Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش مدارس متوسطه دوم از امروز، پانزدهم آبان ماه فعالیت خود را به صورت حضوری آغاز کرده‌اند، دانش آموزان دوره متوسطه اول هم از ابتدای آذرماه به مدرسه می روند. درباره بازگشایی مدارس ابتدایی نیز در جلسه امروز ستاد ملی کرونا تصمیم گیری نهایی اتخاذ و اعلام خواهد شد.   به گزارش ایسنا، علیرضا کمرئی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس در این باره گفت: مدارس در دوره متوسطه دوم یعنی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم امروز فرصت بازگشت به آموزش‌های حضوری را پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: همه مدارس مناطق روستایی که فعالیت‌شان را از مهرماه آغاز کرده بودند که شامل متوسطه دوم هم می‌شد این روند را ادامه می‌دهند. در مناطق شهری هم مدارسی که مجوزهای لازم را دریافت کرده‌اند امروز می‌توانند بازگشایی را انجام دهند.   وی با اشاره به اطلاع‌رسانی واحدهای آموزشی به دانش‌آموزان برای زمان‌های رفتن‌شان به مدرسه گفت: چون شرایط متفاوتی از وضعیت عادی را در بازگشایی‌های اخیر داریم، یکی از اساسی‌ترین مسائلی که باید رعایت شود فاصله گذاری فیزیکی است. بنابراین ممکن است کلاس‌ها گروه‌بندی شده باشند که مستلزم آن است برخی دانش‌آموزان امروز و بخشی در روزهای دیگر در مدرسه حضور یابند که قبلاً از سوی خود مدارس اطلاع داده شده است.   وی تاکید کرد: اگر هنوز این اطلاع رسانی از سوی مدارس انجام نشده، لزومی ندارد که دانش آموزان و والدین نگران شوند و یا به صورت حضوری به مدرسه مراجعه کنند. آنها باید منتظر اعلام از سوی مدرسه باشند. اگر مدرسه‌ای همه فرایندهای بازگشایی را طی کرده باشد حتماً اطلاع رسانی کرده و دانش آموزان می‌دانند که کدام روزها باید به مدرسه بروند. اگر مدرسه‌ای فرایندها را طی نکرده باشد دانش آموزانش همچنان در فضای مجازی مانند سابق آموزش می‌بینند تا این امکان فراهم و اطلاع‌رسانی در روزهای آتی صورت بگیرد.   وی با بیان اینکه نکته مهم توجه به بهداشت مدارس است که اصلی‌ترین حوزه توجه مدیران مدارس خواهد بود و باید دقیق رعایت شود گفت: تهویه کلاس‌های درس و فاصله گذاری ضروری است (فضای دو متر و ۲۵ صدم سانتیمتر برای هر دانش آموز و فاصله یک و نیم متری از طرفین).   کمرئی در مصاحبه‌ای با رادیو، درباره اینکه بنابراین همچنان آموزش ها ترکیبی خواهند بود؟ اظهار کرد: بله، اگر جمعیت دانش آموزی در یک مدرسه به گونه‌ای است که باید گروه‌بندی شوند تا فاصله رعایت شود قطعاً آموزش ترکیبی است، اما اگر تراکم در مدرسه ای بالا نبود می توانند همه پنج روز هفته را فعالیت حضوری داشته باشند.   به گفته وی ۸۸.۸ درصد دانش آموزان تا کنون واکسن زده‌اند که البته واکسیناسیون شرط و الزام برای حضور در مدرسه نیست.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اطلاع رسانی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۵۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان مرکزی در حاشیه افتتاح اولین طرح ماهر استان در مدرسه شاهد دفاع مقدس اراک در جمع خبرنگاران گفت: مهارت‌آموزی، یکی از رویکرد‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

مهدی حسینی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه کشوری طرح ملی ماهر بین جمعیت هلال احمر و وزارت آموزش و پرورش گفت:  در سال تحصیلی جاری برای توسعه آموزش مهارت‌های هنری، ورزشی و مهارت‌های اجتماعی دانش آموزان با همکاری هلال‌احمر برنامه‌های مختلف مشارکتی طراحی شده و در دست اجراست.

او با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان ادامه داد: دانش آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، حداقل یک مهارت تعلیم می‌بینند به طوری که سرفصل‌های آموزشی در مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متفاوت بوده و متناسب با سن دانش آموزان، آموزش‌های مهارتی لازم ارائه خواهد شد.

معاون امور جوانان هلال‌احمر استان مرکزی گفت: طرح ماهر مختص دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی (چهارم، پنجم و ششم) است که با همکاری معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر در قالب آموزش مهارت‌های تخصصی، سطح آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان در مواجهه با حوادث طبیعی و غیرطبیعی افزایش می‌یابد.

حسینی افزود: در این دوره آموزشی دو ساعته دانش آموزان و والدین‌شان با سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر مثل حفظ خونسردی در حوادث، آشنایی با شماره تلفن‌های اضطراری، آشنایی با نقاط امن و نحوه پناه‌گیری و خروج از نقاط امن آشنا می‌شوند.

گفتنی است در مرحله اول اجرای این طرح در مدارس استان مرکزی، تا پایان اردیبهشت ماه کانون‌های دانش آموزی هلال احمر در مدارس متقاضی افتتاح شده و در سال تحصیلی جدید سرفصل‌های آموزشی طرح در آن مدارس تدریس خواهد شد.

دیگر خبرها

  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • مدارس ابتدایی کیش غیرحضوری است
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز نظر آبادی