Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@10:59:21 GMT

اقتصاد کشور باید از مذاکرات جدا شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۴۰۰۷

اقتصاد کشور باید از مذاکرات جدا شود

به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز حجت‌الاسلام محمد یعقوبی امام‌ جمعه نطنز ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه نطنز اظهار کرد: تنها سلاح آمریکا در این سال‌ها، تحریم اقتصادی بوده است و الآن هم آمریکا به دنبال تحریم‌های جدید است و می‌خواهد در این مذاکرات هیچ امتیازی ندهد و مانند قبل امتیاز بگیرد؛ اگر در مذاکره آمریکا بخواهد از ایران امتیاز بگیرد ما اهل آن مذاکره نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه نباید مشکلات اقتصادی به مذاکره گره بخورد، گفت: نخستین کاری که دولت باید انجام دهد این است که اقتصاد و معیشت مردم را از مذاکره جدا کند، ساختارهای داخلی محکم شود تا دشمن نتواند آن را به مذاکره گره بزند، نکته بعدی هم این است که نگاه ما نباید فقط به غرب باشد، بلکه تقویت ارتباط با کشورهای همسایه و شرق آسیا نیز در اولویت قرار بگیرد.

یعقوبی اذعان کرد: ساختارهای اقتصادی کشور باید ارتقا پیدا کند، باید اقدامات زیرساختی انجام گیرد و التهابات اقتصادی از بین برود، دولت باید بازار را به ثبات نسبی برساند که این‌ها باعث پیشرفت کشور خواهد شد.

امام‌ جمعه نطنز با تبریک هفته کتاب، افزود: نهضت ملی مطالعه مفید باید در دستور کار قرار بگیرد و نقش والا و حساس مطالعه در تکامل فردی و اجتماعی که در نهایت به پرورش ابعاد کمال‌آفرین و آسمانی روح بشر نیل می‌کند بسیار اهمیت دارد و همه به‌ ویژه دستگاه‌های فرهنگی وظیفه‌ دارند مقدمات این نهضت را در کشور فراهم کنند.

وی با گرامیداشت سالروز ۲۵ آبان روز حماسه و ایثار مردم اصفهان مطرح کرد: این حماسه نشان از اوج ایمان، اخلاص و فداکاری و بصیرت مردم اصفهان دارد که در یک روز ۳۷۰ شهید در اصفهان به روی دست مردم تشیع و همان روز جمع زیادی از همین مردم عزیز برای دفاع از کشور به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شدند.

انتهای پیام/۶۳۰۲۵/ح/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه نطنز مذاکرات معیشت مردم حماسه 25 آبان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب سکه‌های طلا خیانت به کشور است

محسن اراکی امروز در همایش «اقتصاد اسلامی در مواجهه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران» که در سالن همایش‌های دانشگاه قم برگزار شد، با اشاره به اینکه اقتصاد جامعه به واسطه چرخه اقتصادی شکل می‌گیرد، مطرح کرد: چرخه اقتصادی از پنج حلقه تشکیل شده است که ازجمله آن‌ها می‌توان به تولید اولیه، تولید ثانویه، عرضه و ... اشاره کرد.

به گزارش ایلنا، عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه یکی از کارکرد‌های پول تسهیل معامله است، عنوان کرد: در نظام اقتصادی باور داریم که باید طلا و نقره واسطه معامله باشند.

وی با اشاره به اینکه در مباحث فقهی آمده است که استفاده از واسطه معامله موجب ثبات بازار می‌شود، خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر این است که پول اعتباری نمی‌تواند واسطه معامله باشد مگر در شرایط استثناء که حاکمیت دخالت داشته باشد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه در فقه اسلامی مبنای معامله باید دارای ارزش حقیقی باشد، تصریح کرد: همچنین واسطه معامله نیز باید ارزش حقیقی باشد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور اضافه کرد: پول فعلی ارزش حقیقی ندارد چراکه یک تکه کاغذ در هر کشور قدرت ارزش متفاوتی دارد و این بزرگ‌ترین دزدی است که در آمریکا رقم می‌خورد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه در شرایط فعلی ارزش پول اقتصادی نیست بلکه سیاسی است، یادآور شد: اینکه قدرت سیاسی یک کشور ارزش پول آن کشور را مشخص کند مورد پذیرش فقه اسلامی نیست.

وی با بیان اینکه با حقیقی کردن پول می‌توان مشکل اقتصادی کشور را حل کرد، ابراز کرد: خیانتی که به سرمایه‌های این مملکت می‌شود ضرب سکه‌های طلا است چراکه سکه‌های طلا در خانه‌ها انبار شده و هیچ مشکلی از جامعه را رفع نمی‌کند.

آیت الله اراکی بیان کرد: در بازار اقتصادی اسلامی خلق پول ممنوع است چراکه پول تنها واسطه معامله است و خود پول نمی‌تواند پول تولید کند.

وی با بیان اینکه در اقتصاد اسلامی پول باید زمینه کار شود، اظهار کرد: بانک‌ها در نظام سرمایه‌داری خود را تاجر پول می‌دانند و همه توان جامعه را جمع کرده و در منفعت خود مصرف می‌کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه افزایش تولید می‌تواند گرانی را کاهش دهد، ولی در تورم تاثیری ندارد، مطرح کرد: تورم نتیجه حتمی و قطعی پول اعتباری است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه پول‌طلا و نقره دارای ارزش حقیقی است، عنوان کرد: پولی که دارای ارزش حقیقی باشد، قدرت خرید را افزایش می‌دهد، ولی پول بدون ارزش حقیقی توان رقابت با ارزش کالا را ندارد.

آیت الله اراکی ادامه داد: تورمی که امروز در جامعه شاهد هستیم ناشی از افزایش تقاضا و عدم عرضه نیست بلکه ناشی از اعتباری بودن پول و عدم ارزش حقیقی پول است.

وی اضافه کرد: اعتقاد ما بر این است که پول‌طلا و نقره امکان حل مشکلات را دارد و به اقتصاد دانان پیشنهاد داریم که راجع به این موضوع بحث و بررسی دقیق و فنی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • چرا آثار رشد اقتصادی در زندگی مردم ملموس نیست؟
  • ضرب سکه‌های طلا خیانت به کشور است
  • مذاکره باشگاه تراکتور با بردیف برای هدایت دوباره تیم تبریزی
  • تضمین رشد اقتصاد در سایه سرمایه‌گذاری شرکت‌های جوان دانش‌ محور
  • توجه به تعاونی‌ها و مبارزه با انحصارگرایی در مازندران؛ راهکار اجرایی شدن شعار سال
  • توجه به تعاونی ها و تولید آزاد راهکار تحقق شعار سال است
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند