Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد لندرکینگ پنج شنبه چهارم نوامبر (۱۳ آبان ) برای ادامه گفت و گوها با دولت یمن، نمایندگان جامعه مدنی یمن، مقامات ارشد یمنی و سایر همکاران بین المللی به خاورمیانه (غرب آسیا) بازخواهد گشت.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که نماینده ویژه این کشور و هیات همراه  بر مقاومت انصارالله یمن در برابر حملات و تجاوزها و پاسخ به آنها متمرکز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت خارجه آمریکا مدعی شد لندرکینگ همچنین بر تعهد دولت آمریکا به همکاری با جامعه بین المللی برای تحت فشار قرار دادن طرفین برای اجرای اصلاحات اقتصادی مهم، تضمین واردات و توزیع منظم سوخت و از سرگیری پروازهای تجاری به فرودگاه صنعا تاکید خواهد کرد.

 لندرکینگ، ماه گذشته نیز به همراه جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید وسپس بصورت جداگانه به منطقه غرب آسیا سفر کرده بود.

آژانس مهاجرت وابسته به سازمان ملل متحد به تازگی اعلام کرده است که درگیری ها در اطراف شهر اصلی مأرب در یمن ماه گذشته نزدیک به ۱۰ هزار نفر را آواره کرده است.

این سازمان اعلام کرد که با افزوده شدن آوارگان جدید در ماه گذشته که بالاترین آمار ماهانه را در سال جاری ثبت کرده است، تعداد افرادی که در نتیجه درگیری ها در استان مأرب و اطراف آن آواره  شدند به حدود ۱۷۰ هزار نفر از ابتدای سال ۲۰۲۰ می رسد.

سازمان بین المللی مهاجرت همچنین اظهار داشت که بسیاری از آوارگان جدید در اردوگاه های برپا شده در مارب زندگی می کنند که سبب تشدید ازدحام جمعیت شده است.

این سازمان تصریح کرد که عده ای از آوارگان نیز یا  به ساختمانهای عمومی متروکه و یا به خانه بستگان خود پناه برده اند و یا اینکه پس انداز خود را برای اجاره مسکن صرف کردند.

برنامه جهانی غذا شاخهٔ کمک غذایی سازمان ملل متحد و بزرگترین نهاد انسانی جهان در زمینه امنیت غذایی و رفع گرسنگی، در گزارشی در خصوص وضعیت غذا در یمن اعلام کرده است که اگرچه در سال جاری میلادی برنامه جهانی غذا، تامین غذا برای مناطق قحطی زده یمن را افزایش داده است، اما با بدتر شدن وضعیت اقتصادی، خانواده ها حتی پس از دریافت کمک های غذایی، برای زنده ماندن با مشکل مواجه هستند.

 بر اساس این گزارش، در منطقه ای دورافتاده در استان حجه در شمال یمن، خانواده ها برای زنده ماندن به خوردن برگهای یک درخت محلی روی آورده و آنها را می جوشانند تا به شکل خمیری تلخ در آید و کمی قابل هضم تر شود. المغربه یکی از ۱۱ منطقه در یمن است که در اواخر سال ۲۰۲۰ به عنوان منطقه دارای شرایط قحطی شناسایی شد.

از بهمن ماه گذشته نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن وابسته به «جنبش انصارالله» با شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی و فراری «عبدربه منصور هادی» در مأرب درگیر شدند.

عربستان از فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور غربی و عربی و با کمک آمریکا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد.

بر اثر این تجاوز، تاکنون هزاران یمنی کشته شده‌اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.

https://www.state.gov/u-s-special-envoy-for-yemen-lenderkings-travel-to-the-middle-east/

برچسب‌ها یمن عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یمن عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا یمن عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا ماه گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۵۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان

سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور از آماده‌باش مدیریت بحران برای بارندگی‌های شدید در ۵ استان خبر داد و توصیه‌ها و هشدارهایی را نیز به مردم ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ابلاغ آماده‌باش کامل به دستگاه‌های امدادی، انتظامی و خدماتی در سراسر این پنج استان انجام شده است، گفت: تاکید کردیم که جلسات ستاد‌های پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سطح استان و شهرستان‌ها به طور منظم برگزار و گزارش آن به سازمان مدیریت بحران کشور داده شود. تمامی فرمانداران و بخشداران نیز باید نسبت به انجام بازدید میدانی از کلیه مناطق پرخطر اقدام کرده و تمهیدات لازم را در خصوص ایمن‌سازی کانون‌های بحرانی از طریق برنامه‌ریزی و تقسیم کار بین اعضای ستاد‌های مدیریت بحران اتخاذ کنند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه باید صدور هشدار و اطلاع رسانی به مردم در مناطق مختلف از طریق صداوسیما، فضای مجازی، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، ائمه جماعت و... انجام شود، گفت: ابلاغ کردیم تاحرکت کلیه شناور‌ها متوقف و تخلیه شهروندان، صیادان، مسافران و عشایر ساکن در بستر رودخانه ها، نوار‌های ساحلی، حاشیه مسیل‌ها، سکونت‌گاه‌های ناایمن و تفرجگاه‌های در معرض خطر سیلاب انجام شود.

وی با بیان اینکه هماهنگی برای انسداد احتمالی محور‌های آسیب دیده از سیلاب، جاده‌های ناایمن و در معرض خطر در طول مدت بارش‌ها توسط فراجا و در راستای جلوگیری از تلفات جانی در سطح جاده‌ها نیز انجام شده است، گفت: استقرار کلیه ماشین آلات سنگین و تجهیزات مهندسی در کانون‌های در معرض خطر با هدف امدادرسانی فوری به آسیب دیدگان احتمالی نیز باید انجام شود و ما براین موضوع تاکید کردیم.

ظفری بر ضرورت آمادگی کلیه مکان‌های اسکان اضطراری تاکید کرد و گفت: لازم است که خانوار‌های در معرض خطر به این مراکز جابجا شده و روستا‌ها و محله‌های در معرض خطر سیل و آبگرفتگی به صورت کامل تخلیه شوند. بازدید میدانی و ارزیابی از وضعیت کلیه سدها، بند‌های خاکی و تقاطع‌های جاده‌ای و تعیین ناظر در هر منطقه برای رصد و تحلیل مستمر سازه‌های مذکور نیز الزامی است و مدیریت بحران بر آن تاکید کرده است.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور بیان اینکه لازم است برای ارتقاء پایداری و تاب‌آوری شبکه‌های آب، برق و گاز در برابر سیلاب و جلوگیری از وقوع هرگونه خسارت و قطعی در شبکه‌های مذکور در سراسر استان اقدام شود، گفت: تقویت و آمادگی تیم‌های تخصصی و تجهیزات امداد و نجات در سیلاب در مناطق مختلف توسط جمعیت هلال احمر و واحد‌های آتش نشانی در سراسر استان نیز باید مورد توجه باشد.

وی آموزش و اطلاع‌رسانی به کشاورزان برای مدیریت سیلاب در سطح مزارع و جلوگیری از هرگونه خسارات احتمالی به محصولات کشاورزی و دامداران، ارسال مستمر گزارش جامع اقدامات و آخرین وضعیت فعالیت سامانه بارشی در سطح استان به واحد هشدار سریع سازمان مدیریت بحران کشور و ... را نیز از دیگر تاکیدات سازمان مدیریت بحران کشور در ابلاغیه اخیر اعلام کرد.

هشدار‌های مدیریت بحران به مردم در مورد سیل و آبگرفتگی

ظفری در ادامه توصیه‌هایی را نیز به مردم و ساکنان مناطق متاثر از بارش‌ها ارائه کرد و گفت: اجتناب از سفر‌های غیر ضروری در بازه زمانی هشدار، عدم استقرار در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مناطقی که مستعد وقوع سیلاب، زمین لغزش و رانش هستند، توجه عشایر و دامداران به هشدار‌های صادره و عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و آبراه‌ها، عدم حضور کوهنوردان در کوهستان و صعود به ارتفاعات، عدم اعزام تور‌های تفرجی و گردشگری به مناطق کوهستانی و مستعد سیلاب از جمله توصیه‌هایی است که باید در این شرایط مورد توجه قرار بگیرد.

به گفته وی توجه به دستورات پلیس و دستگاه‌های عملیاتی از جمله راهداری، اورژانس، جمعیت هلال احمر و عدم تردد از مسیر‌های فرعی به دلیل انسداد جاده‌های اصلی، عدم استقرار در زیر درختان یا مکان‌هایی که احتمال سقوط اجسام در آن وجود دارد، عدم عبور از سازه‌های تقاطعی و پل‌های رودخانه‌های سیلابی، مدیریت زمان و مسیر در سفر‌ها با توجه به هشدار‌های صادره از دیگر توصیه‌هایی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: باتوجه به رهاسازی آب سد‌ها و آب‌بندان‌ها، لازم است که ساکنان پایین دست از استقرار در مسیل‌ها خودداری کنند. همچنین از توجه به اخبار و شایعات پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • واکنش نماینده روسیه به وتوی آمریکا به قطعنامه فلسطین
  • توجیه آمریکا درباره جلوگیری از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل
  • نماینده روسیه: شرم بر آمریکا باد!
  • نماینده روسیه از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل حمایت کرد
  • نماینده روسیه در شورای امنیت : آمریکا با هر قطعنامه آتش بس در غزه مخالفت کرده است
  • خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • بسترسازی «شی» در مسیر نظم چینی
  • برخی اسم هر نوع مذاکره‌ای را دیپلماسی التماسی گذاشته‌اند
  • آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان