Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، شاهین شیرانی در جلسه وبینار بررسی بازگشایی مدارس و هماهنگی بین مجموعه آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم پوشش واکسیناسیون را به ۸۵ تا ۹۰ درصد جامعه برسانیم و واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال را نیز به بهترین نحو انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در حال حاضر مشکلی در تعداد واکسن‌های داخلی و خارجی نداریم و علیرغم اینکه اجباری در دریافت واکسن افراد وجود ندارد اما به دلیل مسؤولیت‌های اجتماعی که داریم باید برای پیشگیری و درمان کرونا، این واکسیناسیون انجام شود.

وی تاکید کرد: آمار ثابت کرده واکسیناسیون باعث کاهش تعداد مبتلایان به کرونا می‌شود و مرگ و میر ناشی از کرونا نیز با واکسیناسیون کاهش می یابد.

شیرانی افزود: پس از بازگشایی مدارس آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان در خصوص واکسیناسیون داده شود تا آگاه سازی جامعه بالاتر برود چرا که ایمنی ناشی از واکسن، ده‌ها برابر بیشتر از ایمنی ناشی از مبتلا به بیماری است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: گروه‌بندی مناسب تعداد دانش‌آموزان، کم کردن ساعت کلاس‌ها و تهویه مطلوب کلاس به سلامت دانش‌آموزان در بازگشایی مدارس کمک کند و در بازدیدها نیز موارد مورد نیاز، اصلاح خواهد شد.

محمد اعتدادی نیز در این جلسه اظهار داشت: روز سوم مهرماه زنگ مهر در سرتاسر استان به صدا در آمد و بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا، مدارس روستایی و عشایری با ۱۵ نفر جمعیت و کمتر از آن به صورت حضوری کار خود را آغاز کردند. همچنین از ۱۵ مهر ماه کلاس‌های مدارس کمتر از ۳۰ نفر نیز به صورت حضوری برگزار شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: اما  قرار است طبق الگوی بازگشایی که از سوی ستاد ملی کرونا ابلاغ شده، از نیمه آبان ماه مدارس متوسطه با جمعیت ۳۰۰ نفر یا کمتر از ۳۰۰ نفر را به صورت حضوری بازگشایی کنیم که البته الزاماتی باید برای بازگشایی آنها انجام شود.

وی تاکید کرد: سلامت دانش‌آموزان اولویت اصلی در این بازگشایی است که واکسیناسیون دانش‌آموزان یکی از این موارد بوده است و دانشگاه‌ علوم‌پزشکی و شبکه‌بهداشت شهرستان‌ها و مناطق در این زمینه همکاری خوبی با ما داشتند و از همه همکاران در سراسر استان می‌خواهم که با اقدامات مناسب، شاهد جهش خوبی در تزریق واکسن دانش‌آموزان باشیم.

اعتدادی تصریح کرد: حضوری شدن آموزش در مدارس نیازمند واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال است. همچنین باید بر سایر دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس نظارت داشته باشیم و با گروه بندی و کلاس بندی مناسب آماده حضور دانش‌آموزان در مدارس باشیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: هماهنگی میدانی خوبی بین شبکه بهداشت در سرتاسر استان با آموزش و پرورش نواحی و مناطق صورت گرفته که این اطمینان را به ما می‌دهد تا با بهترین شرایط به استقبال بازگشایی مدارس برویم. 

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان اصفهان مدارس دانشگاه علوم پزشکی بازگشایی مدارس آموزش و پرورش دانش آموزان علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۱۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند

شهردار یزد گفت: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است و دانش‌آموزان مدارس استثنایی، رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط‌عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی در بازدید از پارک آموزش ترافیک شهرداری و روند آموزش رفتارهای ترافیکی با بیان اینکه باید برای ارتقای ایمنی ترافیک و رعایت حقوق شهروندی آموزش باید در تمام مقاطع سنی وجود داشته باشد، اظهار کرد: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است.

وی افزود: علاوه بر دانش‌آموزان مهدکودک، پیش‌دبستانی و سایر مقاطع تحصیلی، دانش‌آموزان مدارس استثنایی استان نیز آموزش‌های لازم را در خصوص رفتارهای ترافیک، مقررات ایمنی، عبور و مرور و خطرهای ناشی از بی‌توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی فرامی‌گیرند.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: آموزش در این پارک به‌منظور نهادینه کردن و رعایت قانون و مقررات هنگام رانندگی و آشنایی کودکان با علائم ترافیکی است؛ بنابراین آموزش کودکان در هر زمینه‌ای که باشد، اثرگذاری بیشتری نسبت به آموزش بزرگسالان دارد زیرا کودکان در رده سنی قرار دارند که به‌راحتی آموزش‌های مختلف را فرامی‌گیرند و به‌خوبی آن را رعایت می‌کنند.

به گزارش ایمنا، پارک آموزش ترافیک شهرداری یزد روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است که این آموزش‌ها با همکاری پلیس راهور به دو صورت تئوری و عملی انجام می‌شود، به‌نحوی که در بخش تئوری، آموزش در کلاس با حضور مربی به صورت تصویری (پخش انیمیشن‌های ترافیکی)، برگزاری مسابقه و پرسش و پاسخ درباره مسائل ترافیکی و در بخش عملی در محوطه پارک، برنامه‌های آموزشی همچون نحوه آشنایی با چراغ‌ها، تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، راه‌ها، پیاده‌روها، خیابان‌ها و دیگر نشانه‌ها که در مقیاس کوچک‌تر طراحی شده است، انجام می‌شود.

کد خبر 747073

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟