Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- یک جوان نخبه آبیکی سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر آبیک بود.

به گزارش خبرگزاری آریا،  علیرضا سلمانی دانشجوی کارشناسی ارشد روان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر آبیک اظهار داشت: در فعالیت ها و سوابقی که داشته ام می توان به  بنیانگذار و دبیر  کمیته ثبت اختراع  دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو فدراسیون بین‌المللی مخترعین دنیا و دارای لقب INV از فدراسیون جهانی مخترعان اشاره کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پژوهشگر برگزیده و مخترع برتر کشوری و دارای مدال برنز مسابقات جهانی مخترعان ژنو سوئیس، احراز شده ستاد نخبگان ایثار کشوری و دارای مدال طلای جشنواره نوآوری و اختراعات مرتبط با کرونا و داور برتر بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی هستم و اختراعی که در مسابقات جهانی سوئیس ارائه دادم در خصوص یک کِرِم ترمیم زخم می باشد.
سلمانی افزود: در جریان این مسابقات، 650 اختراع از  35 کشور شامل کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، مراکش، ایران، قطر، بحرین، انگلستان، لبنان، لهستان، چین و ... حضور داشتند که اختراعات و نوآوری های ارائه شده توسط هیئت داوران بین المللی، متشکل از 35 نفر از 30 کشور مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت که توانستم مدال برنز این مسابقات را از آن خود و کشور عزیزمان ایران کنم.
این جوان مخترع آبیکی اظهار کرد: همانطور که میدانید فرآیند بهبود زخم های بدن انسان، بسیار پیچیده است و برای کمک به ترمیم انواع مختلف زخم ها، روش های مختلفی تا امروز پذیرفته شده و در بالین استفاده میشود و البته هرکدام از این روشها، مزایا و معایب مخصوص خود را دارند.
وی گفت: از جمله مشکلاتی که بیماران مبتلا به زخمهای حاد و مزمن مثل زخم پای دیابتی، زخمهای فشاری، سوختگی، زخم جراحی و... دارند؛ میشود به تعدد انواع داروها و عوارض مختلف آنها،هزینه های بالا، مقاومت آنتی بیوتیکی به داروهای جدید و کم توجهی این درمان‌ها به درد و استرس این بیماران، اشاره کرد.
سلمانی تصریح کرد: این پماد به دلیل شکل دارویی (پماد موضعی) استفاده راحتی برای بیمار دارد و کم هزینه و در دسترس نیز می باشد.
این جوان نخبه شهر قشلاق افزود:  متاسفانه علی رغم تمام تلاش های فراوانی که بصورت دانشجویی انجام میدهیم، اما حمایت آنچنانی نمیشود و انجام اقداماتی چون جذب سرمایه، مذاکره، کسب مجوز، انجام اقدامات فنی و... را به تنهایی نمی‌توان پیش برد.بنابراین انتظار می رود، مسئولین مربوطه به عنوان عاملین تسهیل کننده این امور ما را یاری کنند.

گفتنی است در بین الصلاتین مراسم نماز جمعه شهرستان آبیک با حضور امام جمعه،  روسای شورای اسلامی شهر های آبیک و قشلاق ، شهردار آبیک ، امام جمعه موقت و پدر این جوان که از جانبازان جنگ تحمیلی می باشد با اهدای لوح تقدیر و هدیه از این جوان مخترع بسیجی شهرستان آبیک تجلیل شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: علی سلمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم

فرشاد سلیمانی، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره موضوع بودجه و تامین بودجه سازمان‌ها گفت: در مورد بودجه، دو نگرش وجود دارد؛ یک نگاه این است که تعدادی نهاد از قبل در کشور وجود داشتند و بودجه‌ای از ابتدا برای آنها بسته شده که به فراخور هر سال دولت ۱۰-۱۵ آن‌را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نگاه  عملا هنوز حاکم است و ایراداتی دارد، گفت: این دیدگاه بودجه‌ای مبتنی بر تحول نیست و الزامی هم به رعایت سیاست‌های جدید ندارد.

سلیمانی افزود: در برنامه بودجه تلاش می‌شود دولت این دیدگاه قدیمی را تغییر دهد و نگاه جدید را حاکم کند بر این اساس که چه ماموریتی از بخش‌ها می‌خواهیم؟؛ به عنوان مثال ۴۵ سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و برخی نهاد‌ها مولود انقلاب  و برخی دیگر هم از قبل بودند. برخی‌ها ماموریت شان کمرنگ شده و برخی ماموریت شان پررنگ‌تر شده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان عنوان کرد: از نگاه شخص مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، بنیاد ملی نخبگان و مقامات بالادستی، مجموعه‌هایی که درگیر با نخبگان هستند شامل بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم میشوند که  اکنون باید به جد پررنگ‌تر دیده شوند و بودجه هایشان تغییرات اساسی کند.

وی افزود: سال گذشته در بودجه ۱۴۰۲ تغییراتی را از سوی مجلس داشتیم که بودجه ملی نخبگان از حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد؛ بنا شده بود ۱۴۰۲ حدود ۴۳۰ میلیارد تومان به بنیاد اختصاص پیدا کند. از نگاه ما در بنیاد این بودجه هنوز هم کفاف امور بنیاد و مجموعه مخاطبینش که بالغ بر ۱۰۰ هزار نخبه و مستعد در کشور است را نمی‌دهد ولی به هر حال نگاه خوبی بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: متاسفانه تا اسفند ۱۴۰۲ حدود ۴۰ درصد این بودجه محقق شده و ۶۰ درصد هنوز محقق نشده است.

وی گفت: بنا بود جوایزی را به ۵۰۰ نفر اعطا کنیم که البته از نخبگان حوزوی و نخبگان تحت پوشش کمیته امداد بودند. در صدد بودیم از استعداد‌هایی که از کمیته امداد دریافت وجه می‌کنند  حمایت ویژه‌ای داشته باشیم که این دو مورد اعتباری حدود ۳۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

به گفته معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان، متاسفانه این اعتبار را نداریم که بدهیم به این دلیل که تحقق بودجه اتفاق نیفتاده و هر چه تلاش می‌کنیم متاسفانه بدنه سازمان برنامه و بودجه همراهی نمی‌کند.

وی تصریح کرد: ما خودمان برای این تخصیص‌ها نگرانیم، زیرا بودجه ۱۴۰۲ آنطور که باید تحقق نیافت. ۱۴۰۳ تقاضای ما یک بودجه دو همتی بود. حاضریم هر جا که هست دفاع کنیم ولی نهایتا سازمان برنامه و بودجه به ما اعلام کرد با یک افزایش ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه خواهیم بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: این همان غلبه نگاه اول است، نگاه تحولی به بخش‌ها نداریم و می‌گوییم همان فرمان ادامه پیدا کند، نمی‌توانیم نهایتا این قول را بدهیم که مشکلات نخبگان را برطرف کنیم، مهاجرت نخبگان را سعی کنیم متوقف کنیم و حتی در یک مرحله‌ای معکوس.

وی در پاسخ به این سوال که جلوگیری از مهاجرت نخبگان نیاز به بودجه دارد؟ گفت: آنچه مقام معظم رهبری فرمودند این بود که نخبه اشتغال و امکان تحقیقات مستمر از ما می‌خواهد. برای اینکه برنامه ریزی کنیم و حداقل‌ها را برای نخبه فراهم کنیم بودجه می‌خواهیم در همه جای دنیا چه کشور‌های پیشرفته و چه در حال توسعه این بودجه را دارند.

سلیمانی تصریح کرد: از چین گزارش دقیق داریم که به جد در رفاه نخبگان سرمایه گذاری می‌کند و برایشان شغل در نظر می‌گیرد؛ مسکن می‌دهد حتی از تحقیقات شان حمایت می‌کند. نتایجشان را هم می‌گیرد. برای اولین سال که گزارش می‌دهد اعلام می‌کند شاهد مهاجرت معکوس است. چینی‌هایی که به خارج از کشورشان رفته اند برای خدمت به کشورشان برمی گردند.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان گفت: این اتفاق می‌افتد، نگاه در سطح رهبری و ریاست جمهوری مشکلی ندارد و حتی مطالبه می‌کنند، اما در سطح بدنه جایی که با سازمان برنامه و بودجه و یک بخش‌هایی با مجلس طرف هستیم نیازمند تغییر نگاه هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قهرمانی ایران در انتخابی جام جهانی ووشو
  • انتخابی جام جهانی چین/ ایران مقتدرانه قهرمان شد/ درخشش ووشوکاران ایران با کسب ۲۰ مدال رنگارنگ
  • مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو بر گردن مخترع ایرانی
  • مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو ۲۰۲۴ را کسب کرد
  • ۶ طلا، ۱ نقره و ۳ برنز ایران در انتخابی جام جهانی ووشو
  • 6 طلا برای ووشوی ایران در انتخابی جام جهانی
  • مدال طلا و برنز چانگ جوان به کیانی و جلیلی رسید
  • سه قلو‌های رادکانی منتظر حمایت مسئولان+ فیلم
  • هلیا اسدیان طلا گرفت/ زهرا جلیلی به مدال برنز رسید
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم