Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران صبح امروز یکشنبه ۲۳ آبان در نشست شورای شهرداران مناطق ۲۲گانه پایتخت گفت: بنده به نوبه خودم میلاد امام حسن عسگری (ع) را تبریک عرض می کنم و امیدوارم این ایام برای ما امکان و ظرفیتی خاص ایجاد کند که در خدمتگزاری خود به توفیقات اساسی دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران ادامه داد: به نظر من یکی از مهم‌ترین جلسات ما در شهرداری تهران این جلسه است که باید در بازه‌های زمانی مشخص تشکیل شود و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده به شکل ماهانه برگزار شود تا میدان عمل خود را به شکل پیوسته برقرار کنیم. در ادامه در هر فصل نیز جلسه‌ای با حضور شهرداران نواحی برگزار شود.

زاکانی افزود: اهمیت جلسه امروز با شهرداران مناطق بسیار بالاست و آنچه به ذهنم رسید که خدمت شما عرض کنم، این است که نوعی هم‌آفرینی و همت مشترک برای رسیدن به قله‌ها را با هم تجربه کنیم و شکل دهیم.

وی بیان کرد: ما در شهر تهران با موجودیتی مواجه هستیم که بنا به فرمایش رهبر انقلاب مانند یک کشور است که نقشی تاثیرگذار بر کل کشور و حتی فراتر از مرزهای جغرافیایی دارد. ما در موضعی خدمت می‌کنیم که به تعبیری نوعی کانون جهان است. زیرا بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، مسئولان در هر مسئولیتی که هستند، باید آن نقطه را کانون جهان‌ بدانند.

شهردار تهران ادامه داد: ما در چنین جغرافیایی به سر می‌بریم و بالطبع در این جغرافیا وضع موجودی و سلسله موجودیت‌هایی داریم. به عنوان مثال می‌توان به شهر، شهروندان و نهاد شهرداری اشاره کرد که ارتباط منطقی بین این ۳ ضلع باید به شکل متوازن ایجاد شود.

نبود هویت؛ وجه اشتراک شمال و جنوب تهران

زاکانی ادامه داد: در بحث شهر آنچه مشاهده می‌شود شهری است که به‌ واسطه اقدام‌های انجام‌شده هویت مشخصی ندارد و به اقدامی مشخص شناخته نمی‌شود. شهری داریم که در عمل بین شمال و جنوب، وجه اشتراک آن نبود هویت است و موضوع دیگر تبعیض زیاد بین شمال و جنوب شهر است.

شهردار تهران با اشاره به بخشی از نواقص موجود در پایتخت گفت: شهر ما ۱۲ هزار کیلومتر پیاده‌راه دارد که مناسب‌سازی نشده است. شهر ما بی‌نظم است و تمام این موارد در قالب شهری دیده می‌شود که هیچ نسبتی با هویت و مردم ما ندارد.

زاکانی افزود: نگاه ما به اقدام‌های گذشته چوب درست کردن برای زدن به سر یک فرد نیست. این نگاه به شکل تشکر و عبارت از اقدام‌هاست و اینجا می‌توانیم درباره اقدام‌های انجام‌شده قضاوتی داشته باشیم. زیرا در ۴۲ سال گذشته تنها به کالبد و کمتر به روح شهر توجه شده است و امروز دست ما در حوزه روح شهر خالی است.

وی بیان کرد: امروز شهر نیازمند تحول در حوزه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است. به عنوان مثال، اگر ناظر به بی‌نظمی صحبت می‌شود برای آن راه‌حلی وجود دارد که باید بررسی شود. به عنوان مثال، معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در حال اصلاح نقاطی در پایتخت است که طول سفر را با کمترین هزینه کاهش می‌دهد و این به نوعی آورده‌ای مثبت برای شهرداری است.

مردم از تبعیض، بی‌انضباطی و اهمیت ندادن به آنها ناراضی هستند

شهردار تهران ادامه داد: مبنای انقلاب اسلامی این است که جامعه تا بی‌نهایت امکان رشد دارد که نهایت آن جامعه مهدوی است اما در حال حاضر جامعه و مردم در پایین‌تر سطح از سطوح اجتماعی قرار دارند.

زاکانی با اشاره به سخنرانی خود در یکی از محله‌های پایتخت گفت: روزی به محله مشیریه برای سخنرانی رفتم که فردی با لباس مندرس آمد و گفت فقیر هستم اما هیچ‌گاه از فقر خودم ناراضی نیستم اما از تبعیض در جامعه ناراضی هستم. می‌خواهم تاکید کنم مردم از تبعیض، بی‌انضباطی و اهمیت ندادن به آنها ناراضی هستند. مردمِ ناراحت و ناراضی و نخبگانی که دچار سرخوردگی هستند، وضع جامعه امروز است.

تامین بودن فقط یک‌سوم نیاز مترو تهران به واگن

شهردار تهران با اشاره به بدهی ۹۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران ادامه داد: برای ۷ خط مترو در کمترین میزان ۳ هزار واگن نیاز داریم که تنها ۱۵۰۰ دستگاه واگن موجود است. از این تعداد نیز ۳۶۰ واگن خرابند و از سرویس‌ خارج شده‌اند. همچنین به ۴ خط دیگر با ۲۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

زاکانی افزود: به بخش اتوبوسرانی وقتی نگاه می‌کنید بخش عمده آن از رده خارج شده است و وضعیت امروز سیستم به گونه‌ای است که هر دستگاه اتوبوس فرسوده ماهانه ۱۵ تا ۲۰ میلیون زیان می‌دهد.

وی بیان کرد: فرسودگی زیرساخت‌های شهری از جمله بزرگراه‌ها یکی دیگر از چالش‌های مدیریت شهری است و می‌خواهم تاکید کنم که وضعیت امروز ما مناسب نیست. غرض از بیان این موضوع این بود که ما با به دست گرفتن پرچم خدمت به دنبال نوکری انقلابی هستیم که خدمت، خاکساری و مدیریت جهادی در آن موج می‌زند و اگر این عمل انجام شود خداوند راه را برای ما باز می‌کند.

شهردار تهران ادامه داد: اگر این اقدام و برنامه‌ریزی نهایی، انجام و عملیاتی شود به شعار «تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام» می‌رسیم که فعالیت، عملکرد، شکل مدیریت، رفاه و اقتصاد آن زبانزد می‌شود.

زاکانی افزود: تهران به اندازه تهدیدهای موجود دارای فرصت است. به عنوان مثال، همین ۱۲ هزار هکتار بافت ناپایدار بهترین فرصت نوسازی شهر تهران است که شکل ساخت جدید می‌تواند رفاه را برای رسیدن به رشد و تعالی مردم شکل دهد و برای رسیدن به الگوی مدنظر خود بسیار باید کار کنیم.

۴ جهت حرکت برای فعالیت شهرداری

وی با تاکید بر اینکه ۴ جهت حرکت در مدیریت شهری پیش‌بینی شده است، بیان کرد: جهت اول کار، تعریف درست از الگوی فعالیت است و بعد از آن باید در مسیر سیاست و راهکار، راهبرد و توانمندسازی عنصر انسانی برای قبول فعالیت حرکت کنیم.

شهردار تهران ادامه داد: جهت دوم کار این است که حاکمان و مسئولان را با فعالیت‌های مدیریت شهری همسو کنیم و جهت سوم نیز این است که مردم به صحنه بیایند؛ حضور مردم با محوریت نخبگان که ستون فقرات کار باشند. همچنین جهت چهارم پیشبرد کارها با استفاده از هوشمندسازی فعالیت‌های مدیریت شهری و توسعه آن است.

زاکانی افزود: این ۴ جهت در حال دنبال شدن است. مردم ناراضی امروز باید محور فعالیت قرار بگیرند. برای مجاب کردن مردم باید به گونه‌ای عمل شود که به آنها ثابت شود برای نوکری و خدمت به آنها آماده‌ایم و برای پر کردن جیب خود به عرصه فعالیت نیامده‌ایم.

باید به سمت حکمرانی شهری حرکت کنیم

وی بیان کرد: اگر به این شکل عمل شود و مردم شما را باور کنند و به صحنه بیایند فکر، اعتقاد، باور، عمل و سرمایه آنها ورود پیدا می‌کند و تمام آنچه را که پیش‌تر گفته بودیم نمی‌شود، می‌توان عملیاتی کرد.

شهردار تهران ادامه داد: مردمی که ناراضی هستند، باید پرچمدار فعالیت شهری شوند. در حوزه فعالیت خودمان در مدیریت شهری و شهرداری باید تاکید کنم شهرداری باید از نهاد خدماتی به سمت نهاد خدمتگزار حرکت کند و به سمت حکمرانی شهری حرکت کنیم.

تعریف ۱۵ گام در مدیریت شهری

زاکانی افزود: برای رسیدن به این اهداف مطرح‌شده در مدیریت شهری ۱۵ گام تعریف شده است. باید تاکید کنم مسیر برای ما مبهم نیست. در گزارش برنامه خودم برای تصدی مسئولیت بارها تاکید کردم که دنبال تحول خدمت هستم و به دوستان گفتم اگر دنبال تحول هستید من به روی چشم این مسئولیت را قبول می‌کنم.

وی بیان کرد: اولین موضوع مورد اضطرار بحث مالی بود. به اعتقاد من تهران دارای دریایی از امکانات است و به لطف خدا برنامه‌ریزی‌ها برای کاهش بدهی‌های شهرداری انجام شده است و این اقدام را بدون منت وظیفه خود می‌دانیم.

شهرداری تهران ۲/۵ سال کار کرد که فقط حقوق بپردازد

شهردار تهران ادامه داد: در ۲/۵ سال اخیر شهرداری تهران کار کرده تا حقوق پرداخت کند اما به گونه‌ای مسیر برنامه‌ریزی پیش رفت که پس از صدور حکم خود در اولین ماه، بدون رد کردن هیچ خط قرمزی، در روز ۲۸ ماه حقوق‌ها پرداخت شد. با باز شدن راه، به اعضای شورای شهر اعلام کردم که تنش مالی پایان یافته است.

زاکانی افزود: ما اضطراری نداریم که به خاطر آن بخواهیم به خطا برویم و در این مسیر حرکت کنیم  اما به کار برای جایگزینی درآمد پایدار نیاز داریم. به عنوان مثال باید میدان را بر اساس طرح تفصیلی برای ساختن شهر باز کنیم تا مردم بیایند و ساخت و ساز و شهر را نو کنند.

اعلام چهارچوب انتصاب معاونان در چند روز آینده

شهردار تهران بیان کرد: خط دیگر فعالیت ما مدیریت انقلابی بود که برای این اقدام کانون ارزیابی شکل گرفت. این موضوع نیز به شکل صفر و یک نیست و نباید به این شکل به آن نگاه کرد. در حوزه انتخاب معاونان مناطق نیز باید اعلام کنم چهارچوب دستورالعمل انتصاب معاونان شکل گرفته و در چند روز آینده ابلاغ خواهد شد. 

شهردار تهران ادامه داد: عنصر مدیر انقلابی و موثر هر جا باشد با کمترین خطا فعالیت می‌کند زیرا ما جایزالخطا نیستیم.

زاکانی افزود: کار در شهرداری تهران مانند میدان مین است و اولین خطا آخرین خطاست. به همین دلیل من تمامی احکام خود را یک ساله زده‌ام زیرا امیرکبیر به تعبیر مقام معظم رهبری در ۳ سال فعالیت این همه کار کرد. می‌خواهم عرض کنم که در عرصه خدمت به مردم در مدیریت شهری پایتخت باید مسئولیت‌پذیر باشیم. 

وی بیان کرد: مدیریت ما در شهرداری تهران مدیریت اتوکشیده به معنی فعالیت از ساعت ۸ صبح تا ۲ ظهر نیست و باید به آن به شکل فعالیت ۲۴ ساعته نگاه کرد و در مقابل آن نیز باید فرصت برنامه‌ریزی و حرکت با فکر را داشته باشید.

تفویض اختیار به مناطق و نواحی شهرداری

شهردار تهران ادامه داد: اقدام دیگر در حال تعقیب، رسیدگی به وضعیت نیروی انسانی در شهرداری تهران است زیرا این افراد نور چشم ما هستند و این افراد باید رشد کنند. 

زاکانی افزود: خط تلاش دیگر ما خدمت است و این اقدام بناست بار ذهنی مردم را کاهش دهد و زمینه زندگی مناسب را برای آنها فراهم کند. لذا در بازنگری‌ها در فرایند خدمت‌رسانی باید دقت شود و موضوع تفویض اختیار به مناطق و نواحی کاری کارستان است که در مدیریت شهری این دوره باید اتفاق بیفتد.

وی بیان کرد: اعتبارات هزینه‌شده باید در محل درست خود بنشیند و یکی از مولفه‌های ارزیابی، دقت در ارائه درست خدمت و طرح نگهداشت منطقه است که پس از گزارش از سوی مناطق، آن را بررسی می‌کنیم سپس در منظر مردم قرار می‌دهیم.

شهردار تهران ادامه داد: در طرح تحول مواردی چون معتادان متجاهر و کودکان کار آمده است که ارتباط عملیاتی با نواحی و مناطق پیدا نمی‌کند اما حساسیت‌ها باید ایجاد شود که گزارش شود در این مسائل چه اتفاق‌هایی در مناطق و نواحی در حال رخ دادن است.

زاکانی افزود: خط تلاش چهارم ما قبول مسئولیت اجتماعی است.

وی بیان کرد: تا به امروز در پایتخت قبول مسئولیت به شکل جدی در حوزه  اجتماعی شکل نگرفته است و نکته مورد توجه ما نگاه به کل شهر تهران در این زمینه است و نمی‌خواهیم به عنوان مثال تنها به محله‌هایی مثل شوش و هرندی نگاه کنیم. به اعتقاد ما، نگاه به شکل زیست معتادان متجاهر و رهایی آنها به همین وضع به هیچ عنوان مورد پذیرش ما نیست.

تعریف ۶ حوزه برای شهرداری در حوزه مسئولیت اجتماعی

شهردار تهران ادامه داد: در قبول مسئولیت اجتماعی در شهرداری تهران ۶ حوزه مورد توجه است که به شکل تیتروار می‌توان به موضوع به معتادان متجاهر، کودکان کار، متکدیان، زباله‌گردها، خانم‌های خاص و افراد دوجنسه اشاره کرد. 

زاکانی افزود: یکی دیگر از موضوعاتِ در حال تعقیب از سوی مدیریت شهری رسیدگی به خانواده آسیب‌پذیر است که در سطحی جداگانه در حال دنبال شدن است. تلاش ما این است که موضوع در حوزه اجتماعی با جدیت تمام دنبال شود.

وی بیان کرد: خط تلاش دیگر ساماندهی فکر است که از سوی مدیریت شهری تعقیب می‌شود. این ساماندهی از طریق مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران دنبال می‌شود. باید مرکز مطالعات به سمت ساماندهی نخبگان برای حاکمیت و مدیریت حرکت کند و تهران به شهر علمی نخبگان شناخته شود.

مردمی‌سازی خدمات در مناطق و محله‌ها

شهردار تهران ادامه داد: خط تلاش دیگر ما مردمی‌سازی خدمات در مناطق و محله‌هاست. لازم است ۳۵۳ مجمع در ۳۵۳ محله تهران شکل بگیرد که در حوزه نظارت، تسهیل‌گری و تصمیم‌گیری برای محله فعالیت کنند. زیرا بعد از این اقدام ما می‌خواهیم به محله‌ها به شکل برجسته خدمات دهیم و به شکل ویژه به آن نگاه کنیم.
 
زاکانی افزود: ما در حال تعریف ۵۲ فعالیت در مدارس و خانواده‌ها با محوریت مسجد هستیم که گروه‌های فعال، ۵۲ فعالیت را در مسجد (۵۲ هفته در سال) شکل دهند و سپس به شکل جشنواره در نواحی و مناطق در حوزه فرهنگی، سلامت و ورزش و ... رقابت هایی شکل بگیرد و در نهایت سال به سال ظرفیت‌های هر  منطقه در حوزه‌های خاص شناسایی شود و خدمات متناسب ارائه شود. 

وی بیان کرد: حوزه فرهنگ و تبلیغ عمومی، حوزه اقتصاد شهروندی و حوزه فرهنگ و نشاط از دیگر برنامه‌های در دست طراحی مدیریت شهری است و باید تاکید کنم هیچ‌یک از برنامه‌ها به برنامه‌های دیگر ربطی ندارد و هریک در جای خود انجام و عملیاتی می‌شود. این موضوعات در عرض هم با اولویت دنبال می‌شود. 

شهردار تهران ادامه داد: افقی که برای شهر تهران و شهروندان در نظر گرفته‌ایم در این چهارچوب‌هاست که به اختصار بیان شد که به اعتقاد من شیرین است و بزرگ‌ترین افتخار را برای انقلاب اسلامی می تواند ایجاد کند.

زاکانی افزود: در تهران با استانداری، وزارت کشور، دولت و دیگر دستگاه‌ها همکاری‌های خوبی داریم و امیدوارم این هم‌راستاییِ شکل‌گرفته موجب بهبود خدمت‌رسانی شود.

کد خبر 637512 برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهردارى تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علیرضا زاکانی شهردارى تهران شهردار تهران ادامه شهرداری تهران مدیریت شهری برای رسیدن عنوان مثال برنامه ریزی تاکید کنم حرکت کنیم انجام شده شهر تهران محله ها خط تلاش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دره مخوف تهران به بزرگترین مرکز تفریحی شهر | پاتوق معتادها به اکوپارک تبدیل می‌ شود

همشهری آنلاین-لیلا شریف: رود دره فرحزاد تا دی‌ماه۱۴۰۰ به‌وسیله معتادان متجاهر قرق شده بود و ده‌ها پلاک قرمز و پاتوق غیرمجاز در این منطقه وجود داشت؛ اما با شروع ساماندهی، روددره فرحزاد چهره جدیدی به‌خود گرفته و مقرر شده که یک اکوپارک - با هدف همگام‌شدن فعالیت‌های تفریحی با نگاه خاص به مسائل زیست‌محیطی - در این نقطه ایجاد شود. اکنون پروژه روددره فرحزاد به مراحل نهایی خود نزدیک شده است. آنطور که علی‌محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای‌سبز شهر تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار همشهری اعلام کرده، «این پروژه منحصربه‌فرد برای نخستین بار در ایران به‌عنوان زیرساخت سبز-آبی شهر تعریف شده است و عملکرد متفاوتی با پارک‌های شهری دارد.» حفاظت از زیستگاه‌های فضای‌سبز برای آیندگان، تشکیل و گسترش اکوسیستم، فعال‌کردن سیستم گردشگری و طراحی پساب فرحزاد برای گونه‌های گیاهی روددره از مزایای پروژه اکوپارک است.

روددره‌های شهر حفظ می‌شوند

مختاری درباره دلایل شکل‌گیری این پروژه مهم فضای‌سبز در تهران گفت: طبق مواد برنامه‌های توسعه دوم تا چهارم شهر تهران (۱۴۰۴-۱۳۹۳) شهرداری موظف است با هدف توسعه پایدار، ارتقای سطح ایمنی و زیست‌محیطی شهر تهران و مدیریت جامع احیاء و ساماندهی رودخانه‌ها و قنوات شهر تهران، به تدوین برنامه جامع احیاء و ساماندهی رودخانه‌ها مشتمل بر روددره‌های کن، وردآورد، درکه، فرحزاد، دربند و دارآباد اقدام کند. به‌گفته او، «به همین منظور طرح احیاء و ساماندهی (ژینایی) روددره‌های شهر تهران تحت عنوان «مطالعات احیاء و ساماندهی روددره‌های درکه، فرحزاد، دارآباد، دربند، وردآورد و کن» در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت و مطالعات مرحله اول آنها تهیه و مصوب شد. اهداف این مطالعات ایمن‌سازی‌ رودخانه‌ها و مسیل‌ها، بهبود اکوسیستم شهری در محدوده حریم اکولوژیکی، فرهنگسازی و هوشیارسازی اجتماعی نسبت به مسائل زیست‌محیطی و برقراری ارتباط شهر-شهروندان-رودخانه، احیاءی کمی و کیفی جریان پایه و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی، و نیز بازآفرینی شهری در حوزه مداخله مؤثر رودخانه است.»

پروژه‌ای به وسعت ۱۵۷هکتار

قرار است روددره فرحزاد در ۲فاز اجرایی شود. مختاری در این رابطه گفت: این محدوده به سطح تقریبی ۱۵۷هکتار و طول تقریبی ۵کیلومتر توسط سازمان بوستان‌ها و فضای‌سبز شهر تهران در دست اجراست. این پروژه منحصربه‌فرد برای نخستین بار در ایران به‌عنوان زیرساخت سبز-آبی شهر تعریف شده و عملکرد متفاوتی با پارک‌های شهری دارد. با اجرای این طرح یک عرصه حیات‌وحش (با عنوان تخصصی پهنه مدیریت زیست‌بوم فرحزاد) برای نخستین بار به‌عنوان یک پهنه شهری جدید به پهنه‌های شهر اضافه می‌شود.

همنشینی با طبیعت

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای‌سبز شهر تهران در بخشی از صحبت‌هایش به ویژگی‌های منحصربه‌فرد این پروژه اشاره کرد و افزود: با اجرایی‌شدن این پروژه، شهروندان در محدوده سکونت خود به تمام اجزای یک رودخانه طبیعی کوهستانی با جلوه‌های طبیعی بستر و سواحل آن دسترسی خواهند داشت و می‌توانند در محدوده سکونت خود درک درستی از حیات‌وحش شامل زنجیره اکولوژیک کامل پوشش گیاهی دامنه جنوبی البرز، حشرات، خزندگان، پرندگان و جانوران کوچک‌جثه به‌دست بیاورند. مختاری ادامه داد: از این طریق، شهروندان در محدوده سکونت خود توانایی درک ساختارهای منحصربه‌فرد زمین‌شناسی مانند رخنمون استثنایی گسل شمال تهران، زمین‌لغزش‌های بزرگ، ترانشه‌های طبیعی با ارتفاع بیش از ۴۰متر و... را خواهند داشت؛ همچنین فرزندان شهروندان هم امکان تجربه منحصربه‌فرد طبیعت را در قالب بزرگ‌ترین مدرسه طبیعت کشور پیدا می‌کنند.

استفاده از پوشش گیاهی سازگار با تنش آبی

مختاری در مورد پوشش گیاهی دره فرحزاد نیز توضیح داد: مدیریت شهری تهران می‌تواند برای نخستین‌بار بذر و نهال پوشش گیاهی بومی خود را در این پهنه در قالب باغ تحقیقاتی تولید و در پارک‌ها و فضاهای شهری خود استفاده کند. به‌گفته او، «مزیت انحصاری این فعالیت سازمان آن است که بذر و نهال پوشش گیاهی ارائه‌شده در این محل با تنش کم‌آبی شهر تهران سازگار است و درنتیجه نیاز آبی فضای‌سبز شهر تهران در آینده کاهش خواهد یافت.»

وضعیت پیشرفت پروژه

طی ۱۶‌ماه از آغاز فعالیت اجرایی پروژه روددره فرحزاد، زمان قابل توجهی به رفع معارضان پروژه تخصیص داده شده و کماکان در حال تکمیل است. مختاری درباره پیش‌بینی زمان اتمام این پروژه گفت: با توجه به مدیریت معارضان و مدیریت مالی پروژه، به‌نظر می‌رسد فاز۱ اجرایی پروژه تا انتهای تیرماه۱۴۰۳ به‌طور کامل به بهره‌برداری برسد. برنامه‌ریزی صورت‌گرفته برای اتمام فاز۲ اجرایی پروژه نیز تا انتهای سال۱۴۰۳ تحقق‌پذیر خواهد بود.

دستور ویژه شهردار تهران برای فضای‌سبز مناطق کم‌برخوردار

توسعه فضای‌سبز در پایتخت از گذشته دغدغه‌ای جدی در حوزه مدیریت شهری قلمداد شده است؛ بنابراین با گذشت زمان و افزایش هزینه‌های نگهداشت شهر، شهرداری نه‌تنها خدمات توسعه فضای‌سبز را محدود نکرده بلکه توسعه ریه‌های تنفسی شهر را همواره در اولویت کاری خود قرار داده و آن را در حد مطلوب نگه داشته است. به همین دلیل در کنار پروژه‌های توسعه فضای‌سبز در دره فرحزاد و نقاط شمالی شهر، تلاش شد نگاه ویژه‌ای به مناطق کمتربرخوردار از منظر فضای‌سبز وجود داشته باشد. مختاری در تشریح توسعه فضای‌سبز و افزایش و گسترش فضای‌سبز در شهر تهران توضیح داد: برابر دستور شهردار تهران در مناطق کم‌برخوردار در حوزه فضای‌سبز همچون مناطق ۷، ۱۰، ۱۱، ۱۷ و ۱۹ با هدف افزایش سرانه فضای‌سبز با توجه به‌وجود بافت فشرده مسکونی از حساب مخصوص اخذ عوارض حفظ و گسترش فضای‌سبز و قطع درختان در جهت تملک و احداث بوستان‌ها اقدام خواهد شد. او ادامه داد: ۶۰۰میلیارد تومان در سال گذشته برای تملک لکه‌های مشجر (دارای فضای‌سبز) هزینه شد که برای احداث بوستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و این بوستان‌ها به‌زودی پس از طراحی بهره‌برداری خواهند شد و به این ترتیب توزیع عادلانه فضای‌سبز در شهر تهران محقق می‌شود.

کد خبر 846583 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شهرداری تهران اعتیاد - معتاد پایتخت

دیگر خبرها

  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • «مردم سلام» طرحی برای استفاده از نظرات شهروندان در اداره شهر است
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • تبدیل دره مخوف تهران به بزرگترین مرکز تفریحی شهر | پاتوق معتادها به اکوپارک تبدیل می‌ شود