند.

مدیرعامل شرکت توانیر در تشریح این جوایز گفت: پیش بینی شده که ۴۷ میلیون جایزه مختلف مانند خودرو، لوازم خانگی، تجهیزات و کالا‌های دیجیتال به قید قرعه، به مشترکانی که در مصرف برق صرفه جویی کنند، تعلق بگیرد؛ این جوایز بر اساس امتیازی که مشترک در حوزه صرفه‌جویی کسب کند، پرداخت می‌شود.

۱۹ ساعت برق رایگان بخش کشاورزی در صورت مشارکت در مدیریت مصرف

وی در خصوص بخش کشاورزی هم گفت: بر اساس مصوبه هیئت وزیران، چاه‌های کشاورزی که ۵ ساعت در طرح مدیریت مصرف برق مشارکت کنند، ۱۹ ساعت برق رایگان خواهند داشت. همچنین اگر ۸۰ درصد دیماند مصرفی این چاه‌ها با برق خورشیدی تأمین شود، از برنامه‌های مدیریت مصرف معاف می‌شوند.

سخنگوی صنعت برق با اشاره شناسایی و برخورد با بیش از ۸ هزار مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز، اضافه کرد: ۳۰۰ هزار دستگاه غیرمجاز، ۸۰۰ مگاوات مصرف برق داشتند که به مراکز انتظامی و قضایی معرفی شده اند؛ برای تأمین این میزان برق که غیرمجاز مصرف می‌شد، باید بیش از هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید احداث می‌کردیم.

وی تأکید کرد: بر اساس قانون جدید برخورد با مصرف کنندگان غیرمجاز برق برای تولید رمزارز، دستگاه‌های ماینر غیرمجاز برگردانده نمی‌شوند و باید آنها را امحاء کرد و ۱۰۰ برابر تعرفه برق نیز، جریمه می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توانیر در ادامه گفت: تولیدکنندگان مجاز رمزارز از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح و همچنین در صورت خرید برق از تابلوی برق سبز بورس، محدودیتی نخواهند داشت.

مدیریت ۶۰ درصد مصرف برق کشور با کنتور‌های هوشمند

وی درباره هوشمندسازی صنعت برق نیز،  اظهار کرد: نزدیک به ۳ هزار و ۶۰۰ هزار دستگاه کنتور هوشمند برق تاکنون در کشور نصب شده که حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه مربوط به بخش خانگی است؛ بیش از ۶۰ درصد مصرف برق کشور توسط کنتور‌های هوشمند مدیریت می‌شود.

سخنگوی صنعت برق همچنین گفت: تعرفه‌های برق در سال ۱۴۰۳ هیچگونه تغییری نخواهند کرد، اما مسئله مهم در مناطق عادی این است که اگر مشترکان این مناطق به جای استفاده از کولر‌های آبی، از کولر‌های گازی استفاده کنند، مصرف برقشان از الگوی تعیین شده بیشتر می‌شود و طبیعتا باید هزینه بیشتری برای تأمین برق بپردازند.

پیش بینی صرفه جویی هزار و ۵۰۰ مگاواتی مصرف برق با تغییر ساعات اداری

وی با تأکید بر این که ساعات اداری از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور، همچنان از ۶ صبح تا ۱۳ است و هنوز تغییری در مصوبه هیئت وزیران رخ نداده، گفت: استفاده از ظرفیت تغییر ساعاتی اداری و خاموش کردن وسایل سرمایشی بعد از ساعات اداری در سال گذشته، ۸۵۰ مگاوات کاهش مصرف را به همراه داشته است.

آقای رجبی مشهدی اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز هدفگذاری شده که با توجه به تجهیز اغلب ادارات به کنتور هوشمند، هزار و ۵۰۰ مگاوات از این محل کاهش مصرف داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد
  • اسلامی: ارزش سوخت فسیلی صرفه‌جویی شده در نیروگاه بوشهر ۸ میلیارد دلار است
  • کیسه تخلیه مورد استفاده در جراحی لاپاراسکوپی تولید شد
  • صرفه جویی ارزی ۳۷ میلیون دلاری با بومی سازی کود سیاه
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند