Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت : طی چهار ماه آینده با همکاری دستگاه های اجرایی استان خوزستان و استان معین کار بازسازی و نوسازی منازل خسارت دیده از زلزله اندیکا به پایان می رسد.

اکبر نیکزاد روز جمعه در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده روستایی در شهرستان اندیکا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به همت همه مسئولان کشور برای بازسازی هرچه سریعتر منازل آسیب دیده از زلزله اظهار داشت: نشست های متعددی در خصوص بهسازی و بازسازی منازل زلزله زده اندیکا برگزار شده و مقرر گردید با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان های خوزستان و لرستان به عنوان استان معین مصوبات این نشست ها پیگیری و هرچه سریعتر اجرایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود یک هزار خانه تخریبی و ۲ هزار واحد مسکونی تعمیری در این منطقه وجود دارد که بازسازی تمام این منازل پیش بینی شده است اظهار داشت برای تامین مصالح ساختمانی مورد نیاز منطقه زلزله زده اندیکا مشکل و کمبودی وجود ندارد و با همکاری مردم و تلاش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین پیگیری مسئولان استانی و کشوری تمام واحدهای مسکونی آسیب دیده تکمیل خواهند شد.

نیکزاد با اشاره به بازسازی راه های روستایی مناطق زلزله زده ، ادامه داد: بازسازی  راه روستایی " روستای سرشط " تامین اعتبار شده و به زودی کار بهسازی این مسیر شروع می شود.

وی همچنین در خصوص تسهیلات اختصاص یافته به زلزله زدگان اندیکا گفت : تسهیلات مصوب شده از سوی دولت به بانک مرکزی ابلاغ شده و ظرف چند روز آینده از طریق بانک مرکزی به بانک‌های عامل استان خوزستان ابلاغ خواهد شد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد : زمان برای بازسازی این منطقه بسیار مهم است و به همین دلیل شخصا پیگیر موضوع بهسازی این منطقه هستم و به همین دلیل در منطقه حضور پیدا کردم تا از نزدیک روند کار را بررسی کنم. چنانچه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خوزستان در این رابطه نیازمند هر گونه کمکی باشد ، پیگیری و اقدام خواهد شد.

نیکزاد افزود: بازسازی منازل مسکونی این منطقه در اولویت قرار دارد منتهی به دلیل طی کردن مراحل اداری از جمله تشکیل و تکمیل پرونده ، وام بلاعوض و آماده کردن زیر ساخت های روستای  نیاز به زمان دارد که با پیگیر های انجام شده هرچه سریعتر به سرانجام خواهد رسید .

به گزارش ایرنا  از ۱۲ تا ۱۷ مهرماه، پنج زلزله بزرگ، که بزرگترین آن ۵.۷ درجه در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) بود در مرز استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری حوالی چلگرد رخ داد که اندیکا در استان خوزستان را نیز لرزاند.

به گفته استاندار خوزستان این زمین لرزه‌ها بیش از پنج هزار میلیارد ریال به اندیکا خسارت وارد کرد و ۱۳۰ روستای شهرستان اندیکا بر اثر این زمین لرزه‌ها دچار خسارت شدند.

شهرستان اندیکا در شمال شرق خوزستان با مرکزیت شهر قلعه خواجه دارای سه بخش و با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر است.

به گزارش ایرنا رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سفر ۲ روزه خود به خوزستان امروز از مناطق زلزله زده اندیکا بازدید کرد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خوزستان زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۵۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاجعه، خطر یا رخدادی است طبیعی یا توسط فن‌آوری ساخته انسان که در پی آن آسیب فیزیکی، تخریب، از دست دادن جان یا تغییر شدیدی به محیط زیست وارد می‌شود.

معصومه کمال‌ا‌لدینی (عضو گروه جامعه‌شناسی مصائب و بلایای طبیعی انجمن جامعه‌شناسی ایران) درپژوهشی با عنوان «تأملی بر مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه» به واکاوی این موضوع پرداخته است که فاجعه در همە جوامع قابلیت اتفاق افتادن دارد، و زندگی انسان همیشه در طول تاریخ با بحران مواجه بوده است. فجایع و بحران‌هایی مثل جنگ، فقر، آتش سوزی‌های شهری و...با ورود به زندگی انسان‌ها وضعیت زندگی‌شان را دچار آشفتگی می‌کند. 

* پیامدهای فاجعه در جوامع انسانی

یکی از مهمترین پیامد‌های فجایع، مسائل و مشکلات اجتماعی است

به زعم این پژوهشگر امروزه مخاطرات طبیعی مثل، سیل، زلزله، خشک‌سالی و طوفان بر حسب عمق و شدت و وسعت و سطح مقاومت، آمادگی عینی و ذهنی جوامع و انسان‌ها و اقدامات پیش‌گیرانه با پیامد‌هایی فاجعه‌آمیز و بسیار متفاوت در جوامع انسانی همراه است.

او در ادامه می‌نویسد: تحقیقات جامعه‌شناسی نشان داده که یکی از مهمترین پیامد‌های فجایع، مسائل و مشکلات اجتماعی است. متخصصان علوم اجتماعی از منظری متفاوت با اندیشه‌مندان مهندسی و فنی به موضوع فجایع طبیعی می‌نگرند و فاجعه در این علم پدید‌ه‌ای اجتماعی تعریف می‌شود که از ساختار‌های اجتماعی و اقتصادی تأثیرپذیر است و با خود اختلالات اجتماعی نیز به دنبال دارد.

* جامعه‌شناسی فاجعه

کمال‌ا‌لدینی در این مقاله با اشاره به مطالعات انجام شده در عرصه جامعه شناسی فاجعه می‌نویسد: پژوهش‌هایی که از سال ۱۹۲۰ میلادی در جهان با تحقیقات پرینس و سوروکین و سپس کوارنتلی مطرح شد، امروزه اندیشه‌مندان اجتماعی را به مطرح شدن گرایشی جدید از جامعه‌شناسی با نام جامعه‌شناسی فاجعه سوق داده که به مطالعه عوامل اجتماعی، فرهنگی و پیامد‌های آن بر رفتار‌های انسان‌های آسیب‌پذیر و آسیب‌دیده و فعالیت‌های سازمان‌های امدادرسانی می‌پردازد. 

جامعه‌شناسی فاجعه به مطالعه عوامل اجتماعی، فرهنگی و پیامد‌های آن بر رفتار‌های انسان‌های آسیب‌پذیر و آسیب دیده و فعالیت‌های سازمان‌های امدادرسانی می‌پردازد

او می‌نویسد گروه جامعه‌شناسی فاجعه یا مصائب اجتماعی در ایران عمری کوتاه دارد و از سال ۱۳۶۹ پس از فاجعه زلزله منجیل آغاز و در سال ۱۳۸۲ با وقوع زلزله بم به اوج فعالیت خود رسید.

به زعم کمال‌ا‌لدینی نشر مقاله‌های تحقیقی علمی و بررسی آثار جامعه‌شناسان، هر چند اندک، در گسترش و کارآمد شدن این گرایش در نظام دانشگاهی ایران و سازمان مدیریت بحران تأثیر مهمی دارد، و در زمینه‌های مختلفی به توصیف مختصات گوناگون اجتماع حادثه دیده می‌پردازد.

این پژوهشگر در نهایت با اشاره به این موضوع که تحلیل رابطە بین متغیر‌های گوناگون، محدودیت‌ها، ظرفیت‌ها و اسطوره‌زدایی از رفتار مردم مصیبت‌دیده و خنثی کردن پندار‌های ناروا، ایجاد مدیریت مردمی و خردمندانه در زمان فاجعه می‌پردازد و به مدیریت بحران کمک می‌کند.

در انتها لازم به ذکر است که در کنار سایر حوزه‌های مطالعاتی، پژوهش‌های متعددی توسط محققان علوم اجتماعی و به صورتی محدودتر توسط جامعه‌شناسان در چند دهە گذشته انجام گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • ۲هزار مسکن فرسوده روستایی قم نوسازی می‌شود
  • ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن روستایی در ایلام پرداخت شد
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه
  • بیش از ۸۰ درصد واحدهای زلزله زده درخوی بازسازی شد
  • تفاوت مغز یک فرد سالم با کسی که آسیب روانی شدیدی دیده است (فیلم)
  • سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟
  • بازسازی بیش از ۸۰ درصد واحد‌های زلزله زده درخوی
  • بازسازی بیش ۸۰ درصد واحد‌های مسکونی در مناطق زلزله زده خوی