Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سید کمال الدین میرجعفریان، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل در جلسه شورای فنی استان اظهار کرد: باید اولویت‌های اصلی برای توسعه و رونق عمرانی مشخص و کمیته‌های تخصصی قبل از برگزاری شورای فنی برگزار شود.

او با بیان اینکه متاسفانه با وضعیت کم آبی در کشور، شهر اردبیل با ۶۰میلیون متر مکعب آب مواجه است افزود: منابع موجود جهت تامین آب مورد نیاز در منطقه شناسایی و با افق حداقل۲۵ ساله با استفاده از نظریه کارشناسان مطالعه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت عمرانی استانداری اردبیل تصریح کرد: لازم است برای احداث تصفیه خانه‌های محلی فاضلاب استان از سرمایه گذاران بخش خصوصی دعوت شود و نیز با اطلاع رسانی شفاف جهت تامین منابع آبی صنایع با بازچرخانی فاضلاب اقدام شود و همچنین مالکان صنایع می‌توانند با هزینه کمتر آب مورد نیاز خود را از این طریق تامین کنند.

میرجعفریان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در کارگروه‌ها ایجاد انحصار برای مصالح ساختمانی از دستور کار سازمان نظام مهندسی خارج شود و مصالح استاندارد در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.

او افزود: مصالح ساختمانی باید با کیفیت عالی و استاندارد و با هزینه کمتر در اختیار سازندگان قرار گیرد و بین تولید کنندگان رقابت سالم ایجاد شود.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری اردبیل با تاکید بر ارزیابی کارخانه‌های آسفالت، ادامه داد: کارخانه‌های آسفالت، شن و ماسه و تولید بتن با نظارت بیشتر و طبق تایید اداره کل استاندارد بررسی شوند.

در این جلسه در رابطه با مسایل پیمانکاران، راه‌های اصلی و فرعی، آب و فاضلاب، شبکه‌های آبیاری پایاب ها، تامین آب شرب شهرستان ها، مصالح ساختمانی، نوسازی مدارس و پروژه‌های شهرداری بحث و بررسی و جهت تعیین تکلیف برخی پروژه‌ها برای جلسات آتی تاکید شد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروژه های عمرانی تصفیه خانه کمبود آب مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای صنعت باید در دانشگاه باز شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دوستار در نشست با اعضای هیأت رئیسه و رؤسای دانشکده‌های دانشگاه در اتاق شورای حوزه ضمن تقدیر از تلاش‌های رئیس سابق دانشگاه، تغییر مدیریت در دانشگاه را امری طبیعی دانست و اظهار کرد: دوران مدیریت با سرعت طی می‌شود و آنچه می‌ماند یادگاری است که از آن دوران در ذهن افراد باقی می‌ماند و قضاوت‌هایی که تاریخ بر عملکرد آدم‌ها خواهد کرد و توشه‌ای که انسان برای آخرت خویش می‌برد.

سرپرست دانشگاه گیلان گفت: از امروز باید کار جدیدی در دانشگاه شروع کرد و فرصت زیادی نیز باقی نمانده است و باید عملکرد به مردم ارائه دهیم و فقط به فکر کار باشیم و بنا بر تغییر ندارم و بنا بر برنامه ریزی دارم و از کلیه معاونت‌ها و رؤسای دانشکده‌ها می‌خواهم وضعیت موجود حوزه خود و چالش‌های موجود را شناسایی و راهکار ارائه دهند و ما نیز نشست‌های تخصصی را با هر یک از معاونت‌ها و دانشکده‌ها آغاز خواهیم کرد.

دوستار در ادامه از معاونت اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه خواست عملکرد هزینه دانشگاه را تا پایان سال ۱۴۰۲ تنظیم کند و نباید هزینه‌های پرداخت نشده ۱۴۰۲ به سال ۱۴۰۳ منتقل شود.

وی در ادامه گفت: ما دانشگاه هستیم و از دانشگاه انتظارات بسیار بالاست و اگر دانشگاه کارکرد اجتماعی نداشته باشد از محیط حذف می‌شود و باید کاری کنیم که محیط را مدیریت کنیم و دانشگاه گیلان دانشگاه مادر هست و هدایت کننده دیگر دانشگاه‌های استان نیز است.

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه هر معاونت و هر رئیس دانشکده در حوزه اختیارات خودش همانند رئیس دانشگاه است، گفت: ما باید پای صنعت را در دانشگاه باز کنیم و دانشجویان و اعضای هیأت علمی را روانه صنعت کنیم.

دوستار تصریح کرد: خانواده‌ها از دانشگاه مدرک نمی‌خواهند بلکه از ما اشتغال می‌خواهند که لازمه آن مهارت است که به کمک ورود به صنعت ایجاد می‌شود و باید در کنار مباحث اقتصادی به مباحث فرهنگی که بسیار مهم هستند با استفاده از ظرفیت نهاد رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی پرداخته شود.

تشکر از همه مدیران دانشگاه

«فرید نجفی» رئیس سابق دانشگاه هم در این نشست ضمن تشکر از همه مدیران دانشگاه گفت: در ابتدای دوران مسئولیتم دانشگاه با شرایط کرونایی مواجه بود و ضمن عبور و ایجاد نظم و ترتیب از آن شرایط و بازگشایی دوباره دانشگاه، حوادث و ناآرامی شهریور ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که دانشگاه آن شرایط را مدیریت کرد.

وی همچنین برای دکتر دوستار سرپرست جدید دانشگاه در ادامه این مسیر ابراز موفقیت کرد.

«حجت الاسلام علی محمد عباسی» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این نشست ضمن تبریک انتصاب دوستار به سمت سرپرست جدید دانشگاه، از کلیه مدیران دانشگاه که بار سنگین مسئولیت را پذیرفته و برای رضا خداوند کار می‌کنند تشکر کرد و از همه مدیران خواست که با داشتن تلاش و جدیت، همیار سرپرست جدید دانشگاه در راستای ایفای رسالت‌های دانشگاه باشند.

شایان ذکر است سرپرست جدید دانشگاه قبل از این نشست، به اتفاق مدیران دانشگاه در مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شد و با اهدای صلوات یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.

کد خبر 6080859

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بخش دوم طرح های عمرانی حفاظت محیط زیست کلید خورد
  • همراهی بانک ها در تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه شرکت مس
  • ۶۰ درصد اعتبارات ملی و استانی تخصیص یافته است
  • اجرای طرح هادی با بهره گیری از مصالح بومی در شهرستان بانه
  • همسویی بی‌نظیر در توسعه اردبیل
  • سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم منصوب شد
  • پروژه نهضت ملی مسکن شهرستان نیر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • پای صنعت باید در دانشگاه باز شود
  • تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی