Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: مهمترین طرح جامع زنان در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان با رویکرد خانواده محور است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: مهمترین طرح جامع زنان در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان با رویکرد خانواده محور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش روابط‌عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به همراه جمعی از مشاوران، معاونین و مدیران کل معاونت، در نشست با فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که تاکید رئیس‌جمهور به بررسی آسیب‌های اجتماعی می‌باشد، گفت: این معاونت طرح جامعی برای بررسی مسائل زنان و آسیب‌های اجتماعی ارائه کرده که در دو بخش تدوین شده است.
خانم دکتر خزعلی توانمندسازی زنان را محور اول طرح جامع معاونت امور زنان و خانواده نام برد و اظهار داشت: در این محور مباحثی چون سلامت، بهداشت، ورزش، مسائل فرهنگی و سبک زندگی مطرح شده و از مهمترین آنها می‌توان به اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان اشاره کرد که به طور ویژه رویکرد خانواده‌محور را دنبال می‌کند.
خانم دکتر خزعلی مقابله با آسیب‌ها را محور دوم طرح ذکر شده نام برد و بیان داشت: مبحث اصلی مورد بررسی در این محور، طلاق و آسیب‌های آن است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه‌ی طرح جامع زنان گفت: برای توسعه و اجرایی شدن طرح جامع، کارگروه‌هایی در معاونت تشکیل دادیم و در این خصوص نظرات کارشناسان جمع‌آوری شده که پس از تدوین اعلام خواهد شد.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص نحوه اجرایی شدن طرح جامع اظهار کرد: برای عملیاتی کردن و اجرایی شدن هر دو قسمت؛ از ظرفیت مشاورین و مدیران کل امور بانوان دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌های سراسر کشور استفاده خواهد شد، اما متاسفانه ساختار فعلی معاونت امور زنان و خانواده پاسخگوی این طرح نخواهد بود.
در ادامه نشست مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم برخی از نمایندگان زن مجلس نیز مباحثی را مطرح کردند.
قاسم پور نماینده تهران ضمن ابراز خرسندی از حسن همکاری میان مجلس و دولت سیزدهم ، برای رفع مشکلات حوزه زنان و خانواده ابراز امیدواری کرد.
الهام آزاد نماینده نائین، خور و بیابانک نیز هم‌افزایی بین دولت و مجلس را گام مؤثری در پیشبرد اهداف انقلاب دانست و بیان داشت: این نگاه انقلابی بین فراکسیون زنان مجلس یازدهم و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری می‌تواند گام های مثبتی را در برای اعتلای ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران داشته باشد.
آزاد با اشاره به نگاه امامین انقلاب به جایگاه رفیع زن و حضور ایشان در عرصه‌های مختلف ادامه داد: فرصت‌های بسیاری که امروز زنان کشور ما برای حضور در منظرهای مختلف و ابعاد گوناگون زندگی دارند، ارمغان نگاه والای انقلاب به زنان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اشتغال زایی و کارآفرینی بانوان رویکرد خانواده محور طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۲۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون متبوعش، اظهار کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شهریور ماه سال 1399 در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد و نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه 11 آبان ماه همان سال با آن موافقت کردند.

وی یادآور شد: این طرح قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، مرحله به مرحله در کمیسیون امور داخلی کشور بررسی شد و سپس به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، شورای نگهبان نیز این طرح مجلس را تایید کرد اما در مجمع تشخیص مصلحت مباحثی پیرامون این طرح مطرح شد که نهایتا کنار گذاشته شد.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها قرار ندارد اما اگر فرصت باقی بود و در دستور کار کمیسیون قرار گرفت مجلس تلاش خواهد کرد تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را نیز مانند قانون انتخابات مجلس و شوراها به سرانجام برساند.

محمدصالحی بیان کرد: به دلیل فشردگی کار کمیسیون در سال گذشته و قرار گرفتن اولویت‌هایی از جمله طرح شفافیت و ساماندهی تجمعات، لایحه برنامه هفتم و پس از آن بودجه سنواتی ،  امکان رسیدگی به این طرح در کمیسیون وجود نداشت و رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از دستورکار کمیسیون شوراها خارج شد.

وی بیان کرد: امکان دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال جدید و تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم در دستورکار کمیسیون شوراها قرار گیرد تا این طرح نیز تعیین تکلیف شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه با تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری تغییراتی در شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایجاد می‌شود،  گفت: بر اساس طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار است مواردی از جمله بحث تایید صلاحیت‌ها، موضوع شرایط کاندیداها از مدرک تحصیلی تا موضوع رجل سیاسی و همچنین ایجاد شرایطی برای ثبت‌نام نامزدها اصلاح شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • خزعلی: بیمه زنان خانه‌دار برای نخستین بار در دولت سیزدهم عملیاتی شد
  • پیگیری انعطاف شغلی بانوان و مادران شاغل مدنظر دولت سیزدهم است
  • اجرایی شدن طرح همساز برای نوهمسران
  • بیمه زنان خانه‌دار برای نخستین بار در دولت سیزدهم عملیاتی شد
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در سه محور اشتغال، مسکن و فرهنگی
  • حمایت از بازارچه‌های صنایع دستی تولید بانوان
  • پرداخت بیش از یک هزار فقره تسهیلات اشتغال در ایلام
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟