Web Analytics Made Easy - Statcounter

طولانی‌ترین ماه‌گرفتگی جزئی قرن با مدت زمان بیش از ۳ ساعت و ۲۸ دقیقه در روزهای ۱۸ و ۱۹ نوامبر (۲۷ و ۲۸ آبان) به وقوع می‌پیوندد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام کارشناسان نجوم، یک ماه‌گرفتگی جزئی در تاریخ 18 تا 19 نوامبر وجود دارد که مدت زمان آن قابل توجه است. آمار ناسا در مورد روند ماه‌گرفتگی‌ها از سال 2001 تا 2100 نشان می‌دهد که ماه‌گرفتگی جزئی این ماه، طولانی‌ترین ماه‌گرفتگی قرن با مدت زمان بیش از 3 ساعت و 28 دقیقه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از این، طولانی‌ترین ماه‌ گرفتگی قرن مربوط به سال 2018 بود که نزدیک به یک ساعت و 43 دقیقه به طول انجامید. "رصدخانه هولکامپ" در ایالت "ایندیانا" می‌گوید: این طولانی‌ترین ماه‌گرفتگی جزئی در 580 سال اخیر خواهد بود. در هنگام ماه‌گرفتگی، ماه تاریک می‌شود و گاهی اوقات رنگ مایل به قرمزی به خود می‌گیرد. در ماه‌گرفتگی جزئی، سایه زمین به طور کامل ماه را نمی‌پوشاند.

ناسا می‌گوید: ماه‌گرفتگی‌های جزئی ممکن است به اندازه ماه‌گرفتگی‌های کامل، تماشایی نباشد که در آن ماه کاملاً زیر سایه زمین قرار دارد اما ماه‌گرفتگی‌های جزئی بیشتر اتفاق می‌افتند. این ماه گرفتگی در غروب 18 نوامبر و تا 19 نوامبر در منطقه وسیعی از کره زمین قابل مشاهده خواهد بود.

زمان دقیق مشاهده ماه‌گرفتگی‌ها به مکان شما بستگی دارد اما این ماه‌گرفتگی در بیشتر مناطق قاره آمریکا قابل مشاهده خواهد بود. استرالیا، بخش‌هایی از اروپا و آسیا و ایالات متحده آمریکا موقعیت بسیار خوبی برای مشاهده آن خواهند بود.

در ماه‌گرفتگی جزئی فقط قسمتی از ماه از میان مخروط سایه می‌گذرد. به این ترتیب بریدگی تاریکی در ماه تمام، در بخش شمالی آن یا در بخش جنوبی، پدیدار می‌شود. البته ماه‌گرفتگی‌های جزئی هم بعد و هم پیش از ماه‌گرفتگی کلی نیز واقع می‌شوند. در حدود نیم ساعت طول می‌کشد تا ماه کاملاً وارد سایه شود و مدت مشابهی نیز لازم است تا کاملاً از سایه بدر آید.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی ماه گرفتگی قرن ناسا طولانی ترین ماه گرفتگی ماه گرفتگی جزئی ماه گرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۸۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • ویدیو/ چگونه عمر طولانی‌تری داشته باشیم؟
  • کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • ایستادگی ملت ایران در مقابل ابرقدرت‌های پوشالی در سایه درک قرآن
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • چه کشورهایی در گذشته جزئی از خاک ایران بوده‌اند؟
  • جک تی9 جدید؛ همان طراحی آشنا با تفاوت های جزئی (+تصاویر)
  • سایه باران کماکان بر سر تهران
  • علی‌اف: دستیابی به توافق صلح با ارمنستان تا نوامبر ممکن است
  • همسایه سایه‌ات به سرم مستدام باد...