Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیل‌گر حوزه مدیریت و کسب‌وکار گفت: توسعه کارآفرینی، کلید رسیدن به اقتصاد مقاومتی و برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید ابتدا شرایط مناسبی برای رشد و توسعه کارآفرینی فراهم کنیم. محسن حاج محمدی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص ارتباط و آثار رشد و توسعه کارآفرینی با اقتصاد مقاومتی، گفت: برای روشن شدن ارتباط رشد و توسعه کارآفرینی با اقتصاد مقاومتی باید در ابتدا تعریف مختصری از این دو مقوله ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناس ارشد مدیریت جامعه کسب‌وکار افزود: بر اساس تعاریف کارشناسان بین‌المللی کارآفرین کسی است که در جستجوی فرصت جدید برای استفاده بهتر از منابع کنترل‌شده باشد.   وی ادامه داد:‌ اقتصاد مقاومتی نیز تعاریف زیادی دارد و قبلاً با اسامی دیگری مطرح‌شده است، اما از سال ۱۳۹۲ با رهنمودهای مقام معظم رهبری این اقتصاد بانام فعلی در کشور ما فضای جدیدی را به خود اختصاص داده است و این نوع  اقتصاد  معمولاً در شرایط بروز ناملایمات، حوادث و بحران‌ها برای رسیدن به یک هدف پایدار با اختصاص بهینه منابع به وجود می‌آید.
این تحلیل‌گر حوزه مدیریت و کسب‌وکار گفت: با توجه به این  تعاریف  می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که علاوه بر موفق کردن ما در رسیدن به اقتصاد مقاومتی و برخورداری از اقتصاد پویای داخلی می تواند زمینه را برای رشد و تعالی کشور در حوزه اقتصادی و بهتر شدن وضعیت معیشتی مردم کشور فراهم کند، موضوع کارآفرینی است.
مشاور خانه صنعتگران ایران با اشاره به این‌که کارآفرینی موجب حمایت دولت و حاکمیت نسبت به مردم می‌شود، افزود: توسعه کارآفرینی در حوزه‌های مختلف موجب پایداری مشاغل کوچک، سودآور و ارزآور شدن استارت آپ ها و وابستگی دنیا به خدمات شرکت‌های بزرگ ما می‌شود و درنهایت ما را به شرایط مطلوب‌تری در فضای اقتصادی نزدیک می‌کند.
این تحلیل‌گر حوزه مدیریت و کسب و کار گفت: توسعه کارآفرینی و رشد آن با موضوع اقتصاد مقاومتی ازجمله موضوعاتی هستند که یکدیگر را کاملاً پوشش می‌دهند یعنی توسعه کارآفرینی، کلید رسیدن به اقتصاد مقاومتی و برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید ابتدا شرایط مناسبی برای رشد کارآفرینی فراهم کنیم تا تولید توسط کارآفرینان توسعه پیدا کند و اقتصاد ما هم قوی‌تر شود.
این مدرس دانشگاه افزود: از طرفی برای این‌که کارآفرینی بتواند سهم بیشتر و عمده‌ای در کشور داشته باشد باید به نحوی از کارآفرینان حمایت شود که اقتصاد ما  درگیر بحث کارآفرینی شود تا سهم ما نیز از اقتصاد جهانی سهم بالاتری باشد.   این فعال اقتصادی در پایان تأکید کرد: ان‌شاءالله با نزدیک کردن ارتباط این ۲ حوزه و توسعه تولید داخلی و رسیدن به  خود کفایی  شرایط بهتری برای اعتلای کشور فراهم شود.   بیشتر بخوانید: آموزش بذر و نشاء گیاهان دارویی در روستاهای کمتر برخوردار خراسان رضوی توسط یک کارآفرین   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی کارآفرینی اقتصاد مقاومتی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کارآفرینی اقتصاد مقاومتی رسیدن به اقتصاد مقاومتی توسعه کارآفرینی کسب وکار تحلیل گر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاونی‌ها زیر چتر حمایت بانک توسعه تعاون

نخستین دیدار سال جدید مدیرعامل بانک توسعه تعاون به سازمان تعاون روستایی اختصاص یافت تا حمایت از تعاونی ها با جدیت دنبال شود.

اقتصاد کشور در مواد ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی به سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده تا از تمامی ظرفیت‌ها برای رونق کشور استفاده شود. در جایی که اقتصاد در اختیار دولت قرار دارد، هرگز شکوفایی صورت نمی‌گیرد. برای اثبات این ادعا کافی است مدیریت دولتی در بخش‌های گوناگون اقتصاد را بررسی کنیم تا متوجه شویم هرجا دولت مدیریت را در اختیار داشته، نه تنها شکوفایی صورت نگرفته، بلکه ایستایی رقم خورده و در مراحل جدی‌تر به بحران، ورشکستگی و تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی منجر شده است.

عقب ماندگی تعاون

بدلیل ناتوانی دولت در عرصه‌های گوناگون اقتصادی، رهبر انقلاب سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی را تعریف کرد تا بتوان از ظرفیت بخش خصوصی و تعاونی نهایت استفاده را به عمل آورد. اما آنچه مورد تاکید رهبر انقلاب بود، ارتقای جایگاه اقتصاد تعاونی بود به نوعی که در سیاست‌های کلی ابلاغی، ریل گذاری بر سهم یابی ۲۵ درصدی تعاونی از اقتصاد تا پایان برنامه پنجم توسعه بود. اکنون که لایحه برنامه هفتم توسعه از سوی دولت سیزدهم به مجلس تسلیم و مواد آن تصویب شد، سهم تعاونی از اقتصاد به پنج درصد هم نمی‌رسد. عددی که نشان می‌دهد تا چه اندازه در حق تعاونی کم لطفی شده است.

نبود متولی

در شرایطی که سیاست‌های ابلاغی از سوی رهبر انقلاب بر سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد تاکید دارد، لازم است نگاه ویژه‌ای به بخش تعاونی داشته باشیم، حتی می‌توانستیم وزارت تعاون را گسترش دهیم و برای تعاونی شورای عالی تعریف کنیم و دبیرخانه دائمی تعاون راه بیندازیم، اما نه تنها این حرکت‌ها را انجام ندادیم، بلکه وزارت تعاون را در دل وزارت کار ادغام کردیم و سهم ۲۵ درصدی از اقتصاد را از وزارت به معاونت تقلیل دادیم تا فاتحه تعاون را خوانده باشیم.

بیشتر بخوانید:

پایبندی به قانون با انجام ۹۰ درصدی تکالیف در بانک توسعه تعاون  


وجود دستگاه‌های تعاونی

خوشبختانه تعاون زیرمجموعه‌هایی داشت که نابود، تعدیل یا ادغام نشد. اما مهمتر اینکه این زیرمجموعه‌ها با تمام توان در مسیر حمایت از تعاونی‌ها فعالیت گسترده‌ای داشت. یکی از مهمترین نهاد‌های حامی بخش تعاون، بانک توسعه تعاون بود که به عنوان پیشانی حمایت از بخش تعاونی تعریف شده بود. البته بانک‌ها با رویکرد اقدامات پولی و مالی، در اندیشه حمایت از بخش‌های تولیدی نبوده اند و تنها حرکت‌های ملایمی انجام می‌دهند تا خود را حامی تولید نشان دهند، اما خوشبختانه مدیریت بانک توسعه تعاون به تعاونی اهمیت ویژه‌ای می‌دهد و در تمامی طول سال به رایزنی با بخش‌های مرتبط با تعاونی‌ها مشغول است.

اولین گام‌های سال جدید

اما مدیرعامل بانک توسعه تعاون با آغاز سال ۱۴۰۳ در قالب دیدار با رییس سازمان تعاون روستایی در نخستین روز کاری سال جدید، این پیام را به تعاونی‌ها داد که همچنان بر ریل حمایت از تعاونی‌ها حرکت می‌کند. در این دیدار ایوب فصاحت و محمد شیخ حسینی به بررسی راهکاری همکاری بیشتر و الزامات تقویت اتحادیه‌ها و تعاونی‌های بزرگ‌مقیاس پرداختند. مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تاکید بر اینکه هر دو مجموعه از نهاد‌های تخصصی و توسعه‌ای حوزه تعاون هستند گفت: بانک توسعه تعاون برای ارائه خدمات بهتر به تعاونگران روستایی، تعامل و ارتباط خود با سازمان تعاون روستایی را افزایش می‌دهد.

اشتغال روستایی و عشایری

محمد شیخ حسینی با تاکید بر اینکه روستا همواره پشتوانه مهم اقتصاد بوده و مظهر و منشا تولید و محصولات است گفت: بانک توسعه تعاون در طرح اشتغال روستایی و عشایری مدت‌ها بالاترین عملکرد را در میان بانک‌های عامل داشت، بانک این آمادگی را دارد تا در طرح‌های تبصره‌ای و بودجه ای، نگاه و توجه ویژه‌ای به روستا و تعاون داشته باشد.

حرکت در مسیر رهبری

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تاکید بر اینکه در سال جدید مطابق رهنمود‌های مقام معظم رهبری کماکان در مسیر حمایت از تولید گام برمی داریم گفت: اعتقاد داریم تعاون در تحقق شعار راهبردی «جهش تولید با مشارکت مردم» نقش اساسی بر عهده دارد، تمامی برنامه‌های بانک در همین مسیر است، تعامل با سازمان تعاون روستایی نیز در این میان بسیار ارزنده و راهگشا است.

عملکرد مناسب توسعه ای

اما رییس سازمان تعاون روستایی در این دیدار به تقدیر از عملکرد بانک توسعه تعاون پرداخت و گفت: این بانک در حوزه بانکداری توسعه‌ای عملکردی مناسبی داشته و ماموریت‌ها و رسالت‌های مشترکی میان دو مجموعه وجود دارد. ایوب فصاحت با تاکید بر اینکه هر دو نهاد می‌توانند با همکاری و تعامل، خدمات بهتری به جامعه هدف اعم از تعاونگران و روستاییان ارائه دهند گفت: ارتقای سطح تولید و اشتغال در مناطق روستایی از مهمترین اهداف هر دو مجموعه بوده است.

دیگر خبرها

  • متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم
  • متکی: نباید در کمیسیون‌های مجلس دنبال رسیدن به ریاست باشیم
  • برچیدن اقتصاد زیر زمینی با شاه کلید، شناسه یکتا
  • بانک‌ها در توسعه امور زیربنایی جامعه مشارکت کنند
  • تعاونی‌ها زیر چتر حمایت بانک توسعه تعاون
  • ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال در سال گذشته
  • توسعه زراعت چوب راه حل مناسب برای رسیدن به خودکفایی
  • ارتقای توان صادراتی دانش بنیان‌های حوزه اقتصاد دیجیتال در ۱۴۰۳
  • راه حل تازه عضو حزب موتلفه برای رسیدن به جهش تولید/ از دلال‌ها بیشتر مالیات بگیرید
  • حل مشکلات ثبتی بیش از هزار واحد صنعتی در استان تهران با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی