Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، داریوش موفق شامگاه شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان در باره قیمت مُصوب ستاد تنظیم بازار استان اظهار داشت: هر قیمتی که در ستاد تنظیم بازار مُصوب می‌شود ما بر اساس همان، وضعیت بازار را رصد و برای آن برنامه‌ریزی می‌کنیم و بر اساس قیمت مُصوب، همه ارکان ستاد تنظیم بازار موظف به اجرا و بازرسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم اگر موارد خلافی را مشاهده کردند می‌توانند شکایات خود را از طریق بازرسی سازمان صمت(۱۲۴)، خودِ سامانه یا بازرسی اصناف پیگیری کنند تا نظارت بهتری صورت بگیرد.

رییس سازمان صمت استان اصفهان در باره اختلاف قیمت بازار و نرخ مُصوب ستاد تنظیم بازار تصریح کرد: ما اصلاُ کالای چند قیمته نداریم و با توجه به وضع موجود و بر اساس قیمت مُصوب ستاد تنظیم بازار، قیمت هر کالایی مشخص می‌شود و طبق همان نرخ نیز باید بدست مصرف‌کننده برسد.

وی خاطرنشان کرد: تمام عوامل موثر در روند قیمت‌گذاری‌ کالاها از نرخ مواد اولیه گرفته تا انرژی، هزینه تمام شده حمل و ذخیره‌سازی اقلام و سود و قیمت نهایی هر کالا نهایی شده است و باید طبق همان نیز اجرا شود.

موفق در مورد میوه شب یلدا گفت: تنظیم قیمت میوه زیر نظر کمیته تخصصی جهاد کشاورزی است و قرار شد این هفته برآوردها را اعلام کنند تا شنبه هفته آینده   در جلسه ستاد تنظیم بازار در باره آن تصمیم گیری شود.

رییس سازمان صمت اصفهان با  اشاره به طرح پنج دستور کاری در نشست امروز ستاد تنظیم بازار استان گفت: در این جلسه تشکیل کمیته‌های تخصصی ذیل کمیته کارگروه ستاد تنظیم بازار مطرح شد و تشکیل هفت کمیته زیر نظر سازمان صمت، سه کمیته زیر نظر جهاد کشاورزی و یک کمیته زیر نظر استانداری به تصویب رسید.

وی تاکید کرد: از این پس هر هفته تمام کالاهایی اساسی و استراتژیک استان بصورت تخصصی در این کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی مطرح و برای آنها برنامه‌ریزی می‌شود و تامین، تنظیم و توزیع مصوبات  مد نظر قرار می گیرد تا وضعیت بازار بهتر کنترل شود.

رییس سازمان صمت استان اصفهان تصریح کرد: به دستور استاندار قرار شد از این پس روزهای شنبه هر هفته کارگروه جلسه ستاد تنظیم بازار تشکیل شود و کمیته ها نیز بصورت هفتگی مسائل را بررسی کنند و به دبیرخانه برای بررسی ستاد تنظیم بازار ارجاع دهند.

وی ادامه داد: در مورد ذخیره استراتژیک کالا در استان شرایط مطلوبی داریم اما قرار شد برای آینده برخی از اقلام که نیاز به تکمیل دارد، ذخیره‌سازی شود که با توجه به روند جدید ستاد تنظیم بازار و قیمت های پیش بینی شده، اقلام مورد نیاز مردم در بازار بهتر رصد شود.

موفق یکی از مُصوبات خوب در جلسه امروز را بررسی میزان ذخایر کالا در زمان مشخص عنوان کرد و گفت: میزان موجودی ذخایر کالاها در شرایط عادی، بحرانی و وضعیت قرمز، بررسی و میزان موجودی کالاها در کمیته‌های تخصصی پیگیری می شود.

وی تاکید کرد: ما این نوید را به مردم می‌دهیم که اکنون ذخیره کالا در استان به اندازه کافی وجود دارد و آنها هیچ نیازی به خرید مازاد بر نیاز خود ندارند.

برچسب‌ها روغن خوراکی ستاد تنظیم بازار استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روغن خوراکی ستاد تنظیم بازار استانداری اصفهان روغن خوراکی ستاد تنظیم بازار استانداری اصفهان ستاد تنظیم بازار استان سازمان صمت کمیته ها زیر نظر قیمت م

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۰۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک

به گزارش خبرآنلاین؛ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در خردادماه ۱۴۰۰ دقیقاً دو ماه پیش از آغاز دوران ریاست‌جمهوری گفت: امکان افزایش تولید خودرو به بیش از دو میلیون دستگاه وجود دارد؛ خودرو باید از حالت انحصاری خارج و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود.

تجارت نیوز در خبری نوشت:او در ادامه صنعت خودرو را از دغدغه‌های مهم و در عین حال قابل حل مردم به شمار آورد و با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش کمیت و کیفیت و قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در کشور ما تولید خودرو داخلی به اندازه مورد نیاز نیست.

با مقایسه اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چند خودرو ایرانی، می‌توان متوجه واقعیت‌های صنعت خودرو شد.در کمتر از سه سال و نسبت به خردادماه ۱۴۰۰، قیمت کارخانه خودرویی همچون پژو پارس LX TU۵ از ۱۴۶ میلیون تومان به ۴۰۲ میلیون تومان رسید؛ در حالی که قیمت بازار آن از ۲۶۹ میلیون تومان به رقم باورنکردنی ۸۷۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

مورد دیگری همچون کوییک معمولی در سال ۱۴۰۰ با قیمت ۱۴۱ میلیون تومان از درِ کارخانه به فروش می‌رسید، اما نرخ فروش آن در بازار ۱۵۲ میلیون تومان تعیین شده بود؛ به عبارتی اختلاف ۱۱ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار. هم‌اکنون اختلاف قیمت کوییک S به ۱۴۴ میلیون تومان رسیده که به معنی افزایش ۱۳ برابری آن طی تنها سه سال است.

217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899196

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید
  • امروز ۴ اردیبهشت؛ قیمت ریال عربستان در بازار آزاد