Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین وضعیت اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت منتشر شد.

به گزارش برنا؛ گزارش آخرین وضعیت اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور در مقابله با ویروس کرونا در هفته گذشته از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت منتشر شد.

میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور به هیچ عنوان مناسب  شرایط برای مدیریت بیماری کووید ۱۹ نیست و اگر وضعیت به همین منوال باشد، باتوجه به کاهش سرعت واکسیناسیون نسبت به هفته های قبل می‌تواند موجب خیز بیماری و وقوع پیک ششم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت بیماری کووید ۱۹ به عوامل مختلفی شامل  واکسیناسیون گسترده و سریع، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به میزان بالای 80 درصد و سیاستگذاری درست و به موقع است و اگر هر کدام از پایه های اصلی مقابله با کرونا دچار تزلزل شود، می تواند پیامدهای منفی به دنبال داشته باشد.

از ابتدای پاندمی کووید ۱۹  همیشه به رابطه عکس میان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و روند بیماری کرونا تاکید شده است، بر این اساس به گفته متخصصان هرچه میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در جامعه بیشتر باشد،  میزان ابتلا و به دنبال آن، بستری و فوت کاهش پیدا خواهد کرد و هر چه میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در جامعه کمتر باشد،  میزان ابتلا و به دنبال آن، بستری و فوت افزایش پیدا خواهد کرد.

باید توجه داشت که ویروس کرونا از نظر اجتماعی هوشمند است و تابع رفتار انسان‌ها عمل می‌کند و هر لحه به دنبال راه فراری برای جهش، تغییر و افزایش موارد ابتلاست و این گونه به حیات خود ادامه می‌دهد.

سه میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد‌های کارگاهی تحت پوشش هستند که ۲۴۳ هزار و ۹۴ مرکز بازرسی شدند.

آخرین وضعیت کشوری نتایج اقدامات ناشی از تشدید بازرسی ها

۳۲ هزار و ۶۴۱ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد‌های کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی و یک هزار و ۲۹۴ مرکز پلمب شدند.

روند درصد رعایت دستورالعمل های بهداشتی در کشور

دستورالعمل‌های بهداشتی شامل رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت تهویه مناسب بوده و اکنون میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ۴۷ درصد رسیده است.

مقایسه روند رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با روند تعداد موارد ابتلا به بیماری کرونا

میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در همه استانها  مطلوب نیست و همدان و لرستان رکورددار میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هستند.

رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی استان های کشور

 دستورالعمل‌های بهداشتی شامل رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب است و میانگین میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی استان های کشور ۴۷ درصد بوده و کمترین میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی مربوط به استان های کرمان و چهارمحال و بختیاری و بیشترین میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی مربوط به همدان و لرستان است.

رعایت بهداشت فردی مناسب در اماکن عمومی استان های کشور

بهداشت فردی شامل جلوگیری از ورود و حضور مراجعین و کارکنان دارای علایم بیماری،ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت، اخذ و نصب QR CODE ، امکانات شستشو یا ضدعفونی دست و استفاده از کارتخوان یا روش های الکترونیکی دیگر پرداخت وجه است. 

میانگین میزان رعایت بهداشت فردی مناسب در اماکن عمومی استان های کشور ۵۱.۸۸ درصد است و کمترین رعایت بهداشت فردی مناسب در اماکن عمومی استان های کشور مربوط به استان های کرمان و چهارمحال و بختیاری و بیشترین میزان رعایت بهداشت فردی مناسب در اماکن عمومی استان های کشور مربوط به همدان و لرستان است.

رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان های کشور 

تهویه مناسب شامل تهویه طبیعی، تهویه مکانیکی و تهویه مطبوع است. میانگین میزان رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان های کشور ۴۹.۶۶ درصد است و کمترین میزان رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان های کشور مربوط به استان های البرز و کرمان و بیشترین میزان رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان های کشور مربوط به همدان و لرستان است. 

درصد موارد استفاده از ماسک (خدمت گیرنده و خدمت دهنده) در اماکن عمومی استان های کشور

درصد موارد رعایت دستورالعمل فاصله گذاری در اماکن عمومی استان های کشور

فاصله گذاری شامل خط کشی،حفاظ و نظایر آن، رعایت فاصله حداقل یک متر بین: کارکنان  و خدمت گیرندگان و عدم ارائه خدمت توسط خدمت دهنده به ناقضین رعایت فاصله گذاری است. میانگین میزان رعایت دستورالعمل فاصله گذاری در اماکن عمومی استان های کشور  ۴۹.۳ درصد است و کمترین میزان رعایت دستورالعمل فاصله گذاری در اماکن عمومی استان های کشور مربوط به استان های چهارمحال و بختیاری و کرمان و بیشترین میزان رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان های کشور مربوط به هرمزگان و لرستان است. 

 

بیشترین میزان اخطار بهداشتی ناشی از عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مربوط به سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها، رستوران‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای است.

 

آخرین وضعیت اخطار و معرفی به مراجع قضایی در صنایع کشور

۷ هزار و ۷۲۱ کارگاه و صنایع کوچک اخطار بهداشتی دریافت کرده اند و به مراجع قضایی معرفی شدند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس وزارت بهداشت واکسیناسیون جامعه پوشش ابتلا به بیماری همدان استان های کشور چهارمحال و بختیاری ماسک هرمزگان صنایع کوچک کرونا کرونا در استانها رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی دستورالعمل های بهداشتی در کشور بیشترین میزان رعایت میانگین میزان رعایت مربوط به استان همدان و لرستان آخرین وضعیت فاصله گذاری رعایت فاصله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،تقی پاشایی اظهار داشت: نگهداری از تاسیسات مربوط به دفع بهداشتی فاضلاب خانگی و انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی به این تاسیسات از برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب است.

وی با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای طرح شبکه فاضلاب و دفع بهداشتی فاضلاب‌های خانگی گفت: امروزه ایجاد شبکه فاضلاب یکی از ضروری‌ترین تاسیسات مورد نیاز جوامع بشری برای رعایت بهداشت عمومی محسوب می‌شود و بر این اساس شرکت آب و فاضلاب خوی با نگاهی کلان و با صرف هزینه‌های سنگین و تحمل مشکلات اجرایی پروژه، اقدام به احداث شبکه و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب مبتنی بر استاندارد‌های زیست‌محیطی جهان کرده و با تلاش مستمر در ارتقای سطح بهداشت عمومی گامی‌های بلندی برداشته است.

دیگر خبرها

  • نصب بنرهای اموات در ورودی های شهر دهدشت ممنوع است
  • ممنوعیت بردن حیوانات خانگی به برخی اماکن عمومی
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • ایده‌ای جالب و بهداشتی برای استفاده در مکان‌های عمومی (فیلم)
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • وظایف فرهنگی۲۳ دستگاه در زمینه حجاب وعفاف
  • جمع آوری هزار و ۷۹۵ کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی در فیروزه
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • پلمب ۱۳۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی سبزوار
  • آخرین وضعیت سیل در استانهای جنوبی کشور/ برخی روستاها تخلیه شدند