Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، مهرداد گودرزوند چگینی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز (یکشنبه 23 آبان ماه) مجلس گفت: در آستانه اولین بودجه پیشنهادی دولت سیزدهم هستیم. یکی از راهکارهای اساسی در کنترل تورم و گرانی قانون بودجه یک ساله است که اگر به نحو خوبی اجرایی شود، اثراتش می‌تواند در زمینه‌های کاهش و کنترل تورم و گرانی افسارگسیخته را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امید مردم به بهبود وضعیت معیشت‌شان است، اما در بودجه ۱۴۰۱ لازم است توزیع تسهیلات بر اساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان‌ها و شهرستان‌ها به منظور ایجاد ظرفیت‌های اشتغالزایی در کشور مدنظر قرار گیرد که متأسفانه در استان گیلان در 20 سال گذشته به ظرفیت‌های اشتغالزایی توجه نشده است.

وی افزود: نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، تعیین تکلیف دهک‌های یارانه‌بگیر است و باید توجه جدی‌ترین به جامعه هدف در این باره و واقعی‌تر کردن کسانی که مستحق توجه بیشتر و یارانه بیشتر هستند باید مدنظر قرار گیرد.

گودرزوند چگینی خاطرنشان کرد: راهکارهایی که بتواند ارز 4200 تومانی به نهاده‌ها و کالاهای اساسی و دارو را به دست مردم برساند و شاهد کمبود و گرانی کالای اساسی و دارو تحت هر عنوانی نباشیم، باید مدنظر قرار گیرد.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متأسفانه دو شرکت بزرگ ایرانخودرو و سایپا از همه رانت‌های مملکت استفاده کردند اما نتوانستند حداقل انتظارات مردم را برآورده نکنند. پرایدی که بیشتر از 50 میلیون قیمت ندارد امروز با قیمت بیش از 140 میلیون تومان به فروش می‌رسد. ضرر ناشی از ناتوانی مدیران سایپا و ایرانخودرو توسط مردم تامین می‌شود.

وی افزود: آقای رئیس جمهور‍! چرا باید مدیران پایه و ضعیف شما تصمیمی بگیرند که امروز شما وارد صحنه شوید و اثرات این تصمیماتی که مدیران پایه و ضعیف گرفته‌اند در بورس و گرانی بخش‌های مختلف جامعه دیده می‌شود. انتظار داریم مدیران ضعیف و ناتوان در رأس امور نباشند.

گودروزند چگینی خاطرنشان کرد: امیدواریم در بودجه 1401 افزایش حقوق برای همه کارکنان تسری پیدا کند و این افزایش حقوق متناسب با شرایط کشور باشد.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از دولت درخواست داریم در بودجه 1401 چارت سازمان‌ها مدنظر قرار گیرد و کارکنان سازمان‌ها مستقیما از دولت حقوق‌شان را دریافت کنند و شرکت‌های واسطه حذف شوند که هیچ تأثیری در اقتصاد کشور ندارند.

وی افزود: همسان‌سازی دائمی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی در بودجه 1401 دیده شود، کسانی که بهترین سرمایه کشور بوده‌اند و بهترین زمان عمرشان را در این کشور صرف کرده‌اند لازم است مورد توجه جدی قرار گیرند. اینها سرمایه‌های کشورند و اعتماد مردم به اینهاست.

گودرزوند چگینی خاطرنشان کرد: انتصاب مدیران در بخش‌های مختلف بر اساس شایسته‌سالاری باشد. مدیری که هیچ سابقه‌ای در بخش‌های مختلف ندارد چگونه در یک سازمان عریض و طویل به کار گرفته می‌شود.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در دانشگاه‌ها صاحب‌نظران کنار رانده شده‌اند، انتظار این است که انتصابات بر اساس شایستگی و توانمندی باشد. مردم به این دولت امید بسته‌اند، این دولت، دولت مردمی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم رودبار در مجلس نطق میان دستور مدنظر قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۱۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد

مسعود سرگلزائی رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته توسط این اداره کل نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن انجام شد.

مسعود سرگلزائی گفت: اقدامات بهداشتی قرنطینه‌ای در راستای سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور در مقوله پدافند غیرعامل و حفظ سلامت جمعیت دامی و انسانی کشور است که بویژه در این استان از دامپزشکی می‌توان به عنوان خط مقدم مقابله با تهدیدات زیستی یاد کرد.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های مهم دامپزشکی در جهت ارتقای بهداشت عمومی، کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام است که این کنترل در تمام مراحل پرورش و کشتار دام، مرحله عرضه، مصرف فرآورده دامی و تولید و حمل خوراک دام با نظارت و اقدامات بهداشتی صورت می‌گیرد.

رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این راستا سال ۱۴۰۲ توسط اداره کل دامپزشکی استان نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن، هشت هزار و ۵۵ محموله دام زنده به مقدار ۴۱۰ هزار راس، ترخیص و حمل بهداشتی ۲۶۷ هزار تن به داخل کشور، صادرات آبزیان پنج هزار تن به خارج کشور و ترخیص و حمل بهداشتی یک‌هزار و ۷۵۰ تن آبزیان به داخل کشور صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲