Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محسن منصوری در پایان جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: جلسات ستاد مقابله با کرونا استان به صورت هفتگی با حضور روسای همه دستگاه های دخیل در موضوع مقابله با کرونا ویروس تشکیل می شود. بی تردید این جلسه یکی از پر اهمیت ترین جلسات استانداری تهران است چراکه با سلامت و جان مردم سر و کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرایط عمومی و شیب نزولی بیماری امیدبخش و مرگ و میر و بستری ها کاهشی است؛ به شکلی که نسبت به هفته قبل نیز شاهد کاهش در آمارها بودیم البته کاهش چشمگیر نیست. لذا باید نسبت به تشدید مراقبت ها و رعایت بیش از پیش پروتکل های بهداشتی اقدام و از هر گونه عادی انگاری پرهیز کنیم.

منصوری ادامه داد: کنترل ها و نظارت ها نباید رها شود. خوشبختانه در سطح استان تهران واکسیناسیون به بیش از ۸۰ درصد رسیده است و باید به این نکته توجه کنیم که واکسیناسیون ابتلا افراد به بیماری را تا ۹۰ درصد کاهش می دهد. لذا تزریق واکسن از اهمیت بسزایی برخوردار است و بر همین اساس از همه شهروندان درخواست می کنیم نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

استاندار تهران در خصوص موضوع بازگشایی مدارس گفت: از ابتدای آذرماه بازگشایی مدارس انجام خواهد شد و در حال حاضر ۷۲ درصد مدارس استان تهران استانداردهای لازم برای بازگشایی را کسب کرده‌اند و مابقی نیز در تلاش هستند با تامین شاخص های تعیین شده بتوانند فعالیت خود را آغاز کنند. بی تردید هر مدرسه ای که نتواند به شاخص های مورد نظر برسد نمی تواند فعالیت کند چرا که این موضوع با سلامت دانش آموزان و شهروندان در ارتباط است.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه در سطح استان تهران ۶۰۰ هزار نفر اتباع قانونی وجود دارد، اظهارکرد: نیمی از این افراد کارت آمایش دارند و نیمی دیگر دارای پاسپورت هستند که همگی در چرخه تزریق واکسن قرار گرفتند اما متاسفانه به همین میزان در استان تهران اتباع غیر مجاز حضور دارند که به دلیل برخی نگرانی ها از جمله طرد از کشور به صورت مناسب نسبت به تزریق واکسن اقدام نمی کنند. بر همین اساس مقرر شد از ستاد ملی مجوزی درخواست کنیم تا حتی اتباع غیر مجاز هم بدون قید و شرط در چرخه واکسینه قرار بگیرند و همچون شهروندان ایرانی خودمان واکسن به آنها تزریق شود تا نگرانی ها کاهش پیدا کند.

استاندار تهران تاکید کرد: ما می توانیم برای این افراد فراخوان بدهیم و اعتماد ایجاد کنیم که برای تزریق واکسن مراجعه کنند اما ابزار تحمیلی برای آنها نداریم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص تصمیمات جدید برای لغو منع تردد شبانه گفت: تصمیمی جدید برای این موضوع گرفته نشده و نظر اعضای ستاد ملی این است که ممکن است تصمیم لغو این محدودیت منجر به عادی انگاری شود. لذا تصمیم اصلی را به جلسات بعدی موکول کردند.

منصوری در پاسخ به سوالی در خصوص موضوع آلودگی هوا گفت: کارگروه هوای پاک با حضور وزیر کشور و تمامی دستگاه های مرتبط برگزار شد و جزئیات مورد بحث و بررسی قرار گرفت. باید به این نکته توجه کنیم که موضوع آلودگی هوا در کوتاه مدت حل نمی شود اما می توانیم تدابیری را در کوتاه مدت اتخاذ کنیم.

وی ادامه داد: آنچه که ضعف محسوب می شود، ضعف در عمل به مصوبات است. بی تردید قانون هوای پاک جامع و فراگیر است. مسئله اول منابع و اعتبارات است که با توجه به شرایط عمومی کشور با محدودیت هایی روبرو هستیم. از سوی دیگر برخی دستگاه ها در این حوزه ترک فعل داشتند که ما بارها اعلام کرده ایم اگر روسای دستگاه ها اقدامات لازم در راستای وظایف خود را انجام ندهند با آنها برخورد خواهیم کرد و اگر لازم باشد به دستگاه قضایی ارجاع خواهیم داد.

استاندار تهران افزود: بسیاری از مجموعه های صنعتی ما در فصل سرما با کمبود گاز مواجه می شوند اما ما مجوزی برای استفاده از مازوت یا نفت سفید نخواهیم داد. از سوی دیگر ترافیک سنگین تهران هم باید توسط دستگاه های بالادستی مورد بحث و بررسی قرار گیرد و در نهایت تصمیم گیری لازم انجام شود. در حال حاضر چهار میلیون خودرو پلاک تهران، چهار میلیون موتور سیکلت و ۵۰۰ هزار خودرو پلاک شهرستان در تهران وجود دارد. لذا باید تصمیمی در سطح کلان کشور اتخاذ شود. خودروهای تولیدی وارد شهر می شوند ولی اسقاط خودروهای فرسوده تقریبا صفر است. لذا نیاز به تصمیم بین دستگاهی در این حوزه وجود دارد تا تعادلی بین عرضه و تقاضا و همچنین ظرفیت های شهر تهران فراهم شود.

منصوری در خصوص بهره گیری از موتورسیکلت های برقی و تولید آن‌ها نیز گفت: سه کارخانه تولید کننده موتورسیکلت در سطح استان تهران داریم که در گام اول مقرر شده ۱۰ درصد از تولید خود را به موتورسیکلت های برقی اختصاص دهند. این موضوع در دستور کار قرار گرفته است البته باید زیرساخت هایی همچون جایگاه تامین برق نیز فراهم شود./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: استاندار تهران محسن منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست

استاندار زنجان که در جلسه شورای اداری استان زنجان از سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خواسته بود مشکلات آزادراه زنجان - تبریز را حل کند، باید به وی متذکر شد که این مشکلات با ورود مسئولان کشوری قابل حل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ،‌ محسن افشارچی استاندار زنجان در حاشیه جلسه شورای اداری استان زنجان خطاب به سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: مأموریت جدی شما این است که هرچه سریعتر تکلیف مالکیت و همینطور وضعیت آسفالت آزادراه زنجان - تبریز را مشخص کنید.

حال سوال از استاندار زنجان این است که موضوعی که سال‌های سال است که تکلیفش مشخص نشده و در چند سال اخیر حتی با ورود مقامات عالی رتبه کشوری، موضوع مالکیت آزادراه زنجان - تبریز مشخص نشده است،‌ چطور انتظار می‌رود یک مدیرکل استانی آن را حل کند؟

طی چند سال اخیر، مقامات کشوری بسیار تلاش کردند که مالکیت این آزادراه را از شرکت ملی آزادراه به سیستم دولتی منتقل کنند ولی با این که کشمکش‌های زیادی وجود داشته ولی فعلاً این موضوع محقق نشده است؛ حتی نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور نیز به این موضوع ورود کرده است.

ناگفته نماند که آبان ماه سال گذشته ، ابوالفضل خمسه بازرس‌کل استان زنجان به خبرنگار تسنیم گفته بود که اگر با همین وضعیت فعلی شرکت ملی آزادراه، مالکیت آزادراه زنجان - تبریز را به دولت بدهد ، قطعاً دولت با ضرر بیش از 3 هزار میلیارد تومانی مواجه می‌شود چرا که شرکت ملی آزادراه‌ها نخست باید وضعیت (آسفالت و سیستم روشنایی) این آزادراه را بهبود ببخشد و سپس به دولت واگذار کند.

از سوی دیگر آسفالت آزادراه زنجان - تبریز سال‌های سال است که وضعیت خوبی ندارد و دست‌‍اندازهای زیادی دارد به طوری که رانندگان و مسافران گلایه‌های زیادی از این وضعیت دارند. رانندگان معتقد هستند که دادستان زنجان باید به‌عنوان مدعی‌العموم به این موضوع ورود کند. از سوی دیگر روکش آسفالت این آزادراه به مبالغ کلان ملی نیاز دارد و بودجه‌های استانی،‌ روکش همچین آزادراه بزرگی امکان‌پذیر نیست.

با تمام این تفاسیر، معلوم نیست استاندار زنجان چطور از یک مدیرکل جدید همچین انتظارات سنگینی دارد و مشخص است که گره مشکلات فوق‌الذکر باید توسط مسئولان عالی رتبه کشوری بازگشایی شود و حتی خود استاندار هم به تنهایی توانایی حل این مشکلات را ندارد.

گلایه رانندگان از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز + فیلم

به گزارش تسنیم،‌ اصغر اسماعیلی مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان زنجان بود که 19 فروردین ماه با حکم داریوش امانی معاون وزیر راه ، به عنوان سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان منصوب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • بازدید وزیر کشور از آخرین وضعیت پروژه شهید بروجردی در تهران
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • وضعیت تعطیلی مدارس فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ (بارش باران) / این شهرها تعطیل شدند
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا