Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور روسیه روز شنبه طی سخنانی تاکید کرد که بحران امروز اروپا در خصوص پناهجویان بلاروس ناشی از سیاست‌های اشتباه اروپا و غرب در خاورمیانه است.
«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز شنبه طی سخنانی ادعای کمک مسکو به سازماندهی بحرانی را که صد‌ها مهاجر از خاورمیانه را در مرز بلاروس و لهستان گرفتار کرده است، رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، پوتین با مقصر دانستن سیاست‌های غرب در خاورمیانه در ایجاد بحران کنونی مهاجرت از کشورها، منطقه به سمت بلاروس به ادعا‌های لهستان و دیگران مبنی بر همکاری روسیه با بلاروس برای فرستادن مهاجران به مرز‌های اتحادیه اروپا پاسخ داد.

وی در مصاحبه‌ای با تلویزیون دولتی روسیه که امروز پخش شد گفت: "می‌خواهم همه بدانند. ما کاری به آن‌ها (بلاروس) نداریم.

پوتین در عین حال تاکید کرد که رهبران اروپایی برای حل بحران باید با «الکساندر لوکاشنکو»، رئیس‌جمهور بلاروس گفتگو کنند و «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان آمادگی خود را برای این اقدام اعلام کرده است.

رئیس جمهور روسیه خطر نشان کرد: نباید فراموش کنیم که این بحران‌های فعلی مربوط به مهاجران از کجا آمده است… خود کشور‌های غربی، از جمله کشور‌های اروپایی (باعث آن هستند).

لازم به ذکر است، دولت بلاروس می‌گوید حدود ۲۰۰۰ نفر از جمله زنان باردار و کودکان در کمپ پناهجویان واقع در این کشور حضور دارند. از سوی دیگر، لهستان مدعی شده که بین ۳ الی ۴ هزار مهاجر در مرزمیان بلاروس و لهستان حضور دارند که هر روز تعداد بیشتری از آن‌ها وارد منطقه مرز می‌شوند.

منبع: مهر

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سیاست سیاست پولی سیاستمداران سیاستگذاری سیاست های دولت رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی قانون بحث برانگیز سربازی اجباری را امضا کرد

رئیس جمهور اوکراین قانون بحث برانگیز برای گسترش احتمالی سربازی اجباری در جنگ علیه روسیه و بسیج سربازان بیشتر در این جنگ را امضا کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس شاو" آلمان، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، قانون بحث برانگیز برای گسترش احتمالی سربازی اجباری در جنگ علیه روسیه را امضا کرد. انتظار می رود قانون موسوم به بسیج که در وب سایت پارلمان اوکراین منتشر شده است تا یک ماه دیگر اجرایی شود. هدف از این کار، یافتن مردانی است که واجد شرایط خدمت سربازی هستند. بسیاری از مردان اوکراینی با اجتناب از تماس با نهادها از خدمت سربازی اجباری فرار کردند.

اوکراین در حال حاضر با مشکلاتی در توقف پیشروی روسیه مواجه است. سربازان اوکراینی نسبت به ارتش روسیه تعداد سرباز و تسلیحات کمتری دارند. قانون در حال حاضر امضا شده در مقایسه با متن پیش نویس اصلی ضعیف شده است. دیگر این قانون شامل بندی نیست که برای سربازانی که 36 ماه خدمت رزمی را به پایان رسانده اند، چرخش ایجاد کند. به گفته مقامات، قانون جداگانه ای در مورد چرخش در ماه های آینده تهیه خواهد شد. این تاخیر باعث خشم بستگان سربازانی شده است که دو سال است بی وقفه می جنگند. زلنسکی در ماه دسامبر اعلام کرد که ارتش اوکراین می خواهد تا 500000 سرباز دیگر را بسیج کند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین همچنین در سخنانی گفته است که چین می تواند مسیر صلح در اوکراین را تسریع بخشد. زلنسکی در سرویس آنلاین X نوشت: من بر این عقیده ام که اولین نشست جهانی صلح در سوئیس می‌تواند راه را برای صلح عادلانه برای اوکراین باز کند، این می‌تواند با ایفای نقش فعال چین در کنفرانس اوکراین در سوئیس محقق شود. به گفته زلنسکی نقش فعال چین قطعا می تواند پیشرفت ما را در این مسیر تسریع کند.

رئیس جمهور اوکراین در عین حال از اولاف شولتز، صدراعظم آلمان به خاطر نقش رهبری آلمان تشکر کرد. صدراعظم اخیرا به سفر سه روزه خود به چین پایان داد و از شی جین پینگ، رئیس جمهور چین خواست تا از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بخواهد که به جنگ در اوکراین پایان دهد. به گفته صدراعظم آلمان شی موافقت کرد از کنفرانسی که برای اواسط ژوئن در سوئیس برنامه ریزی شده بود، حمایت کند.

چین به دلیل روابط نزدیکش با روسیه، نقش کلیدی در این درگیری ایفا می کند. غرب از این واقعیت انتقاد می کند که پکن هرگز حمله روسیه به کشور همسایه خود را محکوم نکرده است. از زمان آغاز جنگ بیش از دو سال پیش، مسکو و پکن روابط اقتصادی و مشارکت استراتژیک خود را عمیق تر کرده اند.

زلنسکی: از ترامپ می‌خواهم به اوکراین سفر کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای توافق‌نامه اقتصادی و فرهنگی میان کره شمالی و بلاروس 
  • همکاری اقتصادی و فرهنگی کره شمالی و بلاروس 
  • واحد صنعتی بزرگ فروسیلیس خاورمیانه در دامغان افتتاح شد
  • رییس‌جمهور ۳ اردیبهشت عازم پاکستان می‌شود
  • رییسی ۳ اردیبهشت به پاکستان می‌رود
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مصوبه رئیس جمهور
  • روابط خارجی استان قزوین با کشورهای خارجی تقویت می شود
  • چین: کار زیادی پیش از نشست صلح اوکراین باید انجام شود
  • زلنسکی قانون بحث برانگیز سربازی اجباری را امضا کرد
  • نتانیاهو و سرکردگان اسراییل مسوول تنش اخیر در خاورمیانه هستند