Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-18@11:51:19 GMT

امید،سرمایه ای برای رونق اشتغالزایی

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۴۶۹۵۵

امید،سرمایه ای برای رونق اشتغالزایی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سید حامد حامدیان جوانی ۲۷ ساله در روستای رودخانه سادات امامزاده علی (ع)در بخش سرفاریاب شهرستان چرام در ۹۵ کیلومتری یاسوج، با تکیه بر همت، تلاش و امکانات محدود خود در این روستا کارگاه تولیدی و اشتغالزایی راه اندازی کرد.

او گفت: پس از فارغ التحصیلی در رشته حقوق و همچنین خدمت سربازی از سال ۹۸ نظر به فعالیت های غالب کشاورزی و باغداری در منطقه بر آن شدم تا روش تهیه و تولید فنس ها را فرا گرفته و خود تولید نمایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید حامد حامدیان که فارغ و التحصیل رشته حقوق است افزود: هم اکنون در اتاق کوچک پدر خود در روستا انواع توری فنس های گالوانیزه هیدروکربن، انواع پایه های فنس بتنی شامل میلول تیری سرکج، تیری مستقیم و داربست را تهیه و به فروش می رسانم.

او گفت: در بخشی دیگر از کارگاه خود انواع موزاییک های نانو، صراحی راه پله، بلوارهای دور باغچه و سنگ های پلیمری تهیه می کنم.

این جوان کارآفرین افزود: بخش سوم کارگاه در اتاق کوچکی در روستاست که در آن انواع اسکاج های زربافت، سیم بافت، سیم فر، سفره پاک کن، کش مو، ساق بند دست تولید می شود.

او که مجوز کارگاه خود را به نام تولیدی سیم و وسایل ساختمانی سادات از صنعت معدن و تجارت گرفته است گفت: هم برای خود و هم جمعی از اهالی روستا شغل ایجاد شده است.

حامدیان گفت :هیچ‌گونه تسهیلاتی دریافت نکرده و با سرمایه اولیه خود که درآمد محصولات کشاورزی و باغداری خانواده است کارگاه را راه اندازی کردم.

او افزود: بسیاری از جوانان به دنبال شغل دولتی هستند اما همه راه ها به این شغل ها خاتمه نمی یابد و با همت و اراده و پشتکار می توان هم برای خود و هم برای دیگران زمینه تهیه معیشت فراهم کرد.

سید نعمت الله کشاورز که از این فنس ها در باغش استفاده کرده گفت: فنس ها بسیار قوی و دارای استحکام و دارای امنیت خوبی برای مزارع و باغ ها هستند.

سید مجید کشاورز کارشناس منابع طبیعی منطقه گفت: از زمان راه‌اندازی این کارگاه و تولید فنس و پایه‌ها، استفاده از درختان برای حصار باغ ها به صفر رسیده و منابع طبیعی حفظ شده است.

محمد لطیف چیدان از کارگران بخش موزائیک و تولید فنس هم گفت: خداوند را شاکرم که در کنار محل زندگی برایم شغل ایجاد شده است.

سید علی اکبر صداقت از اهالی روستا و عضو این کارگاه گفت: محصولات علاوه بر استان به استان های فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان حمل می‌شود.

سید ابوالفضل میر حسینی دهیار روستا نیز گفت: این کارگاه با تولید شغل برای ۱۲ تن از جوانان و دانش آموزان روستا رونقی در تولید و اشتغال ایجاد کرده است.

پدر سید خلیفه و مادر پریوش چیدان نیز با اظهار خوشنودی از عملکرد پشتکار و همت فرزند کارآفرین خود گفتند: خدا را شاکریم که فرزند ما هم برای خودش شغلی فراهم کرده و و هم به روستاییان و بستگان کمک کرد تا معیشت زندگی خود را فراهم کنند.

گفتنی است افرادی که در روستا خودرو دارند محصولات تولیدی این کارگاه را به دیگر نقاط کشور حمله می کنند و بدین وسیله زمینه کار نیز برای رانندگان فراهم شده است.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد اشتغالزایی کارآفرینی فنس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت توانمندی بانوی مددجوی کرمانی با راه‌اندازی کارگاه خیاطی

به گزارش خبرگزاری مهر، مشاغل خانگی از آن دسته کارهایی است نیاز به سرمایه بسیار جهت راه‌اندازی ندارد، با این وجود طی مدت کوتاهی این‌گونه فعالیت‌ها به سوددهی بالایی رسیده و می‌تواند زمینه اشتغال را برای تعدادی دیگر فراهم کند. امروزه مشاغل خانگی اهمیت و جایگاه خاصی پیدا کرده است،

خانم محمدی بانوی کارآفرینی که با ۲۴ سال سن و بدون هیچ سرمایه‌ای با حمایت‌های کمیته امداد توانسته علاوه بر توانمندی خود، زمینه اشتغال افراد جویای کار را فراهم کند.

وی در این باره می‌گوید: از کودکی علاقه به کار خیاطی داشتم به همین دلیل بعد از گرفتن مدرک دیپلم و فراگیری آموزش‌های خیاطی در یک خیاطی به عنوان شاگرد مشغول به کار شدم.

این کارآفرین حوزه خیاطی ادامه داد: فعالیت در این مسیر و در شغل خیاطی خالی از مسائل و مشکلات ریز و درشت نبود. کمبود اعتبار یکی از موانع و سختی‌هایی بود که با آن رو به رو بودم ولی کمیته امداد کمک‌های فراوانی در این مسیر به من کرد و توانستم با دریافت ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال از این نهاد و خرید تعدادی چرخ خیاطی یک کارگاه راه اندازی کنم.

وی ادامه می‌دهد: من از کمیته امداد تسهیلات گرفتم و کارشناسان این نهاد هم به من مشاوره‌های لازم را برای توسعه بیشتر این کارگاه دادند و نکته دیگر اینکه به صورت مداوم از این کارگاه سرکشی می‌کنند و کمبودهای ما را برطرف می‌کنند.

این بانوی سرپرست خانوار می‌گوید: هم اکنون علاوه بر قبول سفارشات مشتریان در زمینه دوخت فرم مدارس و فرم بیمارستان‌ها نیز فعالیت دارم و از طریق قبول سفارشات در این زمینه به درآمد خوبی رسیده‌ام.

این بانوی خوش‌فکر معتقد است: کسب رزق و روزی حلال مهمترین انگیزه و عامل در پیشرفت کارم بوده است. با توجه به شرایط دشواری که در زندگی تجربه کردم توانستم روی پای خودم بایستم و خودکفا شوم. امروز نه تنها به توانمندی رسیده‌ام بلکه برای تعدادی بانوی دیگر نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده‌ام.

وی ادامه می‌دهد: به اعتقاد من کارآفرینی اصلاً سرمایه زیادی نمی‌خواهد، بلکه نیازمند ایده و خلاقیت و در ادامه شناخت از بازار فروش محصول است، ممکن است سرمایه عظیمی در اختیار داشته باشی، اما به دلیل نداشتن ایده خوب و یا بازار فروش مناسب همان ابتدا شکست بخوری و همین موضوع انگیزه و امیدت را از دست بدهد.

خانم محمدی تصریح می‌کند: مشاغل خانگی از آن دسته کسب و کارهاست که هر کسی شروع کرده، شکست نخورده و بلکه پیشرفت هم کرده است، منتها به این شرط که فرد انگیزه و علاقه‌اش را در جهت درست به کار گیرد و با همت و اراده فعالیتش را ادامه دهد، قطعاً با کارآفرینی می‌توان در مدت زمان کوتاه به درآمد خوب رسید.

کد خبر 6079628

دیگر خبرها

  • تأکید رئیس جمهور بر مبارزه با قاچاق و رونق تولید
  • سمنان مهد ظرفیت‌ها است/ تلاش برای رونق تولید
  • شرکتی که به دنبال فروش سهام ایران خودروست
  • اشتغالزایی ۲ هزار نفر در چهار واحد فرآوری سنگ آهن اسدآباد
  • امنیت در سرمایه گذاری باعث رونق تولید می‌شود
  • اشتغالزایی حاصل اجرای طرح ۱۱۰۴ هکتاری در گتوند
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در هرمزگان
  • مراتع استان تهران نقش مهمی در تولید علوفه و رونق دامپروری دارد
  • روایت توانمندی بانوی مددجوی کرمانی با راه‌اندازی کارگاه خیاطی