Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،  رئیس سازمان نظام پزشکی با تجلیل از شهیدان سیده زهرا موسوی ارفع و گلنار قیامتی و پزشکان مدافع سلامت، گفت: پزشکان ما شبانه روز حافظ سلامت مردم هستند، اما متاسفانه نگاه مناسبی از طرف مردم و مسئولان به این قشر به لحاظ موضوع مالی وجود ندارد و ما به دنبال اصلاح این نگاه به ویژه بین مسئولان کشوروتوجه آن‌ها به بهره گیری از نظرات کارشناسی این قشر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر رئیس زاده با اشاره به اینکه بر خلاف تصور مردم جمعیت کمی از پزشکان ما دارای درآمد‌های قابل توجه هستند و میانگین درآمد اکثریت جامعه پزشکی کشور در ۵ سال اخیر رشد قابل توجهی نداشته است افزود: متاسفانه این شرایط موجب کاهش انگیزه‌های دانشجویان رشته‌های پزشکی برای ادامه تحصیل در دوره‌های تخصصی شده و با وجود پیشرفت‌های فراوان کشور در تربیت متخصصان همه رشته‌های پزشکی پس از انقلاب / ممکن است همین موضوع در آینده‌ای نه چندان دور کشور را با مشکل کمبود متخصص مواجه کند.

استاندار همدان هم با قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی پزشکان و کادر درمان در مقابله با بیماری کرونا گفت: در شرایطی که دشمنان با تحریم‌های متعدد حتی از دادن واکسن و دارو به کشور ما خودداری می‌کردند همین ایثار و تلاش کادر درمان و انسجام و همدلی مردم موجب شد با مشکلات کمتری این بحران را پشت سر بگذاریم.

آقای قاسمی فرزاد افزود: جامعه پزشکی ما با الگو گرفتن از نابغه پزشکی جهان / ابوعلی سینا / افرادی دلسوز و متعهد نسبت به سلامت مردم هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان هم با تاکید بر ضرورت تصمیم گیری‌های مهم حوزه سلامت توسط سازمان نظام پزشکی و متخصصان این حوزه و نگاه توسعه گرا به این بخش گفت: متاسفانه با برخی اعمال نظر‌های غیر کارشناسی دوران طلایی پزشکی ایران با چالشی بسیار جدی مواجه و برخی بی توجهی‌ها به حقوق جامعه پزشکی موجب کاهش انگیزه در دانشجویان این رشته شده است.

دکتر حیدری مقدم با هشدار درباره کاهش دانشجویان دوره‌های تخصصی پزشکی و دندانپزشکی در کشور و استان همدان خواستار توجه بیشتر مسئولان و اصلاح نگاه جامعه به این قشر شد.

انتهای پیام/د.ا

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کادر بهداشت و درمان ویروس کرونا مدافعان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۷۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود