Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،شهریار بهرامی رییس اداره امور عشایری شهرستان‌های سرپل ذهاب و قصرشیرین افزود: زنگ کوچ عشایر هر ساله از ۵ آبان به صدا در می‌آید و عشایر می‌توانند از ۱۵ آذر ماه به بعد در مراتع خود در مناطق قشلاق مستقر شوند.

او اظهار کرد: عشایر شهرستان سرپل ذهاب ۲ هزار و ۹۲۱ خانوار،  ۱۶ هزار و ۷۵۰ نفر جمعیت دارند که ۲۷۰ خانوار آن در مناطق ییلاقی و ۲ هزار و ۶۷۱ خانوار آن در مناطق قشلاق مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره امور عشایری شهرستان‌های قصرشیرین و سرپل ذهاب ادامه داد: عشایر این شهرستان در مجموع بیش از ۲۷۱ هزار راس دام سبک و بیش از یک هزار راس دام سنگین همراه دارند.

بهرامی بیان داشت: عشایر کوچ رو قصرشیرین نیز با یک هزار و ۵۹۰ خانوار، ۹ هزار و ۵۱ نفر جمعیت دارند و دارای ۲۱۴ هزار راس دام هستند و در مجموع سالیانه یک هزار و ۱۷۲ تُن گوشت، ۳۲۱ تُن پشم و ۳۴۱ تُن شیر تولید می‌کنند.

او تاکید کرد: عشایر قصرشیرین و سرپل‌ذهاب شامل ایلات و طوایف خزل، سنجابی، قلخانی، گوران و کرند، قلعه شاهین و ثلاث باباجانی هستند که در مناطق سومار، خان لیلی، نفت شهر، بازی دراز، خسروی، گندمبان و اطراف شهر و نیز حاشیه روستا‌های کرکهرک، انجیربان، گره صدف، تنگه حمام، پل شیرازی، کنه کبود، تق تق و حسین آباد  مستقر می‌شوند.

بهرامی یادآور شد: عشایر غیور با حداقل برخورداری از امکانات بیشترین تولید را در سطح جامعه دارند که میانگین کشوری تولیدات به ازای هر نفر عشایر برابر۱۶ نفر شهری است و امید است دولت با برنامه‌های حمایتی و سطح برخورداری عشایر از امکانات بتواند به افزایش تولیدات این بخش کمک کند.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امور عشایر کوچ عشایر قشلاق سرپل ذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فضل الله آذرفر ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: قابل حمل بودن و نصب آسان و وزن کم از مهمترین مزایای پنل‌های خورشیدی است.

وی بیان داشت: توزیع پنل‌های خورشیدی یکی از راهکارهای ارزان تأمین برق عشایر و کاهش سوخت‌های فسیلی است و مصرف کننده نیز بدون نیاز به متخصص، به راحتی می‌تواند این سیستم خورشیدی را نصب و از آن استفاده کند.

آذر فر تصریح کرد: خانوارهای عشایری واجد شرایط در مناطق ییلاق و قشلاق که برق پایدار ندارند، باید در سامانه عشایری ثبت نام و برای دریافت پنل خورشیدی، کد دریافت کنند.

وی افزود: دوهزار و ۴۰۰ پنل خورشیدی برای تأمین برق پایدار بین عشایر مناطق مختلف این استان در دولت سیزدهم توزیع شد.

آذرفر با بیان اینکه ۸۰ درصد از جمعیت ۱۲ هزار نفری عشایر این استان از برق پایدار محروم هستند، گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده، در سال جاری، یکهزار و ۲۰۰ پنل خورشیدی بین خانوارهای عشایری این استان توزیع می‌شود و عشایر تنها ۱۰ درصد قیمت تمام شده پنل‌ها را پرداخت می‌کنند و مابقی آن از سوی دولت تأمین اعتبار می‌شود.

وی سهم آورده هر عشایر را ۱۰ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: برای هر پنل خورشدی ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون اعتبار هزینه می‌شود.

کد خبر 6085350

دیگر خبرها

  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • ایجاد پست برق ۴۰۰ کیلو ولت در هشترود
  • تلاش برای ایجاد پست برق ۴۰۰ کیلو ولت در هشترود
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه
  • برداشت محصول گوجه سبز در ۲ روستای پیران و کلاهمال
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • آغاز برداشت محصول باقلا از سطح ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب