Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق اسپیدکار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران استان اظهار داشت: در سال جاری ۲ هزار و ۱۹۳ پرونده دعوای خانواده  به منظور طلاق در دادگستری تشکیل و پس از ارجاع به مراکز مشاوره ۳۴۱ مورد منجر به سازش شد و ۱۹۵ پرونده نیز هم اینک در جریان است.

وی افزود: یکهزار و ۹۹۸ پرونده نیز بررسی و مختومه شد.

اسپیدکار با بیان اینکه در این مدت ۵۶۷ پرونده مربوط به دعاوی خانواده به مراکز مشاوره بهزیستی استان ارجاع داده شده است گفت: از مجموع این پرونده ها ۱۳۳ مورد منتهی به سازش شد که ۸۸ پرونده نیز در جریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دعاوی خانواده که به مراکز مشاوره بهزیستی ارجاع داده شده اند ۲۳.۴۶ درصد منجر به سازش شده اند اظهار داشت: در مجموع در سال جاری دو هزار و ۷۶۰ مورد پرنده طلاق به این معاونت ارجاع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی گفت: علمای اهل سنت و دستگاه قضایی  این استان با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، میثاق نامه ای امضا کرده اند.

اسپیدکار افزود: این میثاق نامه در سال های گذشته با ۱۵ بند به امضا رسیده بود که با احصای آسیب های اجتماعی دیگر  ۲۰ بند دیگر نیز افزوده شد که هم اینک به ۳۵ بند رسیده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر کاهش مهاجرت و حاشیه نشینی تاکید کرد و اظهار داشت: تلاش می کنیم تا در روستاهایی که ساکنان آن بیشتر مهاجرت می کنند شناسایی و مشکلات آن روستا را با همکاری دستگاه های مسول و مربوط برطرف کنیم تا شاهد مهاجرت بیشتر روستاییان به حاشیه شهرها نباشیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی با بیان اینکه بانک اطلاعات جامعی در خصوص روستاهایی که ساکنان آن به علت های مختلف مهاجرت می  کنند نداریم افزود: متاسفانه آسیب های اجتماعی زیادی در حواشی شهرهای این استان وجود دارد.

اسپید کار بر سامانه جامع ارتباط مردمی قوه قضاییه sajam.scpd.ir تاکید کرد و گفت: تمامی مردم می توانند برای رفع مشکل به این سامانه مراجعه کنند و با مشخصات و بدون مشخصات مشکل خود را مطرح کنند.

وی اظهار داشت: در سال جاری ۱۲۸ گزارش از سوی مردم در این سامانه ارسال شده است که از مجموع این تعداد ۸۲ مورد گزارش مفید بوده است، این گزارش ها در خصوص رفع اراضی ملی، چاه های غیر مجاز و سایر موضوعات بوده است.

 خراسان شمالی بیش از ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها دادگستری ستاد پیشگیری طلاق خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری ستاد پیشگیری طلاق دادگستری ستاد پیشگیری طلاق خراسان شمالی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر

معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امیرمیجانی معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان در نشست با رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: طی یکسال گذشته به ۲۰ شعبه محاکم تجدیدنظر استان کرمان ۴۱ هزار ۲۷۷ پرونده وارد شده است و در مقابل قضات در مجموع ۴۱ هزار و ۳۹۹ فقره پرونده را مورد رسیدگی قرار داده اند و که این آمار حاکی از آن است که خروجی پرونده‌ها بیش از پرونده‌های وارده بوده است.

او اظهار داشت: علیرغم حجم پرونده‌های زیاد در دادگاه تجدیدنظر، قضات تجدیدنظر تلاش‌های قابل توجهی در جهت رسیدگی به پرونده‌ها انجام داده اند.

 
وی با بیان این مطلب که متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر ۸۴ روز است، تصریح کرد: بایستی قضات اوقات رسیدگی را بدون دلیل به زمان‌های بعد موکول نکنند و رسیدگی در اسرع وقت انجام شود و همچنین لازم است رسیدگی سریع به پرونده‌های مراجعین به همراه اتقان آرا مدنظر قرار گیرد.

این مقام قضائی از قضات درخواست کرد: که متناسب سازی جرم با مجازات را در احکام خود درنظر بگیرند و در سال پیش رو کاهش برنامه‌های معوق و پرونده‌های مسن، ساماندهی پرونده‌های کثیرالشاکی، کاهش صدور قرار‌های شکلی و ساماندهی نحوه ارجاع به کارشناس از اولویت‌های دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان می‌باشد.

سپس رییس کل دادگستری استان کرمان اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه‌ها اعمال خرد جمعی و تلاش مستمر در اجرای بهینه سند و دستیابی به رفع چالش‌ها در اجرای ماموریت‌های دادگستری استان کرمان است.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، اظهار داشت: آمار و شواهد حاکی از عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان طی یکسال اخیر است.

او گفت: قضات باید ضمن حفظ استقلال قضایی خود در رسیدگی به پرونده‌ها و صدور آراء به اجرای دستور العمل‌ها و برنامه‌های ستادی قوه قضاییه که در جهت نیل به نتایج اجرای سند تحول قوه قضاییه ارائه می‌شود عنایت و توجه ویژه‌ای داشته باشند.

دیگر خبرها

  • ۲۰ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیسی در خراسان شمالی کشف شد
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • پس از طلاق ملاقات با فرزند چه شرایطی دارد؟
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • شایع‌ترین بیماریهای متقاضیان حج تمتع خراسان رضوی فشارخون و دیابت است