Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وبگاه خبری «آکسیوس»، آلمان روز پنجشنبه بالاترین تعداد نتایج مثبت کروناویروس خود را در یک روز از زمان شروع همه‌گیری اعلام کرد.

«هانس کلوگه» مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت هشدار داد این قاره بار دیگر با گسترش کرونای دلتا و توقف روند واکسیناسیون دربرخی مناطق به کانون همه‌گیری در جهان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلوگه  با بیان این که تنها در هفته گذشته ۱.۸ میلیون ابتلای جدید و حدود ۲۴۰۰۰ مورد مرگ در منطقه اروپا ثبت شد، هشدار داد: اگر در این مسیر بمانیم، ممکن است تا اول فوریه سال آینده شاهد نیم میلیون مرگ دیگر ناشی از کووید-۱۹ در اروپا و آسیای مرکزی باشیم و ۴۳ کشور در منطقه ما در مقطعی در همان دوره با فشار بالا تا شدید در خصوص (کمبود) تخت‌های بیمارستانی مواجه خواهند شد.

این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت در ادامه گفت: جایی که واکسیناسیون کم است مانند در بسیاری از کشور‌های حوزه بالتیک، اروپای مرکزی و شرقی و بالکان، نرخ پذیرش در بیمارستان بالاست.

وی تاکید کرد که همراه با واکسیناسیون سریع و گسترده، آزمایش، ردیابی ابتلا، تهویه در فضا‌های داخلی و فاصله‌گذاری فیزیکی به عنوان بخشی از موارد مقابله با شیوع کرونا باقی مانده است.

کلوگه گفت: «ما باید تاکتیک‌های خود را تغییر دهیم و از واکنش به افزایش کرونا به سمت جلوگیری از وقوع آن در وهله اول برویم».
پیش‌تر، مقام‌های آلمان درباره شیوع دوره چهارم کرونا و عقب ماندن واکسیناسیون جمعی در قیاس با کشور‌های بلوک غرب در اروپا همزمان با مصادف شدن با دولت در حال گذار در آلمان هشدار دادند.

در حالی که سطح رعایت محدودیت‌های بهداشتی مانند پوشیدن ماسک در حمل‌ونقل عمومی بالاست، آلمان و همسایه جنوبی آن اتریش از نظر نرخ واکسیناسیون از سایر کشور‌های اروپای غربی عقب‌تر هستند. ۶۶ درصد از جمعیت آلمان کاملاً واکسینه شده‌اند، در حالی که این رقم در فرانسه ۶۸، در ایتالیا ۷۱ و در اسپانیا ۸۰ درصد است.

این در حالی است که یک نظرسنجی به سفارش وزارت بهداشت آلمان نشان می‌دهد که بعید است میزان واکسیناسیون در آینده نزدیک بهبود یابد. ۶۵ درصد از کسانی که تاکنون تزریق واکسن را رد کرده‌اند، گفتند که "به هیچ وجه" در دو ماه آینده واکسن نمی‌زنند، در حالی که ۲۳ درصد دیگر گفتند که «احتمالاً نمی‌گذارند» واکسینه شوند.

 در همین زمینه سازمان جهانی بهداشت بتازگی اعلام کرد که قاره اروپا تنها منطقه‌ای در سراسر جهان بوده که افزایش موارد ابتلا و مرگ بر اثر کرونا را گزارش داده است.

بیشتر بخوانید

فائوچی: کنترل شیوع کرونا در آمریکا زیر حد متوسط است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس اروپا آمار مبتلایان به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شد | واکسیناسیون سرطان دهانه رحم انجام می‌شود | برنامه کنترل سقط جنین در کشور

به گزارش همشهری آنلاین، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری هفته سلامت اظهار کرد: برنامه سلامت خانواده در ایران مورد توجه مجامع بین المللی قرار گرفته است.

وی گفت: نماینده منطقه سازمان جهانی بهداشت از اجرای طرح‌های پیشگیرانه در جمهوری اسلامی ایران ابراز رضایت کرد.

فرشیدی افزود: طرح‌های سلامت بر اساس اخلاق و نگرش اسلامی ما مربوط به تمام آحاد بشریت است.

«سلامت من حق من» ؛ شعار سازمان جهانی بهداشت

وی ادامه داد: ۷ آوریل با شعار «سلامت من حق من» از سوی سازمان جهانی بهداشت اعلام شده است.

معاون وزیر بهداشت گفت: از آنجا که شعار سال جهش تولید و مشارکت مردم است توجه به مشارکت مردمی در امور سلامت از اولویت‌های وزارت بهداشت است.

فرشیدی بر لزوم ارتقای آموزش در زمینه سلامت به منظور افزایش مشارکت مردمی در این حوزه تاکید کرد و گفت: با همکاری آموزش و پرورش آموزش سلامت به دانش آموزان بخشی از پویش‌های سلامت در کشور است.

وی افزود: از مشارکت دانش آموزان برای اطلاع رسانی به خانواده‌ها و ترغیب آنان به مشارکت در پویش‌های ملی سلامت، بهره گرفته خواهد شد.

فرشیدی اضافه کرد: توجه به بهداشت محیط از آلودگی هوا تا استاندارد تشعشعات همچنین سلامت روانی، سلامت تغذیه و سلامت محیط در این زمینه کنترل می‌شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از اختلالات جسمی عامل روحی و روانی دارد، افزود: با حفظ سلامت روحی و روانی جامعه به ویژه در گروه‌های نوجوان و جوان، موجب ارتقای سلامت در جامعه و کاهش تنش‌های اجتماعی خواهیم بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: مراکز سراج با حضور ۳ مشاوره روانشناس تا ۳ برابر افزایش یافته است.

فرشیدی گفت: رسانه زیربنای اطلاع رسانی در زمین سلامت با اولویت سلامت خانواده است که در پویش‌های ملی نقش و تأثیر رسانه‌ها در افزایش میزان مشارکت در پویش‌های ملی کاملاً واضح و قابل تقدیر بود.

سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شده

معاون وزیر بهداشت گفت: سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شده و این موضوع یک نشانه خوب برای آغاز افزایش رشد جمعیت در سال جاری است.

وی افزود: اجرای طرح نفس به منظور کاهش و کنترل سقط جنین در کشور و همچنین افزایش مراکز درمان ناباروری در برنامه‌های این حوزه است.

فرشیدی اضافه کرد: ورزش، تغذیه و کاهش استرس موجب سلامت افراد جامعه است.

وی گفت: سلامت خانواده، رشد جمعیت و کاهش بیماری‌های غیر واگیر سه اولویت معاونت بهداشت در سال ۱۴۰۳ است.

پویش هپاتیت B و تزریق واکسن سرطان دهانه رحم در کشور

فرشیدی گفت: پویش هپاتیت B در کشور آغاز می‌شود و واکسن سرطان دهانه رحم نیز در کشور تلقیح می‌شود.

فرشیدی بر لزوم کنترل مصرف مواد قندی و نمکی همچنین روغن در مواد غذایی تاکید کرد و گفت: باید به استانداردهای مصرف این مواد مضر در جهان دست یابیم.

وی اضافه کرد: ۱۸۰۰ نانوایی با آرد سبوس‌دار نان کامل به مصرف کنندگان می‌دهند.

پویش ملی سرطان برای یک نوع سرطان‌ رایج برگزار می‌شود

وی افزود: امسال پویش ملی سرطان برای یک نوع از سرطان‌های رایج در کشور برگزار خواهد شد.

فرشیدی با تبریک روز ملی آزمایشگاه گفت: تجمیع آزمایشگاه‌ها از سال گذشته آغاز شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت و تمام آزمایشگاه‌های کشور به سامانه وزارت بهداشت متصل خواهد شد.

وی گفت: آمارهای کشوری در این زمینه به منظور مدیریت سلامت جامعه بسیار تأثیرگذار است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر لزوم ارتقای سلامت با اولویت عشایر در کشور تاکید کرد و افزود: امسال ارتقای سلامت با موضوع دهان و دندان برای یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از عشایر کشور اجرا می‌شود.

وی گفت: ارتقای سواد سلامت و همچنین آموزش‌ها در زمینه سلامت از اولویت‌های امسال وزارت بهداشت برای اجرای شعار سال است.

کد خبر 845781 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم فرزندآوری خانواده جمعیت

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در مشهد اجرا می‌شود
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • واکسیناسیون پنوموکوک در آبادان آغاز شد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • حقانی: دنیا باید بپذیرد که افغانستان کشور مستقل است
  • سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شد | واکسیناسیون سرطان دهانه رحم انجام می‌شود | برنامه کنترل سقط جنین در کشور
  • آغاز تزریق ۲ واکسن جدید کودکان در جنوب کشور تا ۱۰ روز آینده