Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشنواره آوای زندگی به همت بنیاد ملی خانواده در سطح ملی و استانی و با رویکرد حمایت و تحکیم خانواده و ترویج سبک زندگی آغاز به کار کرد. این جشنواره مختص علما، امامان جماعت و کارگزاران مساجد و بقاع متبرکه است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ جشنواره آوای زندگی از روز 17 آبان ماه در شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حضور مجموعه‌های مردمی در سطح ملی و استانی و با رویکرد حمایت و تحکیم خانواده آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اهمیت و جایگاه خانواده در تعادل جامعه و لزوم فراهم آوردن بستر لازم برای تحقق اهداف فرهنگی در راستای سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ضرورت تلاش همه‌جانبه برای تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده و رساندن وضع موجود به نقطه مطلوب به‌عنوان وظیفه‌ای دینی و اجتماعی اجتناب‌ناپذیر شده و مکرر مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است.

هدف از برگزاری جشنواره آوای زندگی چیست؟

‌رضا رؤیت،‌ مدیر عامل بنیاد ملی خانواده،‌ در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم در خصوص هدف از برگزاری جشنواره «آوای زندگی» تصریح کرده است: کارگروه ترویج ازدواج و کاهش طلاق و بنیاد ملی خانواده با مشارکت دستگاه‌های متولی برای فراهم کردن بستر لازم در هم‌افزایی یافته‌های علمی و تجارب سازمانی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به ‌ویژه سازمان‌های مردم‌‌نهاد و گروه‌های مردمی، قصد دارد ضمن شناسایی و ساماندهی داشته‌ها و یافته‌های موجود در کشور، زمینه‌های یکپارچگی و فراگیری اقدامات علمی و اجرایی در حوزه خانواده را در نزدیکترین نقطه تماس با مردم فراهم کند.

این رویکرد موجب شده تا نگاه‌های امیدوارانه‌ای به ‌سوی مسجد به ‌عنوان یکی از برجسته‌ترین پایگاه‌های محلی و مردمی با پیشینه موفق در فعالیت‌های اجتماعی و خیرخواهانه جلب شود.

چراکه بی‌شک فعالیت فرهنگی در عرصه خانواده زمانی می‌تواند به‌ طور هدفمند و رو به رشد استمرار پیدا کند که بر بستر مجموعه‌های مردمی و خیرخواه با استقلال مالی و خودکفا بدون وابستگی به نهادها و سازمان‌های دولتی سامان یافته و حیات خود را با یاری گرفتن از مردمی که دغدغه‌های دینی و انسانی آنان نسبت به آینده جامعه و فرزندانشان است، پایدار کند.

 

زنگ خطر بحران خانواده به صدا درآمد/ پیروی از سبک زندگی غربی، عامل اصلی ضعیف شدن بنیان خانواده در ایرانپیوند سه‌گانه «مسجد، خانواده و مدرسه» از راهبردهای نقشه کلان فرهنگ کشور استروایت پیامبر اکرم (ص) از "زنانی که کارمند خدا روی زمین‌اند" + فیلم

 

با چنین رویکردی بنیاد ملی خانواده با رویکرد حمایت و تحکیم خانواده جشنواره «آوای زندگی» را اجرا کرده تا مجموعه مساجد و بقاع متبرکه را در قالب این جشنواره دور هم جمع و آنهایی که در حوزه خانواده فعال و توانمند هستند، را معرفی کند.

چه کسانی می‌توانند در جشنواره شرکت کنند؟

به گفته مدیر عامل بنیاد ملی خانواده،‌ جشنواره آوای زندگی مختص علما، امامان جماعت و کارگزاران مساجد و بقاع متبرکه بوده و هر محصولی که برای تشکیل ازدواج اعم از تهیه جهیزیه، تحکیم و حمایت از خانواده تولید کرده باشند می‌تواند در جشنواره شرکت داده شود.

همچنین جشنواره آوای زندگی در سه دسته بقاع متبرکه، مساجد روستایی و شهری برگزار می‌شود و در هشت محور ذیل محور کلی خانواده که مسائلی از قبیل تشکیل، تحکیم و فرزندآوری را پوششش می‌دهد ارزیابی و داوری خواهد شد و به برترین‌های کارگزارن مساجد جوایزی اهدا می‌شود.

محور ارزیابی شرکت‌کنندگان چیست؟

محورهای ارزیابی بر اساس اطلاعات دریافتی شامل دانش و فعالیت‌های امام جماعت در حوزه خانواده، طراحی و اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی خانواده محور در مسجد یا بقعه متبرکه، فعالیت در فضای مجازی و الکترونیکی، ترویج و تسهیل ازدواج آسان شامل تهیه سالن عقد و عروسی، آرایشگاه، جهیزیه ارزان تقسیطی رایگان، وام قرض الحسنه ازدواج و...، احیای سنت واسطه‌گری برای ترویج ازدواج و حکمیت برای سازش و کاهش طلاق، توانمندسازی و سازمان‌دهی فعالان، تولید محتوا و محصول در حوزه خانواده، فعالیت‌ها و تعاملات رسانه‌ای مسجد یا بقعه در حوزه خانواده، فعال‌سازی خیرین و افراد فعال در حوزه خانواده توسط مسجد یا بقعه خواهد بود.

همچنین ایده‌های و تجربیات کارگزاران مسجد و بقعه در حوزه خانواده نیز مورد بررسی و ارزابی قرار خواهد گرفت و به عنوان یکی از محورهای اساسی در تعیین سطح شرکت‌کنندگان منظور خواهد شد.

هدف از جشنوار آوای زندگی چیست؟

بنیاد ملی خانواده از مسیر برگزاری جشنواره «آوای زندگی» درصدد است توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مساجد و بقاع متبرکه در حوزه خانواده را در یک فرایند مستمر مورد ارزیابی و شناخت قرار دهد.

همچنین حل مسائل خانواده در سطح تشکیل، تحکیم و تعالی با تکیه بر روش‌های بومی و فرایندهای تخصصی، توسعه فعالیت‌های انگیزه‌بخش، اقناعی و گفتمان‌محور برای مردم و فعالان حوزه خانواده، توانمندسازی، تولید حساسیت و فعال‌سازی جریان اجتماعی میان کارگزاران مسجد در حوزه خانواده و نیز انگیزه‌بخشی و هدایت ائمه جماعات برای فعال‌سازی مساجد و بقاع متبرکه در حوزه خانواده از دیگر اهداف مورد پیگیری در جشنواره است.

از سوی دیگر دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره قصد دارند مساجد را به عنوان یک شبکه مویرگی مستقل و مردمی امن و پایدار در حوزه خانواده فعال کرده و مشارکت‌های اجتماعی برای ترویج ازدواج، تحکیم خانواده و فرزندآوری را در سطح محله‌ها جلب کنند.

چگونه در جشنواره ثبت‌نام کنیم؟

علاقه‌مندان به حضور در جشنواره «آوای زندگی» می‌توانند با ورود به سایت جشنواره به آدرس www.avayezendegii.ir  و معرفی خود و برنامه‌ها در این رویداد شرکت کنند. همچنین در طول مدت برگزاری به بقاعی که وارد جشنواره‌ها می‌شوند بسته‌های توانمندسازی اعم از محتوا و محصولاتی در جهت توانمند‌سازی کارگزاران داده خوهد شد.

اختتامیه جشنواره نیز در اسفندماه سال جاری و در بخش بقاع متبرکه، مساجد روستایی و عشایر و شهری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسجد خانواده سبک زندگی ایرانی اسلامی مسجد خانواده سبک زندگی ایرانی اسلامی مساجد و بقاع متبرکه جشنواره آوای زندگی بنیاد ملی خانواده برگزاری جشنواره حوزه خانواده تحکیم خانواده فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، احسان آهنگرافزود: این  بسته های گوشت قربانی مشارکتی ماه شوال به همت موسسه و کانون فرهنگی هنری حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها قم وبا همکاری برنامه تلویزیونی سمت خدا شبکه ۳ سیما توسط ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مازندران جهت کمک به نیازمندان آبرومند و مسجدی فراهم شد.

وی تصریح کرد نیازمندان از قبل به همت مدیران مسئول کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مازندران شناسایی شده اند وبسته ها در جامعه هدفی. اعضای کمیته امداد امام. بهزیستی و زنان بی سر پرست یا بد سرپرست یا قشر آسیب پذیر جامعه تفسیم می‌گردد

آهنگر بیان کرد: از زمانیکه کرونا آغاز شده در این طرح خیرین محترم در اول هرماه قمری بسته های گوشت را آماده کرده  ودر اختیار نیازمندان آبرومندقرار می‌گیرد وهربسته آن ۱.۵ کیلوگرم استکه جمعا ۱ تن میباشد و ارزش تقریبی آن حدود ۷۵۰تا ۸۰۰ میلیون تومان می‌باِشد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • همایش سراسری روحانیون، معین و معینه‌های کاروان‌های حج
  • صدور ویزای زائران حج تمتع در حال پیگیری است
  • سرپرست حجاج ایرانی: ۹۰۰ هزار نفر در نوبت تشرف به حج
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • اهدای ۴۷۲۷ قلم لوازم ضروری زندگی به نیازمندان خراسان‌ جنوبی
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
  • تحکیم بنیان خانواده با سبک زندگی اسلامی