Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت، آخرین جزئیات اجرای قانون بیمه درمان ناباروری را در کشور تشریح کرد.
حنان حاجی‌محمودی مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه ذیل اعتبار سیاست‌های جمعیتی، ما دو موضوع بیمه مادران فاقد بیمه و فرزندان خردسال آن‌ها را در دستور کار داریم، گفت: در همین راستا اقدامات مربوط به بیمه همه افرادی که مشمول این طرح بودند، بدون هیچ محدودیتی انجام شد که در آمار بیمه سلامت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین در ادامه به آخرین جزئیات از تحت پوشش بیمه قرار گرفتن درمان ناباروری بانوان اشاره و اظهار کرد: این موضوع در بودجه امسال دیده شده است که بعد از مکاتبات با دولت و دریافت مصوبه از هیات دولت به سمت انعقاد قرارداد با موسسات مربوطه رفتیم تا خدمات ناباروری را به آن‌ها اختصاص دهیم.
حاجی‌محمودی با بیان اینکه هزینه سونوگرافی، انواع جراحی‌ها، تصویربرداری، آزمایش‌ها، دارو و هر هزینه‌ای که به این موضوع مربوط شود، تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت، گفت: این موضوع به عنوان نشان ناباروری مطرح شده است. به این معنا که یک پزشک متخصص زنان می‌تواند این نشان را به بیمه‌شده خود متصل کند و پس از آن شخص می‌تواند از خدمات ستاره‌دار که براساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت است، بهره‌مند شود.
مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت عنوان کرد: این طرح به مرور زمان توسعه پیدا می‌کند و در راستای سیاست‌های جمعیتی که مد نظر مقام معظم رهبری و دولت است، انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۳۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد گفت: پس از معرفی ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری صعب‌العلاج، ۱۸ میلیارد تومان در زمینه این بیماری‌ها پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی بیمه تأمین اجتماعی یزد، حامد هاتفی با اشاره به ارائه خدمات درمانی رایگان در راستای ایجاد عدالت اظهار کرد: در شهر یزد یک مرکز بستری به نام بیمارستان شهدای کارگر داریم که این بیمارستان خدمات بستری کاملاً رایگان به بیماران ارائه می‌دهد.

وی افزود: بیمه شدگان تأمین اجتماعی در شهرستان‌ها هم اگر به مراکز دولتی و دانشگاهی مراجعه کنند تمام خدمات برای آنان رایگان خواهد بود.

هاتفی در خصوص بیماری‌های صعب‌العلاج اظهار داشت: ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج معرفی شد که در سال ۱۴۰۲، ۱۸ میلیارد تومان در خصوص بیماری‌های صعب‌العلاج پرداخت شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان یزد تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت.

وی ادامه داد: جزو ۵ استان اول کشور هستیم که کلینیک دندانپزشکی مستقل داریم و در این کلینیک خدمات رایگان دندانپزشکی ارائه می‌شود.

کد خبر 747042

دیگر خبرها

  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است