Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرهام رضایی روز سه شنبه در نشست مجمع عمومی موسسان انجمن صادرکنندگان استان گفت: تشکیل این انجمن در راستای سه مولفه تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ مورد تاکید مقام معظم رهبری و تحول در اقتصاد استان نقش آفرین است.

وی ادامه داد: با توجه به رسالت اتاق بازرگانی البرز در راستای حمایت از کسب و کارهای مختلف، این مجموعه با تشکیل انجمن‌های تخصصی خدمت بیشتر به فعالان اقتصادی را در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی افزود: اتاق بازرگانی استان با تمامی امکانات در پوشش جلسات با مسوولان ملی و استانی به دنبال پیگیری جهت رفع مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز با اشاره بهومشکلات مربوط به بازگشت ارز صادراتی این  مساله را موجب بی انگیزگی صادر کنندگان‌ و معضلی حاد ذکر کرد.

وی در ادامه اظهاراتش از البرز به عنوان استانی با قابلیت‌های ویژه از جمله در صنعت نام برد و افزود:  اما به دلیل نزدیکی استان به پایتخت همواره با مشکلاتی مواجه بوده است که باید مورد رسیدگی قرار گیرد.

رضایی با اشاره به آغاز فعالیت استاندار جدید البرز گفت: رویکردها و برنامه‌های استاندار جدید نشان از نگاه ویژه وی  به تولید و اقتصاد است.

وی رسالت مهم اتاق بازرگانی البرز  را حمایت از کسب و کارهای مختلف عنوان کرد و افزود: این مجموعه با تشکیل انجمن‌های تخصصی به دنبال ارایه خدمات بیشتر به فعالان اقتصادی است.

وی قطعی مدت دار برق صنایع و یا کمبود زیرساخت‌ های گازرسانی در سطح شهرک های صنعتی را از جمله مشکلات چند ماه اخیر صنایع استان عنوان کرد و گفت: این مشکلات تا کنون بطور کامل مرتفع نشده است و به دنبال حل ریشه ای اینگونه چالش های دردسر ساز هستیم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز تولید، صادرات و واردات را بستر ساز رشد اقتصادی عنوان کرد و افزود: باید فضای کار در هر سه بخش فراهم باشد تا صادرات بهتر و ارز آوری بیشتری داشته باشیم.

رضایی با اشاره به خدمات مشاوره ای اتاق در زمینه بیمه، مسایل بانکی، مالیاتی و کشاورزی گفت: به دنبال بهبود فعالیت‌ها در تجارت و تولید هستیم و تلاش می کنیم با ایجاد و توسعه انجمن‌های تخصصی به عنوان بازوی مشورتی فعالان اقتصادی را یاری نماییم.

استان البرز دارای سه هزارو ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی است.

برچسب‌ها البرز توسعه صادرات توسعه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز توسعه صادرات توسعه اقتصادی البرز توسعه صادرات توسعه اقتصادی انجمن های تخصصی فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل در دیدار با معاون وزیر اقتصاد حکومت افغانستان اظهار داشت زبان فارسی میراث مشترک دو کشور است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سید روح الله حسینی» رایزن فرهنگی ایران در کابل با «عبداللطیف نظری» معاون وزارت اقتصاد حکومت کنونی افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار با با برشمردن ظرفیت‌های فرهنگی، علمی، تکنیکی، فنی و اقتصادی مراکز علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی رایزنی فرهنگی را برای ارائه خدمات مورد نیاز در عرصه‌های مختلف اعلام کرد.

دو طرف در این دیدار درباره تجهیز کتابخانه تخصصی در وزارت اقتصاد افغانستان، راه اندازی کتابخانه تخصصی دیجیتال مشتمل بر صدها هزار کتاب تخصصی علمی، اقتصادی در دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای افغانستان، برگزاری وبینارهای تخصصی اقتصادی بین وزارتخانه‌های اقتصادی ایران و افغانستان، بهره‌مندی از به روزترین آورده‌های اقتصاد علمی دنیا در نشست‌های تخصصی اساتید دو کشور گفتگو کردند.

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه‌های ایران و افغانستاندیدار هیئت‌های فنی ایران و افغانستان برای گسترش روابط تجاریمعاون وزیر خارجه طالبان: ایران و افغانستان بر اساس حسن هم‌جواری به سوی اعتماد‌سازی متقابل حرکت کرده‌اند

همچنین برگزاری کارگاههای تخصصی اقتصادی با پیوست فرهنگی، امکان ایجاد فضای لازم برای بنا کردن پارک‌های علم و فن آوری در کابل، پیگیری روند خواهر خواندگی بین دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای هرات  و کابل با دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای فردوسی مشهد، تهران و بیرجند، پیگیری امور فرهنگی مربوط به سفر «قاری دین محمد حنیف» سرپرست وزارت اقتصاد حکومت افغانستان به ایران نیز از دیگر موارد بحث در این دیدار بوده است.

گسترش شرکت‌های دانش بنیان، اعلام آمادگی اعزام اساتید و استفاده از ظرفیت رسانه و هنر در انعکاس ضرورت‌های همکاری‌های دو کشور نیز از جمله موضوعاتی بود که از سوی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد.

رایزن فرهنگی ایران در این دیدار اظهار داشت وضعیت زبان فارسی در افغانستان به عنوان میراث مشترک دو کشور است که به عنوان پیشینه و پشتوانه فرهنگی و تمدنی ایران و افغانستان به شمار می‌آید.

حسینی افزود: زبان فارسی در تعاملات، تبادلات، مناسبات و معادلات بین دو کشور حذف شدنی نبوده، نیست و نخواهد بود.

معاون وزارت اقتصاد حکومت افغانستان نیز در ادامه ضمن استقبال از موضوعات مورد بحث و افزایش همکاری دو کشور تاکید کرد شرایط همکاری‌های کابل و تهران به نفع دو ملت و مردم مسلمان منطقه است.

نظری گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود دو کشور می‌تواند فرایند همکاری‌ها را به سطح قابل قبولی برساند.

وی گسترش همکاری‌ها میان بخش‌های اقتصادی افغانستان و ایران را در بعد طرح و عمل به سود منافع ملی دو کشور دانست و تاکید کرد: با توجه به امنیت مطلوب و ریشه‌کن شدن فساد در افغانستان، فرصت‌های همکاری در بخش‌های اقتصادی طرفین بیش از هر زمان دیگری فراهم است.

معاون وزارت اقتصاد افغانستان تصریح کرد دیپلماسی اقتصادی این کشور، اعتماد سازی با همسایگان و افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ارائه الگوی جدید برای تولید آمارهای اقتصادی
  • کارگروه تحقق شعار سال در استاندارد البرز تشکیل شد
  • کمیته‌های تخصصی تحقق شعار سال در دستگاه‌های تشکیل می‌شود
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| آرمان خالقی
  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • بر اساس سند تحول امور به مردم واگذار می شود
  • رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است
  • مهیا کردن بستر لازم برای رونق کسب و کار نسل جدید
  • آخرین وضعیت تفحص از شستا و اتاق بازرگانی در مجلس
  • اعتماد به مردم در اقتصاد و تولید ثمربخش خواهد بود