Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - به گفته مسئولان دانشگاه رازی کرمانشاه کلاس‌های حضوری دانشگاه طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و اولویت‌سنجی انجام شده، از ۲۹ آبان‌ماه شروع خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرمانشاه، این روزها در فضای مجازی خبرهای زیادی در  مورد بازگشایی دانشگاه‌ها و حضوری  برگزار  شدن کلاس‌ها دست به دست می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه رازی کرمانشاه، دارای تعدادی دانشجوی غیربومی است، که با توجه به ظرفیت خوابگاه‌ها، بازگشایی دانشگاه را با چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌کند، همچنین سلامت دانشجوها در شرایطی که تمهیدات لازم در دانشگاه‌ها انجام نشود به خطر می‌افتد و نگرانی خانواده‌ها را به همراه دارد.

از طرفی آموزش‌های مجازی و برخط دانشجویان را در یادگیری دروس خود با چالش‌های زیادی همراه کرده است که رضایت‌بخش نیست و دروس عملی را به سختی می‌توان در آموزش‌های مجازی تدریس کرد که نیازمند برنامه‌های دقیق و تمهیدات لازم برای دانشجویان در نظر گرفته شود. 

در جلسه کمیته مقابله با بحران دانشگاه در مورد نحوه برگزاری کلاس‌های حضوری در مقاطع مختلف تحصیلی بررسی لازم انجام شده است. 

 محمّدنبی احمدی، سرپرست دانشگاه رازی عنوان کرد: تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف دانشگاه باید اندیشیده شود تا در صورت بازگشایی، مشکلی در تأمین تغذیه، سرویس ایاب و ذهاب، اسکان در سراهای دانشجویی، مسائل بهداشتی، زیرساخت‌های آموزشی نداشته باشیم و با آمادگی کامل پذیرای دانشجویان و اساتید باشیم.

خشایار شیخی، دبیر کمیته مقابله با بحران دانشگاه رازی، با اشاره به اینکه اقدامات به موقعی در حوزه پیشگیری، پایش، واکسیناسیون و سایر اقدامات مقابله با کرونا در دانشگاه رازی انجام شده است  گفت: بر اساس آخرین تصمیم ستاد مقابله با کرونا، حضوری‌شدن آموزش‌های دانشجویان در دانشگاه‌های کشور مورد تأکید قرار گرفته است.

 غلامرضا سالمیان، معاون آموزشی دانشگاه رازی گفت: در صورت آمادگی بخش‌های مختلف دانشگاه دروس عملی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به صورت حضوری برگزار شود و دروس نظری در بستر فضای مجازی ادامه یابد.

 محسن سعیدی، معاون دانشجویی دانشگاه رازی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی لیست دانشجویان متقاضی اسکان در سراهای دانشجویی به این معاونت اعلام شده است و در راستای تأمین تغذیه و مواد بهداشتی این عزیزان نیز مشکلی وجود ندارد عنوان کرد: بر اساس آخرین پروتکل ستاد مقابله با کرونای دانشگاه علوم پزشکی، در صورت حضوری شدن کلاس‌های دانشجویان، افرادی که دو دُز واکسن علیه بیماری کرونا دریافت کرده‌اند با ارائه کارت واکسیناسیون، مجاز به حضور در دانشگاه هستند.

وی با اشاره به اینکه مجوز ستاد مقابله با کرونا برای ارائه خدمات خوابگاهی جهت اسکان دانشجویان متقاضی تنها برای اسکان کوتاه مدت است و مجوزی برای اسکان بلندمدت دانشجویان در دست نداریم عنوان کرد: واکسیناسیون مرحله سوم برای افراد 60 سال به بالا در مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه انجام خواهد شد.

 یاسر شهبازی، مدیر حوزه ریاست دانشگاه رازی با اشاره اتخاذ تمهیدات لازم، هماهنگی و مشارکت اساتید جهت ارائه کلاس‌های درس به صورت حضوری گفت: تأکید رئیس جمهور محترم و وزارت متبوع بر بازگشایی دانشگاه‌ها است و بر این اساس باید حضوری شدن کلاس‌های درس دانشگاه هرچند به صورت محدود در دستور کار دانشگاه قرار گیرد تا به مرور در صورت پایدار شدن شرایط مطلوب، شاهد حضوری شدن کلاس‌های درس در تمام مقاطع تحصیلی باشیم.

 دادفر، مدیر حراست دانشگاه رازی از آمادگی لازم برای اتخاذ تمهیدات جهت حضوری شدن کلاس‌های درس بر اساس دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا خبر داد و افزود: با توجه به گذشت حدود دو سال از برگزاری کلاس‌های مجازی، برای تغییر شرایط و حضوری شدن کلاس‌های درس نیاز به مشارکت و همراهی همه اساتید، کارکنان و دانشجویان داریم.

آقایاری،  مدیر امور آموزشی دانشگاه رازی با بیان اینکه در حال حاضر 16 کلاس مجهز برای برگزاری کلاس‌های حضوری در مقطع دکتری فراهم است و باید تمهیدات به گونه‌ای باشد که برای هر ساعت، امکان برگزاری 20 کلاس درس را داشته باشیم بیان کرد: تجهیزات و زیرساخت‌های لازم برای کلاس‌ها از جمله کامپیوتر، اینترنت تأمین شود و در صورت برگزاری حضوری کلاس‌ها، مدت زمان هر کلاس 45 تا 60 دقیقه باید در نظر گرفته شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان: "اربعین" تمدن حسینی را به وجود می‌آوردحسین بلندی سرپرست دانشگاه‌ جامع علمی‌کاربردی شدعاملی: دانشگاه تراز تمدن نوین اسلامی، نیازمند تحول در محتوا و هدف اس

خزایی، سرپرست دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه رازی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات احتمالی در صورت بازگشایی دانشگاه‌ها تردد افراد است گفت: در شرایط کنونی ساختمان مجتمع کلاسی و دانشکده‌های نفت و پتروشیمی، اقتصاد و کارآفرینی و فاز دوم دانشکده شیمی بهترین شرایط را از نظر تهویه هوای تازه دارند و مناسب برگزاری کلاس‌های حضوری هستند.

به گزارش تسنیم، مصوبات کمیته بحران دانشگاه در خصوص حضوری‌شدن آموزش‌های دانشجویان در دانشگاه در مقاطع مختلف به شرح ذیل اعلام شد. 

 با توجه به رویکرد مساعد ستاد مقابله با کرونای استان، کلاس‌های عملی تمامی مقاطع به صورت فشرده (به استثنای دانشکده‌های اقماری) حسب تشخیص و برنامه‌ریزی گروه‌های آموزشی و با اطلاع‌رسانی حوزه معاونت آموزشی از تاریخ 29 آبان 1400 آغاز شود و از این رو محل تشکیل و برنامه زمانی کلاس‌های حضوری از سوی حوزه معاونت آموزشی اعلام می‌شود.

ارائه کارت الکترونیک واکسیناسیون در دو دُز توسط دانشجویان شرکت کننده در کلاس‌ها الزامی است.

 معاونت‌های آموزشی و دانشجویی تعداد دانشجویان شرکت‌کننده در کلاس‌ها را جهت برنامه‌ریزی به منظور استفاده از سرویس‌های ایاب و ذهاب و سایر نیازها در اختیار معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع قرار دهد.

 معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع در خصوص تجهیز دانشکده‌های تربیت بدنی، فنی و مهندسی و علوم پایه، جهت ارائه کلاس‌های حضوری دانشجویان مقطع دکتری ارزیابی لازم را به‌عمل آورده و نتیجه را گزارش کند.

انتهای پیام/833/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران حضوری شدن کلاس های درس ستاد مقابله با کرونا بازگشایی دانشگاه برگزاری کلاس دانشگاه رازی کلاس های حضوری تمهیدات لازم دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۸۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟

گزارش‌ها نشان می‌دهد که پس از دستگیری گسترده دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه‌های آمریکا، اعتراضات دانشجویی در این کشور همچنان ادامه دارد و تظاهرکنندگان خواستار برقراری آتش‌بس در غزه و عدم تامین مالی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی هستند.

در پی نارضایتی فزاینده مردم از روابط عمیق واشنگتن و تل‌آویو، اعتراضات هواداران فلسطین در شهر‌های مختلف آمریکا ماه‌هاست که برگزار می‌شود؛ اما اقدامات اعتراضی شهروندان در روز‌های اخیر شکل جدیدی به خود گرفته و به صورت گسترده در دانشگاه‌ها و در قالب اردوگاه دانشجویی برگزار می‌شود. این اردوگاه‌ها دانشجویان و اساتید با پیشینه‌های دینی متفاوت را به خود جذب می‌کند و در آن جلسات آموزشی در خصوص فلسطین، تظاهرات، مراسم عبادت و حتی اجرای موسیقی دیده می‌شود.

پلیس و دانشگاه به دنبال سرکوب معترضان 

اعتراضات اخیر به هدفی برای نیرو‌های پلیس تبدیل شده است. پلیس نیویورک روز دوشنبه بیش از ۱۲۰ معترض را در دانشگاه نیویورک و بیش از ۱۰۰ معترض را در دانشگاه کلمبیا دستگیر کرد. نیویورک در تلاش برای کاهش تنش‌ها، کلاس‌های حضوری در منطقه منهتن را در روز دوشنبه لغو کرد و دانشگاه کلمبیا نیز اعلام کرد که تا آخر سال تحصیلی، کلاس‌ها به صورت ترکیبی برگزار شده و دانشجویان می‌توانند به صورت حضوری یا آنلاین در آن شرکت کنند. اندکی بعد، رئیس این دانشگاه اعلام کرد زمان آن رسیده که اردوگاه‌های حمایت از فلسطین برچیده شود و به سازمان‌دهندگان آن یک نیمه شب فرصت داد تا چادر‌های خود را از محوطه دانشگاه جمع کنند.

مطالبات معترضان چیست؟

دانشجویان بیش از همه خواستار برقراری آتش‌بس دائمی در غزه شده‌اند. همچنین پایان دادن به کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل و عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی که پیش‌تر به دلیل اعتراض، با اخراج و جریمه مواجه شده‌اند نیز از دیگر خواسته‌های معترضان است.

از سوی دیگر، برخی از تامین‌کنندگان بودجه دانشگاه‌ها شرکت‌هایی هستند که با رژیم صهیونیستی روابط مالی دارند. دانشجویان خواستار قطع رابطه با این شرکت‌ها شده‌اند و می‌گویند مسئولان دانشگاه در مورد اینکه چه پولی از اسرائیل دریافت کرده و برای چه مقصودی استفاده کرده اند، باید شفاف‌تر باشند.

روابط مالی دانشگاه‌های آمریکا با رژیم صهیونیستی تا چه اندازه است؟

به طور خلاصه می‌توان گفت که اطلاعات مربوط به پیوند‌ها بین دانشگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی واضح نیست. وزارت آموزش و پرورش آمریکا هر کالج و دانشگاهی را ملزم می‌کند که هدایا و قرارداد‌ها از منابع خارجی را گزارش کنند؛ اما همچنان گزارش‌های ناقص زیادی صورت می‌گیرد و موسسات با هدایت پول از طریق بنیاد‌های جداگانه‌ای که برای آنان کار می‌کنند، از گزارش دادن دقیق اقدامات خود طفره می‌روند.

با این حال، بر اساس پایگاه داده وزارت آموزش و پرورش آمریکا، حدود ۱۰۰ موسسه تحصیلات تکمیلی این کشور طی دو دهه گذشته قرارداد یا هدایایی را از اسرائیل به مبلغ ۳۷۵ میلیون دلار دریافت کرده اند.

همچنین دانشجویان «ام‌آی‌تی» که از دانشگاه‌های پیشرو در زمینه فناوری است، می‌گویند این دانشگاه طی دهه گذشته بیش از ۱۱ میلیون دلار از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی دریافت کرده و در ازای آن روی پروژه‌های مربوط به ناوبری هواپیما‌های بدون سرنشین و سیستم‌های موشکی تحقیقات انجام داده است.

دانشجویان دانشگاه میشیگان نیز می‌گویند این دانشگاه در شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری کرده که پهپاد‌ها یا جنگنده‌های مورد استفاده رژیم صهیونیستی را تولید می‌کند و همچنین محصولات فناوری آنها در ایستگاه‌های بازرسی غزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به طور کلی، نظرسنجی‌های اخیر نشان دهنده نارضایتی مردم آمریکا نسبت به تجهیز نظامی رژیم صهیونیستی است. یک نظرسنجی که فروردین ماه امسال توسط موسسه گالوپ انجام شد، نشان داد که ۵۵ درصد آمریکایی‌ها با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه غزه، مخالف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی
  • آغاز طرح نظارت بر واحد‌های مشاور املاک
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • تعطیلی کلاس‌ها در دانشگاه کلمبیای آمریکا پس از بازداشت دانشجویان حامی فلسطین
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه