Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساترا، دومین کارگروه هم‌اندیشی سازمان‌های مردم‌نهاد را با موضوع بررسی دستورالعمل حقوق کاربران در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر برگزار کرد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی ساترا؛ دومین کارگروه هم‌اندیشی سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) به منظور تبادل نظر، اخذ پیشنهادات و بررسی مفاد پیش‌نویس دستورالعمل حمایت از حقوق کاربران در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر، با حضور علی سعد، معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا و نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد؛ در این جلسه کامران عاروان از جامعه معلولین ایران، عباس بشکوه از شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه، نیلوفر شاکری از انجمن حمایت از کودکان کار، زینب نادری از انجمن تخصصی کودک و رسانه، مهدی شایقی حق از موسسه افق آگاه سازان شهروند هوشمند، مهدی امیداور عسگری از جمعیت توسعه‌گران فضای مجازی پاک (فمپ)، مسعود معادی از سراج، حسن مداحی از سرویس چی خوبه؟، بیتا حسینی از شورای کتاب کودک، ناصر تفقدی از سرویس کدومو، رضا سخن سنج از مجتمع آموزشی رعد و محمد رضا ناظریانی از ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان‌های مردم نهاد شورای شهر تهران حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

پاسخ به دغدغه‌ها جهت حفظ حقوق کاربران

در این نشست علی سعد، معاون کاربران و تنظیم گری اجتماعی هدف از تدوین پیش‌نویس دستورالعمل حقوق کاربران را پاسخ به دغدغه‌ها و در راستای رفع خلا‌های موجود جهت حفظ حقوق کاربران در هنگام استفاده از رسانه‌ها عنوان کرد.

وی با تاکید به تعریف پنج سرفصل در این دستورالعمل شامل شرایط استفاده، امنیت محتوا و حریم خصوصی، آماده‌سازی بستر گزارش تخلفات، تعهدات و ضمانت اجرا و سواد رسانه‌ای، اضافه کرد: تمامی این بخش‌ها پیرو ارزیابی مهمترین نیاز‌های کاربران و مختص به رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر پیش‌بینی شده است.

به گفته معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا در این دستورالعمل بسیاری از مطالبات کاربران از جمله تبلیغات مناسب در رسانه‌ها، حفظ امنیت اطلاعات هویتی و همچنین استاندارد و شفاف‌سازی پرداخت‌های مالی دیده شده و حتی به مقوله کپی‌رایت، رعایت سن مخاطب در انتشار محتوا و آموزش سواد رسانه‌ای نیز توجه شده است.

سعد با اشاره به ارتباط مستمر سازمان‌های مردم نهاد با عموم مردم، متذکر شد: سمن‌ها می‌توانند در انعکاس نیازمندی و مطالبات مردم موثر و با لمس شرایط جامعه در تدوین دستورالعمل‌ها برای فعالیت رسانه‌ها یاری‌گر ساترا باشند.

وی در پایان با بیان اینکه کارگروه سمن‌ها با هدف ایجاد فرصت تبادل‌نظر و انعکاس دغدغه‌ها تعریف شده است، تاکید کرد: در نظر داریم در جلسات آتی این کارگروه، مهمترین دغدغه‌های پیرامون مصرف رسانه از جمله اعتیاد به فضای مجازی را بررسی کنیم.

گفتنی است این دستورالعمل بعد از تصویب جهت اجرا در اختیار رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر قرار خواهد گرفت. علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت ساترا به آدرس www.satra.ir در بخش هم‌اندیشی، نظرات و پیشنهادات خود را نسبت به دستورالعمل‌های پیشنهادی در موضوعات مختلف فعالیت رسانه‌های صوت و تصویر به ثبت رسانند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار تلویزیون صدا و سیما صرافی ارز دیجیتال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار تلویزیون صدا و سیما رسانه های صوت و تصویر فراگیر سازمان های مردم نهاد حقوق کاربران رسانه ها دغدغه ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند دیپلماسی حقوقی و قضایی کشور تهیه و تدوین شود

به گزارش خبرگزاری مهر، امین حسین رحیمی امروز با حضور در سالن اجلاس سران، در نخستین جشنواره ملی آثار و تالیفات حقوقی بین المللی سخنرانی کرد.

وزیر دادگستری در این جشنواره که به همت معاونت حقوقی رئیس جمهور برگزار شده بود، ضمن سخنانی با تاکید بر اهمیت ویژه رشته حقوق بین‌الملل نسبت به سایر رشته‌های حقوقی در حفظ و صیانت از منافع ملی کشورمان اظهار کرد: وجود اسناد و معاهدات حقوقی دو یا چند جانبه بین‌المللی عامل ایجاد نظم حقوقی در جهان شده است که این موضوع از دلایل نظام سلطه برای نفوذ در این معاهدات و تلاش در جهت بی اثر کردن آنهاست.

وزیر دادگستری پیشنهاد داد سند دیپلماسی حقوقی و قضائی کشور توسط مرکز امور حقوقی بین‌المللی معاونت حقوقی ریاست جمهوری، معاونت امور بین‌الملل قوه قضائیه با همکاری وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه برای حفظ منافع ملی کشور تدوین و در مراجع مربوطه تصویب و به اجرا درآید.

وی دیپلماسی قضائی را مبتنی بر بهره گیری از تلاش‌های صورت گرفته در حوزه دیپلماسی حقوقی برشمرد و گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مراجع بین‌المللی می‌تواند به عنوان ابزاری برای مقابله با یکجانبه گرایی کشورهای سلطه گر مورد استفده قرار گیرد که نمونه آن انتقال دیپلمات کشورمان از بلژیک و طرح دعاوی ایران علیه آمریکا در مراجع قضائی بین‌المللی و موفقیت در برخی موارد و محکوم کردن آمریکاست که دست آورد بسیار بزرگی است.

وزیر دادگستری گفت: می‌توانیم با تشکیل ائتلاف باشگاه کشورهای تحت تحریم متشکل از کشورهایی که به طور یکجانبه و غیرقانونی تحت تحریم قرار گرفته‌اند، نسبت به ترسیم و تدوین چارچوب همکاری‌های حقوقی و قضائی این دولت‌ها برای حفاظت از منافع ملی و استفاده از ظرفیت سایر کشورها اقدام کنیم. همچنین این امکان فراهم است تا با استفاده از حقوقدانان برجسته بین‌المللی تحت همین ائتلاف، موضوع تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا را به عنوان اقدامی ضد حقوق بشری در مجامع بین‌المللی مطرح و نسبت جبران خسارات وارده پیگیری حقوقی و قضائی انجام داد.

رحیمی استفاده از زبان حقوق بین‌الملل برای حفاظت از منابع داخلی و بین‌الملل کشورمان را یک الزام و نه یک انتخاب بر شمرد و گفت: زبان حقوق بین‌الملل به ما این امکان را می‌دهد تا ضمن گفتگوی سازنده با کشورهای دنیا، از منابع کشورمان صیانت و در شرایط تحریم امور کشور را به پیش ببریم، بر این اساس تجدید نظر در نوع نگاه به رشته حقوق بین‌الملل در سطح دولت، دانشگاه‌ها و پژوهشگاهای حقوقی یک ضرورت است.

وزیر دادگستری با اشاره به تأسیس رشته تربیت قاضی در دانشگاه علوم قضائی و الزام همه داوطلبان قضاوت برای طی دوره سه ساله آن، پیشنهاد کرد این موضوع در خصوص رشته حقوق بین‌الملل نیز تکرار شده و در نهایت شاهد تربیت متخصصان حقوقی در حوزه حقوق بین‌الملل باشیم.

رحیمی دیپلماسی حقوقی و دیپلماسی قضائی را دو امر مهم در حوزه حقوق بین الملل بر شمرد و گفت: در دیپلماسی حقوقی لازم است نقش فعال و سازنده در شکل گیری قواعد و هنجارهای بین‌المللی داشته باشیم و ضمن لحاظ نظرات خود در این معاهدات و قواعد، امکان بهره‌مندی از منابع آن به عنوان تکیه گاهی برای حفاظت و صیانت از منافع خود را فراهم آوریم.

در بخش پایانی این جشنواره از صاحبان تالیفات برتر و مؤلفان منتخب در حوزه حقوق بین‌الملل با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد. همچنین وزیر دادگستری در حاشیه این جشنواره از نمایشگاه تالیفات و نمایشگاه عکس بازدید کرد.

کد خبر 5799136

دیگر خبرها

  • گوگل کاهش شدید توجه ایرانیان به اینستاگرام و واتساپ را فاش کرد
  • ۲۰ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد کرمان ایجاد شد
  • بزرگترین دغدغه اصلی حدیث‌پژوهان در عصر حاضر چیست؟
  • نقش آموزش خانواده در بعد تربیتی بی‌بدیل است
  • نمی‌توان با سکوهای متخلف مماشات کرد/ تعامل «ساترا» با سکوهای مختلف
  • پرداخت هزینه دو برابری بیمه سلامت دغدغه برخی از کارمندان شد
  • هیچ سریال نمایش خانگی بدون مجوز ساترا امکان پخش ندارد
  • پیشنهاد وزیر دادگستری برای تدوین سند دیپلماسی حقوقی و قضایی
  • تدوین  دستورالعمل برنامه‌های ابلاغی سازمان خدمات اجتماعی بر اساس نظرات مناطق ۲۲ پایتخت
  • سند دیپلماسی حقوقی و قضایی کشور تهیه و تدوین شود