Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور افراد غیرمرتبط به تیم ملی در سفرهای ملی پوشان همچنان سوژه است.

به گزارش طرفداری، فدراسیون فوتبال ایران بی شک اولین فدراسیونی نیست که در سفرهای خارجی همراهان ناشناس دارد. در برخی فدراسیون های ورزشی شاهد حضور اعضای خانواده مسئولان فدراسیون بوده ایم. حتی یک بار خبر رسید رییس فدراسیونی همسرش را در مسافران قرار داده تا در سفر اروپایی واکسن کرونا تزریق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین فوتبال هم بارها شایعه شد پسر فلان رییس فدراسیون یا پسر رییس وقت سازمان تربیت بدنی در هواپیمای ملی پوشان بوده است. اما در مورد فدراسیون فعلی پس از حواشی بسیاری که در سفر تیم ملی فوتسال به لیتوانی و سفر تیم ملی فوتبال به امارات پیش آمد، به نظر می رسد روسای فعلی دست از این رویه بردارند. البته امروز مشخص شد ماجراهای همراهی دوستان و آشنایان با تیم ملی فقط در لیتوانی و امارات رخ نداده و در سفر کاروان تیم ملی به قطر نیز همراهانی با مسئولان فدراسیون فوتبال بوده اند که هیچ ربطی به تیم ملی ندارند. از آشپز تا اشکان!

اولین بار وقتی تیم ملی از منامه برگشت، این خبر به گوش رسید که مسئولان فدراسیون یکی از رفقای خود را در پوشش آشپز به بحرین برده اند (اینجا بخوانید) تا این فرد همراه تیم ملی باشد. چند ملی پوش این خبر را تایید کردند که در منامه به فرد مورد نظر هرگز اجازه داده نشد وارد آشپزخانه هتل شود اما به آن ها گفته شده بود این فرد آشپز است و برنامه غذایی ملی پوشان را زیر نظر می گیرد.

در سفر تیم ملی فوتسال به لیتوانی اما ماجرا از همراه کردن آشپز با تیم فراتر رفت و ابتدا نام متین دیداری، یکی از مدیران پتروشیمی و غلامرضا موسوی، رییس هواپیمایی طرف قرارداد فدراسیون به عنوان همراهان رییس فدراسیون مطرح شد و سپس تصاویر مخابره شده از لیتوانی مشخص کرد غلامرضا علیخانی همان رابردومان معروف که از قرارداد پوشاک تیم ملی تا واردات تجهیزات کمک داور ویدیویی پای ثابت فعالیت های تجاری فدراسیون بوده، به همراه یکی از بستگانش در این سفر همراه حمیدرضا مهرعلی، نایب رییس فدراسیون و شهاب عزیزی خادم بوده است. (اینجا بخوانید) این فرد با مهرعلی شراکت تجاری دارد.

در سفر به امارات نیز شاهد حضور غلامرضا علیخانی و این بار شخصی به نام اشکان شاهپوری بودیم. (اینجا بخوانید) اشکان همان فردی است که در انتخابات مجمع فدراسیون زمان مهدی تاج و پس از شکست شهاب عزیزی خادم مقابل محمود اسلامیان، با مهدی تاج داد و فریاد راه انداخت. رییس فدراسیون پا را از یک همراهی ساده در سفر تیم ملی فراتر گذاشت و این دو نفر را حتی با خود به دیدار کاردار سفارت ایران در امارات برد تا واکنش های به حضور افراد متفرقه بیشتر شود.

این بار اما محمد زارعی، خبرنگار همشهری که در توییتر علیه فدراسیون فوتبال افشاگری می کند، تصویر فردی را منتشر کرده که نامش ابوالقاسم موسوی است و مدعی شده این فرد در سفر به قطر همراه تیم ملی بود.

پس از انتشار عکس این فرد در فضای مجازی یکی از ملی پوشان فوتسال ایران در تماس با خبرنگار طرفداری مدعی شد احتمالا این شخص را در لیتوانی هم کنار مسئولان فدراسیون فوتبال دیده است. چشم پزشک و گزینه هلال احمر

ابوالقاسم موسوی کیست؟ سید ابوالقاسم موسوی که خبرنگار ورزشی در توییتر او را از دوستان مشترک شهاب عزیزی خادم و حمیدرضا مهرعلی در ایران خودرو معرفی کرده، طبق آمار ثبت شده در رسمیو از سال ۱۳۹۷ تا سال ۱۳۹۸ مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت خدمات درمانی چشم پزشکی نگاه عارف بوده و این آخرین اطلاعاتی است که در ثبت شرکت ها از او به چشم می خورد. البته این شخص در همین مرجع ثبت رسمی، عضو هیات مدیره یا مدیرعامل ۶ شرکت دیگر در مقاطع مختلف معرفی شده است. شرکت هایی که یا در زمینه دارو و درمان فعالیت می کنند یا بازرگانی و پتروشیمی.

اما از او با نام دکتر قاسم موسوی اطلاعات بیشتری در رسانه های خبری به چشم می خورد. موسوی که سال ۱۳۹۳ به گفته یکی از خبرگزاری ها گزینه هلال احمر بوده، در مصاحبه ای که از قول یکی از مسئولان وقت این جمعیت منتشر شده، به عنوان چشم پزشکی معرفی می شود که معاون وزیر رفاه بوده است.  حلقه یاران رفاه این بار در فوتبال؟

وزارت رفاه؟ همان وزارت رفاه معروف پرویز کاظمی که حمیدرضا مهرعلی به آن وصل بود؟ ابوالقاسم موسوی در آن وزارت رفاه، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت خدمات بیمه درمانی بود که البته پرویز کاظمی بنا به دلایلی مردادماه سال ۱۳۸۵ او را برکنار و شمس اردکانی را جایگزینش کرد. صد البته موسوی از حلقه مدیران کاظمی خارج نشد و با حکم مشاور اجرایی وزیر رفاه در امور بیمه ای در این وزارتخانه باقی ماند. ابوالقاسم موسوی در ایران خودرو هم فعالیت داشته و اینکه خبرنگار ورزشی در توییتر مدعی شده او همکار مهرعلی در ایران خودرو بوده، چندان بی ربط نیست چرا که در سوابق ارائه شده از موسوی در روزهایی که تلاش می کرد جمعیت هلال احمر را به دست بگیرد، نام عضو هیات مدیره شرکت خدمات بیمه ای ایران خودرو هم آمده است.

به نظر می رسد این بار هم پای حمیدرضا مهرعلی وسط باشد. عده ای که دوست دارند منتقدان شهاب عزیزی خادم از روابط او با برخی چهره های صاحب نفوذ بترسند، وانمود می کنند حضور این افراد می تواند هشداری برای منتقدان باشد که ماجرای VAR مشکوک، خوبان عالم و سایر فعالیت های شائبه برانگیز فدراسیون فوتبال را پیگیری نکنند اما وقتی پای مهرعلی وسط بیاید، سرنخ ها خیلی زود به امیر اسکندری می رسد! معاون پرویز کاظمی در تیم ملی چه نقشی دارد؟

کسی نیست که از روابط نایب رییس فدراسیون فوتبال و امیر اسکندری که با کنایه هایی نظیر نفس حق، خوبان عالم و … شناخته می شود بی خبر باشد. فدراسیون فوتبال هنوز توضیح نداده اگر واقعا ابوالقاسم موسوی در این سفر همراه تیم ملی بوده، این شخص چه نقشی در کاروان فوتبال ایران دارد؟ آیا او با همین نقش فعلی در سفر فوتسال به لیتوانی هم حضور داشت؟

این روزها حضور افراد ناشناس کنار تیم ملی چیز تازه ای نیست، شاید این هم ادامه همان پروژه تجاری سازی فدراسیون فوتبال باشد که شهاب عزیزی خادم ادعایش را در برنامه فوتبال برتر مطرح کرد! البته تجاری سازی با برون سپاری تفاوت بسیار دارد و آن هایی که از علم اقتصاد سر در می آورند می گویند برون سپاری (مثل کاری که فدراسیون فوتبال با وارد کردن رابردومان به قرارداد خود با آل اشپورت و نماینده رسمی اش انجام داده) بیشتر به واسطه تراشی شبیه است تا تجاری سازی!

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مسئولان فدراسیون فدراسیون فوتبال شهاب عزیزی خادم حمیدرضا مهرعلی رییس فدراسیون ایران خودرو سفر تیم ملی وزارت رفاه ملی پوشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر شناسایی شدند

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، امروز دوشنبه سوم اردیبهشت نشست خبری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد. محمد چکشیان، معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه‌های هفته کار و کارگر گفت: یکی از این برنامه‌ها «جشنواره امتنان» و تقدیر از ۲۶ کارگر برگزیده با حضور رئیس جمهوری است؛ این مساله از حدود ۸ ماه قبل آغاز و در حال پیگیری است.

وی افزود: شکل‌گیری شورای سیاست گذاری هفته کار و کارگر در اسفند ماه گذشته، دیدار دو هزار کارگر با رهبر انقلاب اسلامی از دیگر برنامه‌هایی است که در این معاونت پیگیری شد. بازدید از کارخانجات، سخنرانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نماز جمعه این هفته، اهدا نشان اقتصاد مقاومتی به کارگاه‌های نمونه، تجلیل از زنان کار و تولید، نشست وزیر کار با تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان، مکاتبه با ائمه جمعه برای اشاره به منزلت کار و تقدیر از کارگران و.... از جمله دیگر برنامه‌های وزارت کار در هفته جاری است.

شعار هفته و پویش هفته کارگر

چکشیان در ادامه سخنان خود عنوان کرد: شعار هفته با تاسی از شعار سال «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» انتخاب شد. راه اندازی پویش هشتگ «پای کار ایرانیم» از دیگر برنامه‌های هفته جاری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه اندازی لیگ‌های سراسری ورزشی خبر داد و گفت: امسال لیگ‌های سراسری ورزشی کارگری کلید می‌خورد. نخستین لیگ مربوط به «تنیس روی میز» است و دومی «فوتسال» خواهد بود که در فاصله زمانی کوتاه پیگیری و عملیاتی می‌شوند.

وی درباره دلیل انتخاب این دو ورزش نیز توضیح داد: معمولاً این ورزش‌ها در کارخانجات بیشتر احتمال برگزاری دارند.

وی اظهار کرد: هدف اصلی، فراگیری لیگ‌های ورزشی به شکل ملی است، تیم‌هایی که بتوانند در رقابت‌های جدی شرکت داشته باشند.

وی افزود: رویکرد دیگر ورزشی در سال جاری، مجموع خدمات ویژه ورزشی معطوف به کارگران دهک اول تا پنجم است.

تحقق شعار سال و رفع موانع

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به چگونگی تحقق شعار سال و شعار هفته کارگر گفت: در راستای تحقق اهداف تعیین شده شعار سال قطعاً موانع کار باید کاهش پیدا کند به گونه‌ای که بیش از رشد، تولید همراه با جهش باشد.

وی تاکید کرد: در انتخاب شعار سال رهبری عنوان کردند شتاب کار در جایی اتفاق می‌افتد که مردم پای کار باشند از این رو تاکید شده جهش تولید باید با مشارکت مردم باشد.

چکشیان با بیان اینکه «فرهنگ کار» مهم‌ترین مؤلفه تولید است، ادامه داد: در ارتقا فرهنگ کار مولفه‌هایی مانند وجدان کاری مساله مهمی است که نهضت ملی فرهنگ کار از سال گذشته آغاز شده و قرارگاه جوانی جمعیت با ریاست وزیر کار نیز از دیگر امور فرهنگی است که برای جامعه کارگری پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: امسال ماده ۲۱ و ۲۴ قانون جوانی جمعیت عملیاتی شد و زنان خانه دار با ۳ فرزند تحت پوشش بیمه قرار گرفتند. همچنین بنا بر ماده ۲۴ طرح «یسنا» پیاده شد و سبد غذایی برای مادران باردار و مادران دارای فرزند زیر ۵ سال تخصیص یافت.

کشف استعدادهای پنهان

چکشیان در ادامه با اشاره به ۱۰ هزار ایستگاه خانه بهداشت و مراکز بهداشتی، گفت: ۳ هزار خانه بهداشت در ۲ سال اخیر شکل گرفته که یکی از فعالیت‌ها در این راستا ارائه آموزش‌های روان شناختی به جامعه هدف بوده است.

وی تصریح کرد: در بازدیدهای ۳ سال گذشته، ۱۲۰ هزار کارگر نخبه و نوآور کشف شد، افرادی که توانسته اند برخی مشکلات سال‌های یک واحد تولیدی را با نوآوری‌هایی که داشتند حل و فصل کنند. از این رو جشنواره امتنان راه اندازی شد تا از این تلاش‌ها تقدیر شود.

بهره‌وری و ارتباط آن با دستمزد

یکی از مسائل مهم در حوزه کار، بهره‌وری بوده که بر اساس برخی گزارش‌ها آمار بیکاری پنهان گویای عدم راندمان کاری بر اساس مدت زمان صرف شده و خروج کار واحدهای تولیدی است. بخشی از بهره‌وری به میزان رضایت افراد از شغل، سطح درآمد و شرایط کاری برمی‌گردد. معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این پرسش مهر که برای تحقق شعار هفته کارگر آیا زیرساخت‌های مورد نیاز فراهم شده است، گفت: بی شک مشارکت کارگر در تولید با میزان دستمزد رضایت وی رابطه مستقیم داشته و سطح درآمد در مشارکت افراد دخیل است. از این رو همزمان با دغدغه ترویج فرهنگ کار در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت کار، مساله صیانت از کارگران و دفاع از حقوق آنها نیز پیگیری می‌شود. کارهای زیادی شده اما کافی نیست و مسؤولان وزارت کار وضعیت موجود را مطلوب نمی‌دانند.

چکشیان اظهار کرد: اما تلاش‌های زیادی در چند سال اخیر انجام شده که در مقایسه با گذشته مثبت ارزیابی می‌شود. این اتفاق‌ها نمی‌تواند عقب ماندگی سال‌های گذشته را جبران کند و نیاز به تلاش بیشتر دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتلای ورزش کارگری با استفاده از ظرفیت‌های موجود
  • عکس| جدیدترین تصویر از سیدمحمد موسوی به همراه 3 فرزندش
  • «پائز» بامداد چهارشنبه در تهران/حضور موسوی و غفور در ابهام
  • ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر شناسایی شدند
  • نخستین گروه پزشکان ایرانی داوطلب به حج عمره اعزام شدند
  • آمادگی وزارت ورزش و جوانان برای واگذاری مدیریت ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال
  • آمادگی وزارت ورزش برای واگذاری مدیریت ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال
  • واگذاری مدیریت ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال
  • ابلاغ وزارت ورزش به فدراسیون درباره فیرپلی مالی
  • وزیر ورزش: به فدراسیون فوتبال اختیار داده‌ایم که آیین‌نامه فیرپلی مالی را بنویسد/وزارت ورزش آمادگی دارد مدیریت استادیوم آزادی را به فدراسیون بدهد