Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور کهدر مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدا و همچنین یاد خیرین مدرسه‌ساز فقید، اظهار کرد: دولت مصمم است و آموزش و پرورش از اهداف اساسی دولت است؛ ما چیزی بالاتر از آموزش نداریم و قدم زدن در این راه، سعادت دنیا و آخرت را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ذکر خاطره‌ای پرداخت و افزود: اولین باری که محضر رهبر معظم  انقلاب برای ستاد اجرایی فرمان امام(ره) رسیدم، ایشان چندین توصیه داشتند و اولین توصیه ایشان این بود که چقدر خوب است که بتوانیم 1000 مدرسه بسازیم. همین هم شد که در ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بحث مدرسه‌سازی راه افتاد و تا کنون هم ادامه دارد.

مخبر با بیان اینکه در ایام کرونا به غیر از 26 کشور، هیچ کشوری در هیچ شرایطی مدارسش را تعطیل نکرد، گفت: همه مغازه‌ها و مشاغل تعطیل شدند اما مدارس تعطیل نشدند؛ به دلیل اهمیتی که داشت با هر مشقتی که بود، مدارس را تعطیل نکردند. امیدواریم با کمرنگ شدن و از بین رفتن این ویروس منحوس، بتوانیم مدارس را به حالت اول برگردانیم.

وی به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و گفت: بحث رتبه‌بندی معلمان از وعده های انتخاباتی رئیس جمهور بود و اکنون رئیس جمهور به جد این موضوع را دنبال می‌کند و امیدوارم رتبه بندی معلمان به خوبی شکل بگیرد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه نهضت مهارت آموزی در مدارس شکل بگیرد، گفت: مشکل ما این است که دانش‌آموز پس از فارغ التحصیلی باید به مهارت دست یابد. این موضوع یک نقص است. خوب است جریان مدرسه سازی به سمت مهارت آموزیو بحث‌های فنی‌حرفه‌ای جهت داده شود.

وی بیا اینکه ما کشور را جز با مدیریت و منابع مردم نمی‌توانیم اداره کنیم، افزود: شما خیرین مدرسه‌ساز برای این کار مستندی درست کردید و  بعد از شما خیرین سلامت راه افتاد و خوب است خیرین اشتغال هم در کشور شکل بگیرد. اگر این جریان را در کشور راه بیندازیم تا مردم با نیت خیر بحث اشتغال را راه‌اندازی کنند. چون معیشت مردم جزو اولویت  و هم و غم دولت است.

وی ادامه داد:کشور از امکانات فوق العاده‌ای برخوردار است و در مقابل مشکلات و معضلات، چند 10 برابر امکان راه‌حل داریم.

مخبر با اشاره به امکانات خدادادی کشور از جمله دریا، معادن، نفت و گاز و کشاورزی در استان‌های پر بارش، اظهار: امکانات قانونی خوبی هم در مجلس تصویب شده است. ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیاد برکت با مشارکت مردم عمل و از خلاقیت آنها استفاده کردند.

وی ادامه داد: شما خیرین هم حتما کمک هایی که لازم دارید را به ما بگویید، زیرا ما در جمع شما نیستیم. من وقتی در چنین جمع هایی حاضر می شوم تازه می فهمم چه نکاتی وجود دارد که امکان فهمیدن آن در اتاق های دربسته و نشسته نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال رئیس جمهور رتبه بندی رتبه بندی معلمان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۹۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص گزارش وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی در کشور بیان کرد: اخیراً خبری با عنوان «نتایج ضعیف دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی موضوعی کیو- اس ۲۰۲۴» منتشر شده که در آن به گزارشی از جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی موضوعی «کیو-اس» پرداخته شده است.

وی افزود: در این تحلیل صرفا به جنبه‌های منفی این گزارش، مبنی بر کاهش رتبه موضوعی برخی دانشگاه‌های برتر ایران در تعدادی از حوزه‌ها و رشته‌های علمی دانشگاهی اشاره شده است. این در حالی است که طبق همین گزارش، رتبه کلی همه دانشگاه‌های برتر ایران طی چهار سال گذشته به طور مستمر بهبود یافته و تنزل جایگاه دانشگاه‌های کشور تنها در رشته‌ها و حوزه‌های اشاره‌ شده است، که البته نیاز به بررسی علل و عوامل و توجه جدی دارد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در این جلسه برخی عوامل اثرگذار بر وضعیت دانشگاه‌های ایران در نظام‌رتبه‌بندی «کیو-اس» از جمله تأثیر حوزه‌های علوم داده و هوش مصنوعی که به تازگی در این رتبه‌بندی مورد توجه قرار گرفته‌اند، سیاست‌های دانشگاه‌های رقیب در منطقه و جهان و تأثیر کاهش اقبال دانش‌آموزان به حوزه‌های علوم پایه و مهندسی بر تنزل جایگاه دانشگاه‌ها در این حوزه‌ها، و مشکلاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های زیرساختی، تأمین منابع و ارتباطات بین‌المللی با آنها مواجه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌های برتر کشور در رقابت‌های بین‌المللی و بالاخص حفظ و ارتقاء جایگاه آنها در رتبه‌بندی‌های مهم، مقرر شد با توجه به اهمیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در داخل کشور در ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی آنها و ایجاد امکان حمایت ویژه از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برتر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف شود تا بر اساس ماده ۴ سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی مصوب جلسه ۷۷۶ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تهیه طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور، با ملاحظه نقش تمامی بازیگران اصلی این عرصه تسهیل کند و این طرح را برای تصویب به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارسال کند.

کد خبر 6080815

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود
  • رئیسی پیگیر وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌ و بلوچستان شد
  • رئیسی پیگیر وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌وبلوچستان شد
  • رئیسی پیگیر‌ وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌وبلوچستان شد
  • وقوع رگبار باران در ارتفاعات/ لزوم زمان‌بندی مناسب برای صعود به ارتفاعات
  • راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل
  • تندباد و بارش های رگباری در راه است/ لزوم زمان‌بندی مناسب برای صعود به ارتفاعات
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود