Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2023-11-30@17:40:34 GMT

طرح تجمیع یکپارچگی اراضی در لرستان اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۲۳۶۵

طرح تجمیع یکپارچگی اراضی در لرستان اجرا می‌شود

ایسنا/لرستان مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌برداری سازمان امور اراضی کشور گفت: طرح تجمیع یکپارچگی اراضی در لرستان اجرا می‌شود.

سید حسین توکلی اظهار کرد: یکی از اهداف و برنامه ما در استان لرستان در حوزه اجرای قانون جلوگیری از خرد شدن و مشکلات فنی و اقتصادی است.

وی تصریح کرد: بخشی از کشاورزی ما در سنوات گذشته بر اساس قوانینی که وجود داشته خرد شده و همین امر باعث کاهش بهره‌وری اراضی شده است و از اهداف این قانون؛ تجمیع یکپارچه این اراضی و صدور مجوز تجمیع به شکل قانونی است تا برای فروش، خرید و معاوضه بهره‌وران یا مالکان مشکلی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌برداری سازمان امور اراضی کشور به نقش رسانه و ترویج پرداخت و خاطرنشان کرد: عملیاتی کردن این پروژه برای تشویق و ترغیب کشاورزان نیاز به اطلاع‌رسانی، آموزش و ترویج دارد که ما نیز سعی داریم از تمام ظرفیت‌های انسانی، فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرایی شدن این طرح مهم برای کشاورزی علمی‌تر و اقتصادی‌تر استفاده کنیم.

توکلی به میزان اراضی پراکنده و غیر یکپارچگی در استان پرداخت و اضافه کرد: در حال حاضر سطوح زیادی از اراضی استان به‌صورت پراکنده است که ما می‌توانیم آن‌ها را طبق آیین‌نامه و قوانین در این راستا برای کشت محصولات کشاورزی با راندمان تولید بالا و اقتصادی‌تر انجام دهیم.

وی بیان کرد: با توجه به این‌که این طرح تقاضامحور است بنابراین تمام بهره‌برداران برای افزایش تولید و افزایش بهبود عملکرد و صرفه‌جویی در مصرف منابع آب در این زمینه می‌تواند مشارکت کنند و ما نیز زمینه‌های کاری از قبیل ردیف اعتباری و فنی برای این طرح لحاظ می‌کنیم تا آن را به اتمام برسانیم.

مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌برداری سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: از زمان اجرایی شدن این طرح در سطح کشور شاهد استقبال خوبی از جانب مالکان بودیم و در اجرای این طرح از متقاضیان و مالکان می‌خواهیم در قالب تشکل‌ها اقدام کنند چون اعتبارات و حمایت‌ها در چارچوب و ساختار تشکل‌ها از قبیل کاداستر، کانال‌های آبی و سیستم نوین آبیاری صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی لرستان اراضي كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دولت به تجمیع اطلاعات اقتصادی مردم پرداخته است؟

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تجمیع اطلاعات اقتصادی خانوار‌های ایرانی در پایگاه رفاه ایرانیان از اعمال داده‌های جدید که منجر به عدالت بهتر در اجرای طرح‌ها و توزیع یارانه‌ها می‌شود خبر داد و گفت که در آینده این مهم با اجرای صدک‌بندی عملیاتی می‌شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا عسگریان در برنامه صف اوّل شبکه خبر سیما با اشاره به تجمیع اطلاعات اقتصادی خانوار‌های ایرانی در پایگاه رفاه ایرانیان، گفت: تجمیع اطلاعات در پایگاه رفاه ایرانیان با همراهی دستگاه‌های مرتبط صورت می‌گیرد.

عسگریان با بیان اینکه همه شاخص‌ها باید بررسی شود تا حمایت‌ها عادلانه باشد، افزود: این بانک اطلاعاتی ظرفیتی برای اجرای طرح‌های عدالت‌بخش کشور است.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کالابرگ الکترونیکی بر بستر پایگاه رفاه ایرانیان در کشور در حال اجراست و در آینده طرح‌های گسترده‌تری نیز اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی شبکه ملّی اعتبار، اظهار کرد: اعمال داده‌های جدید منجر به عدالت بهتر در اجرای طرح‌ها می‌شود و در آینده این مهم با اجرای صدک‌بندی عملیاتی می‌شود.

عسگریان با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۱۹۵ هزار فروشگاه به طرح کالابرگ الکترونیکی پیوسته‌اند، افزود: ارتباط بین خریدار، بانک و فروشگاه در بستر شبکه ملّی اعتبار شکل گرفته است و تاکنون بیش از ۲۷ میلیون نفر از این طرح استقبال کرده‌اند.

معاون وزیر رفاه به ارتباط گسترده بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: با بهره‌مندی از شبکه خانه‌های بهداشت کل کشور طرح پشتیبانی از خانواده‌های دارای فرزند زیر پنج سالِ نیازمند حمایت غذایی محقق شد.

وی تأکید کرد: سند امنیت غذایی وزارت بهداشت مبنای این طرح است و در آن به ازای هر کودک در دهک اوّل تا پنجم، یک میلیون تومان و کودکان دهک ششم و هفتم، ۶۰۰ هزار تومان به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود.

عسگریان با بیان اینکه بزرگترین راهبرد دولت امنیت غذایی است، افزود: ۱۲۵ هزار کودک در طرح پشتیبانی از خانواده‌های دارای فرزند زیر پنج سالِ نیازمند حمایت غذایی، تحت پوشش هستند.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون در تشریح طرح ملی، گفت: این طرح در خصوص مادران باردار و شیرده با جامعه آماری ۲۵ هزار نفره مادران شروع شده و در آن ۴۰۰ هزار تومان برای خرید اقلام طرح کالابرگ الکترونیکی پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: همگرایی خوبی در کشور برای اجرای طرح‌های حمایتی شکل گرفته است و در آینده می‌توان با بهره‌مندی از پنجره واحد حمایتی برنامه‌های متنوعی را در کشور اجرایی کرد.

عسگریان گفت: پایگاه بهره‌مندی نیز ظرفیت دیگری همسو با پایگاه رفاه ایرانیان برای توزیع عادلانه منابع و امکانات در کشور است.

معاون وزیر کار در خصوص افزایش سن بازنشستگی نیز اظهارکرد: با افزایش نرخ امید به زندگی همانند سایر کشور‌های دنیا افزایش سن بازنشستگی نیز در راستای کمک به پایداری صندوق‌هاست.

وی با بیان اینکه تعادل‌بخشی در این طرح مدنظر بوده است، افزود: مهم‌ترین چالش صندوق‌ها اجرای طرح‌های بدون منابع مالی در گذشته بوده که بحران‌آفرین شده است.

عسگریان با تأکید بر اینکه در دوره‌های مختلف، سوءمدیریت نیز آسیب بزرگی بر صندوق‌ها وارد کرده است، گفت: دولت و مجلس در کنار هم تلاش می‌کنند با زمان‌سنجی درست، مسیر پایداری صندوق‌های بازنشستگی را فراهم کنند.

دیگر خبرها

  • چرا دولت به تجمیع اطلاعات اقتصادی مردم پرداخته است؟
  • وزارت کار: اطلاعات اقتصادی ایرانیان تجمیع می‌شود
  • ۳۲ هزار مترمربع از اراضی ملی قائمشهر به بیت المال برگشت
  • رشد۸۴درصدی خرید تضمینی گندم/ لرستان‬ در جایگاه هفتم کشور قرارگرفت
  • اجراي عمليات بذرپاشي و کپه کاري بيش از 1100 هکتار اراضي مرتعي نيشابور
  • قلع و قمع ۳ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستای قره بلاغ شهرستان هشترود
  • «طریق القدس» روایتی از وحدت و یکپارچگی نیروهای مسلح است
  • شناسایی ۹۰۹ تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان
  • شناسایی بیش از ۹۰۹مورد تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان
  • شناسایی ۹۰۹ فقره تغییر کاربری اراضی در لرستان