Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@00:17:23 GMT

طرح‌های ارتقا سلامت در استان مرکزی اثربخش نبوده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۹۵۲۱

طرح‌های ارتقا سلامت در استان مرکزی اثربخش نبوده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی ظهر چهارشنبه در کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با ابراز نگرانی از وضعیت سلامت در استان مرکزی اظهار کرد: در بحث سلامت با مفهوم اقتصاد سلامت روبرو هستیم، همانطور که نمی‌توان برای همه انسان‌ها برای یک بیماری یک نسخه واحد پیچید، یکی از رویکردها این است که در حوزه سلامت برنامه‌ها به روز و با توجه به واقعیت‌های جامعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تصمیمات جز به اقدامات بزرگ کمک می‌کند، چه ایرادی دارد که دانشگاه برنامه‌ای برای ارزیابی سلامت کارمندان دولت با توجه به ظرفیت‌های موجود تعریف کند نگاه‌های جدید به موضوعات، اثربخش خواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه نگران و دغدغه مند سلامت مردم هستیم، عنوان کرد: تا چه زمانی می‌توانیم بیمارستان بسازیم؟ با توجه به افزایش شمار بیماران و تنوع بیماری‌ها باید سواد و آگاهی مردم در حوزه سلامت را افزایش داد.

اکرمی ادامه داد: باید انرژی و تمرکز را روی پیشگیری و بهداشت صرف کرد تا مردم بیمار نشوند و شاید اجرای الگوی «همت» در استان به بیمار نشدن یا کمتر بیمار نشدن مردم کمک کند.

وی بیان کرد: زمانی که با سوءتغذیه یا چاقی در جامعه روبرو هستیم در واقع با افراط و تفریط مواجه هستیم، شاید شوراها کمک کننده باشد اما دولتی کردن همه امور نتیجه بخش نخواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه برای اینکه بتوانیم در زمینه تغییر سبک زندگی که به منجر به ارتقای سلامت مردم باشد نیازمند گروه‌های غیر دولتی هستیم، اظهار کرد: دولت در این راستا فقط باید سیاست گذار و هشدار دهنده باشد. باید از فضای مجازی برای ارتقای سلامت مردم استفاده کرد.

اکرمی گفت: برای اجرای این طرح در گام نخست باید تمامی پدیده‌ها بررسی شود، باید عوامل تهدیدکننده سلامت مردم استان مرکزی از مجرای علمی بررسی و تأثیر و وزن هر عامل نیز مشخص شود مسلماً این امر نیازی به تشکیل ستاد و بکارگیری دستگاه‌های اجرایی ندارد و دانشگاه علوم پزشکی می‌تواند در این راستا مطالعه علمی داشته باشد.

وی عنوان کرد: همه می‌دانیم که مصرف فست فودها برای سلامت مضر است، اما رشد فزاینده فست فودها در یکی از خیابان‌های اراک نشان از اثربخش نبودن اقدامات حوزه سلامت دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: دانشگاه بر اساس یک پیمایش علمی باید عواملی که سلامت را به خطر می‌اندازد بررسی کند و با تعیین وزن هر عامل، راهکار مقابله با عوامل را ارائه کند و با آموزش‌های اثربخش جامعه را آگاه کند.

کد خبر 5348553

منبع: مهر

کلیدواژه: بهروز اکرمی اراک نظام سلامت فست فود ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران کرمانشاه بارش باران شیوع کرونا عکس استانها ایلام اردبیل سنندج صفحه اول روزنامه های استان ها استان مرکزی سلامت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواختن زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ همزمان با آغاز هفته سلامت و در اولین روز از هفته سلامت، زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی اراک به صدا درآمد.

از یکم تا هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳ به عنوان هفته ملی سلامت نامگذاری شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در مراسم نواختن زنگ سلامت در دبستان حاج کاظمی گفت: حدود ۶۲ هزار دانش آموز با عنوان همیاران سلامت آموزش دیدند که یک چهارم دانش آموزان استان مرکزی می‌شود.

مولوی افزود: اگر دانش آموزی سلامت جسمی داشته باشد، میتواند هم آموزش خوب ببیند و هم پرورش خوبی داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم با بیان اهمیت سلامت در جامعه گفت: هرکشوری برای پیشرفت نیاز به نیروی جوان سالم دارد بنابراین باید از خانواده‌ها و آموزش و پرورش اقدام کرد، زیرا خانواده رکن مهمی است.

امانی افزود: برنامه‌های مختلفی در مدارس باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه‌های مختلف از جمله آموزش بهداشت جسمی، دهان و دندان و سایر موارد برگزار می‌شود که به عنوان سفیران و همیاران سلامت همکاری می‌کنند.

روغنی، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان مرکزی هم با اشاره به شعار هفته سلامت با عنوان سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت گفت: دانش آموزان سفیران سلامت هستند که همراه با مراقبان سلامت آموزش‌های لازم در زمینه بهداشت فردی و اجتماعی، تحرک بدنی و سایر موارد را می‌بینند و به خانواده منتقل می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش محله های ارتقا دهنده سلامت
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • رئیس سازمان بسیج: نگاه به ایران بعد از عملیات وعده صادق ارتقا پیدا کرد
  • پوشش‌دهی موج FM در استان کرمان ارتقا یافت
  • رئیسی: ایران و پاکستان روابط اقتصادی- تجاری خود را ارتقا بخشند/ مرز دو کشور یک فرصت است
  • رئیس جمهور: ایران و پاکستان سطح روابط اقتصادی تجاری را ارتقا بخشند / مواضع دو کشور در مبارزه با تروریسم یکسان است + فیلم
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم
  • رئیس جمهور: ایران و پاکستان سطح روابط اقتصادی تجاری خود را ارتقا بخشند / مواضع دو کشور در مبارزه با تروریسم یکسان است + فیلم
  • فرمانداری نائین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت
  • نواختن زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی