Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران گفت: فعال شدن دفتر یونسکو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد افق روشنی برای وزارت بهداشت است که راه را برای سایر همکاری‌ها باز می‌کند.

فرید نجفی، ظهر امروز، ۱۲  آبان ماه در افتتاح دفتر یونسکو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به اهمیت همکاری‌های بین المللی اظهار کرد: جامعه جهانی و جامعه بشری در حصر و انحصار نمی‌توانند زندگی کنند لذا به همکاری نیاز داریم تا مشکلات بشری حل شود هر چند دنیا با مرزهای فرهنگی و جغرافیایی جدا شده است، اما یکپارچه است و همه در این کره خاکی زندگی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر بناست مشکلات کره خاکی چه آنان که در شرق دنیا و چه در غرب دنیا هستند حل شود راهی به جز همکاری وجود ندارد ما یک افق عالی و بلندی داریم لذا هیچ کشوری نباید خود را جدای از دنیا بداند و این واقعیتی است که همه باید اعتراف کنیم و به آن باور داشته باشیم. در این همکاری‌های بین‌المللی یک جایگاه و موقعیتی است که توانمندی‌های کشور خود را معرفی کنیم؛ چراکه کشور ما از نظر توانمندی انسانی در منطقه بی‌نظیر است و بسیاری از مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت در کشور فعال هستند و خوشحالیم که اولین مرکز در حیطه پزشکی به عنوان مرکز همکار در یونسکو در دانشگاه افتتاح می‌شود.

رئیس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران افزود: فعال شدن این مرکز افق روشنی برای وزارت بهداشت است که راه را برای سایر همکاری‌ها باز می‌کند. در بحث همکاری‌های بین‌المللی هم شناساندن توانمندی‌های کشور و هم بهره‌مندی از توانمندی‌های دنیا مهم است.

وی اظهار کرد: هیچگاه هیچ ملت و کشوری نباید به توانایی خود مغرور شود بلکه باید به توانمندی‌های دنیا روی باز و گشاده داشته باشد. خوشبختانه همواره فرهنگ ایرانی آغوش باز داشته و بهترین‌های دنیا را جذب کرده است.

نجفی با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه علم پزشکی مشهد، عنوان کرد: این سوال پیش می‌آید که چرا این اتفاق در مشهد افتاده و خواص مشهد و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی چه بوده است؟ باید در پاسخ بگویم، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در واقع  چهارمین دانشگاه کشور از لحاظ  حوزه تحقیقات و فناوری در کشور و به عنوان یک قطب مهم  در کشور محسوب می‌شود.

رئیس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: با وجود ۹۶۹ عضو هیأت علمی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند در اثرگذاری پژوهش‌ها دومین دانشگاه علوم پزشکی در کشور هستیم و در حیطه فناوری سومین در بین دانشگاه‌های کشور، لذا نباید تعجب کنیم که چرا این اتفاق در دانشگاه  علوم پزشکی مشهد به عنوان یک دانشگاه مادر که  دارای توانمندی‌های زیادی در حیطه تحقیقات و پژوهش است افتاده.

 وی تصریح کرد: ما  در وزارت بهداشت و در حوزه تحقیقات و فناوری توقع داریم که حتما دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مسیر حرکت کند و چند مرکز را به عنوان  مرکز جهانی بهداشت ارتقاء دهد و  در راستای سلامت جامعه بشری گام بردارد.

نجفی عنوان کرد: افق‌های روشنی پیش روی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب اصلی در شرق و به عنوان دانشگاه مادر در کشور است لذا باید از این ظرفیت‌ها برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی که در حال حاضر در کشور به جهات مختلف به آن نیازمندیم، استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دفتر يونسكو در ايران دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری های بین المللی همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۲۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت مجوز دو رشته جدید علوم توانبخشی و پیراپزشکیِ در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشکده علوم توانبخشی و پیراپزشکیِ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با پیگیری‌های انجام شده دریافت مجوز راه اندازی رشته‌های «ارتوز و پروتز» در این دانشکده به تایید اعضای بورد این رشته رسیده  و مراحل اداری ورود نام رشته در دفترچه کنکور سال ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ در حال انجام است.

دکتر داود سبحانی راد با بیان این که در ایران  همه مقاطع تحصیلی این رشته تدریس می‌شود و بر اساس آمار‌های علم سنجی مبنی بر چاپ مقالات علمی، جزو چند کشور اول دنیا در تولید علم مرتبط با رشته ارتوز و پروتز هستیم افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان هفتمین دانشگاه در سطح کشور افتخار دارد رشته ارتوز و پروتز را در دانشکده علوم و توانبخشی و پیراپزشکی راه اندازی کند.

گفت: چشم انداز راه اندازی این رشته، پوشش حداکثری شرق کشور در حوزه خدمات دانشگاهی و درمانی دولتی است؛ همچنین با توجه به همجواری با کشور‌های افغانستان، ترکمنستان و پاکستان می‌توان خدمات توانبخشی را توسعه داد.

رئیس دانشکده علوم توانبخشی و پیراپزشکیِ دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مطابق تعریف سازمان جهانی بهداشت، رشته «ارتوز و پروتز»، علم ارزیابی، تجویز، طراحی، ساخت و فیت ارتوز و پروتز است؛ پروتز جایگزین عضو از دست رفته است و ارتوز به بهبود راستا و وضع افراد دچار اختلالات عصبی، اسکلتی و عضلانی کمک می‌کند.

دکتر سبحانی راد همچنین گفت: ارتوز‌ها در هر سه حیطه‌ی پیشگیری، درمان و توانبخشی در سطح جهان و سطح کشور مطرح است و در عارضه‌هایی همچون استئو آرتریت مفصل زانو، در رفتگی‌های مچ پا، شکستگی ها، آسیب‌ها و انحراف ستون فقرات، آسیب‌های دیسک‌ها و پارگی دیسک‌ها بهره برداری می‌شود.

وی افزود: پروتز وسیله‌ای است که جای عضو قطع شده قرار می‌گیرد و یک پروسه توانبخشی محسوب می‌شود؛ از این رو ارتوز‌ها در گروه بیماران ضایعات نخاعی، بیماران سکته مغزی، بیماران دچار MS و بسیاری از بیماری‌های دیگر در حیطه توانبخشی یاری دهنده افراد است و پروسه توانبخشی را تکمیل می‌کند و شخص آسیب دیده را به استقلال در فعالیت‌های روزمره می‌رساند.

رئیس دانشکده علوم توانبخشی و پیراپزشکیِ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص آینده فارغ التحصیلان این رشته گفت: فارغ التحصیلان این رشته می‌توانند در بخش‌های مختلف درمان و آموزش فعالیت نمایند. این افراد می‌توانند در موسسات دولتی نظیرسازمان بهزیستی، بنیاد جانبازان، دانشگاه و مرکز هلال احمر مشغول به خدمت رسانی شوند و یا مراکز کلینیکی تاسیس نمایند.

دکتر سبحانی راد افزود: این افراد می‌توانند در بیمارستان ها، مراکز خصوصی، مراکز جامع توانبخشی و مراکز نگه داری افراد دارای آسیب  فعالیت کنند.

 

 

 

دیگر خبرها

  • عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد طی سال گذشته سگ‌ها بودند
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • برگزاری نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی قم
  • دریافت مجوز دو رشته جدید علوم توانبخشی و پیراپزشکیِ در مشهد
  • محکومیت چشم پزشک متخلف در مشهد
  • افزایش ظرفیت دانشجویان دندانپزشکی در مشهد نیازمند تامین زیرساخت است
  • بانوی سبزواری به هفت بیمار نیازمند عضو جان بخشید
  • اولین مرکز «ترس از زایمان» کشور در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود
  • خراسان رضوی صاحب ۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور
  • ۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور به خراسان رضوی تعلق گرفت