Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز گفت: در فضا‌های اداری این کارخانه ظرفیتی برای استقرار حدود ۱۵۰۰ نفر به طور مستقیم فراهم می‌شود.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیر سرکندی، مدیر کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز با بیان اینکه هم اکنون نزدیک به ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در البرز فعالیت دارند، گفت: استان البرز در سال‌های اخیر در حوزه فناوری، شتاب دهنده ها، استارتاپ‌ها و اقتصاد دیجیتال رشد بسیاری خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرکندی بیان کرد: در البرز ظرفیت‌های فناورانه‌ای وجود دارد که می‌تواند این استان را به یکی از مراکز مهم اکوسیستم نوآوری در کشور تبدیل کند.

مدیر کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز با اشاره زیرساخت‌های آماده شده در البرز برای توسعه فناوری‌های نوین، گفت: به زودی شاهد تحول بنیادین در توسعه مراکز مرتبط با نوآوری و فناوری در البرز خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در فضا‌های اداری کارخانه نوآوری البرز ظرفیت استقرار حدود هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم وجود دارد، افزود: بیش از ۱۰ هزار نفر هم به صورت غیرمستقیم در این کارخانه مستقر می‌شوند.

سرکندی گفت: امکاناتی مانند زیرساخت‌های فنی، مربی و مشاوران خبره، سرمایه گذاران ریسک پذیر، خدمات دهندگان به استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده ها، هم‌چنین میز‌های اشتراکی و اختصاصی برای فریلنسر‌ها و تیم‌های جوان استارتاپی، سالن‌های فلت برای حضور شتابدهنده‌ها به همراه تیم‌هایشان، فضا‌های اختصاصی و مستقل برای حضور کارآفرینان شرکت‌ها بخشی از امکانات برای تبدیل کردن این کارخانه به نماد فنآوری و نوآوری در استان البرز است که به زودی شاهد افتتاح رسمی آن خواهیم بود.

گفتنی است، کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز در زمینی به وسعت ۱۰ هکتار در حال آماده سازی است که فاز اول آن در یک هکتار، هم اکنون آماده استقرار شتابدهنده‌های تخصصی، گروه‌های استارتاپی و دیگر فعالان نوآوری است. در طراحی این کارخانه، امکان فعالیت در تمامی روز‌های هفته و تمامی ساعات روز فراهم شده است که این موضوع از ویژگی‌های خاص این کارخانه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارخانه نوآوری البرز شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار

محمدمهران لسان‌صدق مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح دستاوردهای علمی، فناوری و دانش‌بنیان این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: خوشبختانه موفق شدیم مجوز دو مرکز رشد را از سازمان مرکزی دریافت کنیم؛ به‌طوری‌که مرکز رشد فناوری اشکذر و مرکز رشد فناوری‌های فضایی تفت با تعامل سازنده با دستگاه‌های دولتی ایجاد شدند؛ به اینصورت نقش مؤثری در نهاد‌های تصمیم‌گیری در حوزه فناوری داشتیم.

وی با بیان اینکه چند طرح برای توسعه زیست‌بوم درراستای جذب اعتبار مالی ارائه کرده‌ایم، تعداد هسته‌ها و شرکت‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را ۳۵ هسته و شرکت برشمرد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد متذکر شد: ۳۵ هسته و شرکت فناور در مرکز رشد فناوری مستقر هستند و توانستیم واحد تحقیق و توسعه چند شرکت بزرگ مانند سیرنگ و فولاد پیمان گستر را در مرکز رشد پذیرش کنیم.

لسان‌صدق متذکر شد: شرکت‌ها در زمینه‌های صنایع غذایی و بذر هیبرید، رباتیک و فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، اتوماسیون و صنعتی مواد شیمیایی فعال هستند.

وی، برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در سال ۱۴۰۳ در حوزه علم و فناوری و دانش‌بنیان و تقویت آن را چنین برشمرد: توسعه کمّی و کیفی زیست‌بوم فناوری شامل مراکز رشد و سرای نوآوری، راه‌اندازی پارک فناوری اطلاعات با همکاری اداره‌کل فناوری اطلاعات و ارتباطات و پارک علم و فناوری یزد ازجمله برنامه‌های این دانشگاه در سال جدید است.

فعالیت دانشگاه آزاد یزد در حوزه مهارت و کارآفرینی

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره اینکه تازه‌ترین فعالیت سرای نوآوری این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ چه بود و چه برنامه‌ای برای ۱۴۰۳ متصور هستید؟ چنین پاسخ داد: سرای نوآوری «رباتیک و اتوماسیون صنعتی»، «پوشاک» و «کاشی و سرامیک» در این دانشگاه فعال هستند و سال ۱۴۰۲ بیشتر در حوزه برگزاری رویداد‌های مختلف فناوری و دوره‌های توانمندسازی و شتابدهی فعال بودیم، امیدواریم در سال جدید با جذب واحد‌های مختلف فناور به رونق بازار کمک کنیم، کما اینکه سال گذشته (۱۴۰۲) سراهای نوآوری این دانشگاه در رونق بازار تأثیر مستقیم داشتند.

لسان‌صدق در پاسخ به این سؤال که در حوزه مهارت و کارآفرینی چه فعالیت‌هایی در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت و چه برنامه‌ای برای سال جدید (۱۴۰۳) دارید؟ عنوان کرد: برگزاری بوت‌کمپ برنامه‌نویسی کامپیوتر، استارت‌آپ و وبینار و چالش فناوری در زمینه‌های مختلف از جمله کارآفرینی از اقدامات دانشگاه در حوزه کارآفرینی بوده است.

امکان صدور مجوز فناوری برای شرکت‌ها فراهم شود

وی برای توسعه زیست‌بوم فناوری در کشور پیشنهاد کرد که راه‌اندازی مراکز تخصصی مطابق با آمایش سرزمین و تعامل با دستگاه‌های دیگر می‌تواند برای زیست‌بوم عامل رونق باشد، همچنین امکان صدور مجوز فناوری در دانشگاه از امتیازاتی است که برای شرکت‌ها جذاب است که امیدواریم در دانشگاه آزاد یزد محقق شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار‌های بین‌المللی
  • نماینده مجلس: دولت کاری کرده که شرکت‌هایی که کار دانش‌بنیان نمی‌کنند، خودشان را دانش‌بنیان جا می‌زنند
  • تقویت زیرساخت‌های مالی صنایع خلاق با «مشارکت مردمی»
  • تقویت زیرساخت‌های مالی صنایع خلاق با «مشارکت مردمی» اجرایی می‌شود
  • توسعه زیرساخت‌های مالی با مشارکت مردم
  • تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار
  • در خانه‌های خلاق و نوآوری چه می‌گذرد؟